سهام عدالت | سود سهام عدالت
جزئیات جدید از سهام عدالت متوفیان | تنها راه انتقال سهام عدالت به نام بازماندگان
سپرده گذاری مرکزی اعلام کرد: تعداد متوفیان سهام عدالت به ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر رسید.
سهام عدالت یک برنامهی دولتی است که در سال ۱۳۹۰ با هدف بهبود توزیع درآمدهای نفتی در ایران آغاز شد. این برنامه به معنی واگذاری سهامی از شرکتهای دولتی به مردم بود، که در این صورت از فروش این سهام، مردم سودی به دست میآورند. برای این منظور، ابتدا شرکتهای دولتی بر اساس ارزش دفتری خود مقداری سهام به صورت رایگان به مردم واگذار شد. سپس، این شرکتها از افراد حقیقی و حقوقی خریداریشده و سرمایهگذاری در آنها انجام شد. مزیت این برنامه برای دولت این بود که با واگذاری سهام، بخش عظیمی از داراییهای دولتی به دست مردم رسید و همچنین با فروش سهام، میتواند به منابع مالی بیشتری دسترسی داشته باشد. به طور کلی، برنامه سهام عدالت با هدف بهبود توزیع درآمدهای نفتی در ایران آغاز شد، اما با چالشهایی روبهرو شد. با وجود این، برنامه سهام عدالت ۲ با بهبودهایی که در آن انجام شد، تلاش میکند تا چالشهای قبلی را برطرف کند و به دلیل حضور بیشتر سهامداران، نتیجهی بهتری داشته باشد. به عنوان یک برنامه اقتصادی، سهام عدالت هدف از دسترسی به منابع مالی بیشتر و همچنین بهبود توزیع درآمدهای نفتی در کشور را داشته است. با وجود چالشهایی که با آن مواجه شده است، سهام عدالت یکی از بزرگترین برنامههای فروش سهام در جهان است. در نهایت، برنامه سهام عدالت به دلیل پویایی و تغییرات مداوم در بازار سرمایه، به عنوان یک برنامه اقتصادی حائز اهمیت است. اما برای اینکه به صورت کامل از آن بهرهمند شود، لازم است که فرایندهایی که باعث چالش برای سهامداران میشوند، بهبود یابند و شفافیت بیشتری در ارزش واقعی شرکتها و قیمت سهامها فراهم شود.ما در سایت سرگرمی روز بروزترین اخبار از سهام عدالت و سود سهام عدالت را برای شما قرار میدهیم در ادامه به جدیدترین اخبار از سهام عدالت میپردازیم.
سپرده گذاری مرکزی اعلام کرد: تعداد متوفیان سهام عدالت به ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر رسید.
پیش از نیز مدیر عامل سپرده گذاری مرکزی اعلام کرده بود، در حال حاضر انجام پروسه انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث به صورت دستی امکان پذیر نیست و انتقال سهام باید از طریق سامانه انجام شود.
مدیرعامل شرکت سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه آخرین تصمیمات در مورد نحوه تعیین تکلیف سهام عدالت متوفیان را تشریح کرد.
محمد باغستانی با بیان اینکه تاکنون بالغ بر سه میلیون و ۶۰۰ هزار مشمول سهام عدالت فوت کردهاند، اظهار کرد: سرویسهایی برای شناسایی وراث و انحصار وراثت افرادی که فوت کردهاند وجود ندارد. در واقع اطلاعات انحصار وراثتها متعلق به سال ۱۳۹۷ به بعد است که به صورت الکترونیک صادر شدهاند. در حالی که جمعیت کثیری از افراد قبل از این سال فوت کردهاند. بنابراین باید مدل دیگری طراحی شود که به صورت برخط باشد.
وی ادامه داد: در واقع از آنجایی که آمار مشخص نیست، باید احدی از وراث یک مرتبه به یک محلی مراجعه کنند که جزئیات این فرایند پس از نهایی شدن سرویسها اطلاع رسانی میشود. البته از آنجایی که جمعیت زیاد است فرایند با یک تقسیمبندی زمانی صورت میگیرد که افراد معطل نشوند. برای انجام مقدمات چند ماهی فرصت لازم است.
ایسنا