هر روز یک مشت از این آجیل رو بخور و ده ها بیماری رو باهم خنثی و تار و مار کن | تضمین شده
بادام زمینی از مواد بسیار مغذی با ارزش غذایی بالا است که مصرف آن برای درمان بیماری ها، زیبایی، سلامتی و همچنین در دوران بارداری بسیار مفید و مؤثر می باشد.
بادام زمینی از مواد بسیار مغذی با ارزش غذایی بالا است که مصرف آن برای درمان بیماری ها، زیبایی، سلامتی و همچنین در دوران بارداری بسیار مفید و مؤثر می باشد.
تمام خواص و فواید بادام زمینی برای زیبایی، سلامتی و درمان بیماری ها
در ادامه، مهمترین خواص و فواید بادام زمینی را بررسی خواهیم کرد؛
بیماری های قلبی عروقی، بیماری آلزایمر و عفونت:
بادام زمینی ها عمدتا به طور عمده از سرطان، بیماری های قلبی، بیماری های عصبی و یا هر نوع قارچ ویروسی جلوگیری می کند و تولید اکسید نیتریک در بدن را افزایش می دهد.
بدون کربوهیدرات:
زنان به طور کلی بیشتر در معرض چاقی در مراحل مختلف زندگی هستند. این می تواند پس از حاملگی یا تغییرات هورمونی، یائسگی یا افسردگی باشد و مشاهده می شود زنانی که کره بادام زمینی را در رژیم غذایی خود حداقل 2 بار در هفته دارند، ریسک کمتری در چاقی دارند. برای جلوگیری از چاقی، توصیه می شود به طور منظم بادام زمینی بخورید.
بادام زمینی برای مراقبت از پوست:
آنها حاوی سطح بالایی از آنتی اکسیدان موجود در بادام زمینی هستند که وقتی آبپز می شوند، فعال تر می شوند. جنیستئین و آنتی اکسیدانی به نام بیوچنانین خسارت ناشی از رادیکال های آزاد در پوست را درمان می کند. بادام زمینی باعث می شود جوان تر به نظر برسید.
ویتامین ها و مواد معدنی بادام زمینی:
پوست بادام زمینی منبع بسیار زیادی از آنتی اکسیدان ها هستند و دارای محتوای بالای فیبر رژیمی هستند. انواع مختلف پوست بادام زمینی، حاوی مقدار زیادی مواد مغذی هستند. اضافه کردن کره بادام زمینی به رژیم غذایی روزانه می تواند محتوای غذایی را افزایش دهد.
بادام زمینی برای استخوان های سالم :
فراوانی آهن و کلسیم موجود در کره بادام زمینی مهمترین عوامل انتقال اکسیژن به خون و بهبود استخوان های سالم و قوی است. آنها تقویت کننده های انرژی با مقادیر زیادی از ویتامین ها، مواد معدنی هستند.
بادام زمینی برای مبارزه با افسردگی:
علت اصلی افسردگی سطح پایین سروتونین است. تریپتوفان موجود در بادام زمینی ها، ترشح مواد شیمیایی را افزایش می دهد و در نتیجه به مبارزه با افسردگی کمک می کند. برای جلوگیری از این بیماری های خطرناک، مصرف هفته ای حداقل 2 قاشق سوپ خوری کره بادام زمینی به تناسب و سلامت کمک می کند.
بادام زمینی منبع ویتامین B است:
مصرف 1.5 اونس روزانه بادام زمینی ممکن است خطر بیماری های قلبی را کاهش دهد. بادام زمینی ها غذایی سالم و منبع خوب ویتامین B هستند.
بادام زمینی برای محافظت در برابر بیماری های اعصاب از جمله آلزایمر:
بادام زمینی سرشار از نیاسین است و افرادی که غذاهای غنی از نیاسین (ویتامین B3) مصرف می کنند، کمتر دچار اختلالات مربوط به حافظه، نظیر بیماری آلزایمر می شوند. نیاسین در کره بادام زمینی وجود دارد به بهبود چنین سلول های عصبی کشنده، کمک می کند.
بادام زمینی برای مبارزه با سرطان:
پلی فنولیک در غلظت های بالا در بادام زمینی وجود دارند. اسید کوماریک، توانایی کاهش خطر سرطان معده را دارد. این کار به کاهش سلول های سرطانی کمک می کند.
بادام زمینی برای مبارزه با سرطان روده:
سرطان روده تا 58 درصد در زنان و 27 درصد در مردان با مصرف بادام زمینی کاهش میابد.
بادام زمینی برای قند خون:
مصرف منظم بادام زمینی به جذب کلسیم، چربی ها و کربوهیدرات ها از طریق منگنز که در بادام زمینی ها یافت می شود کمک می کند. سطح قند خون در بدن انسان تنظیم می کند
تسهیل باروری:
اسید فولیک تولد کودکان مبتلا به اختلال عصبی جدی یا نقص لوله عصبی را کاهش می دهد. اگر مصرف بادام زمینی در دوران بارداری یا قبل از آن انجام شود، احتمال بیماری تا 70 درصد کاهش می یابد.
سایر خواص و فواید بادام زمینی
این آجیل خوشمزه موجب گشاد شدن رگ های بدن و تسهیل جریان خون می شود و از لخته شدن خون و سکته مغزی جلوگیری می کند.
بادام زمینی برای تقویت ریه و طحال مفید است و کلسترول خوب خون را بالا می برد.
بادام زمینی درد معده را از بین می برد و به عنوان نرمکننده سینه استفاده می شود و سرفه خشک را برطرف می کند.
شیر را در مادران شیرده افزایش می دهد و بسیار مقوی است.
به دلیل دارا بودن چربی و کالری زیاد، به افراد چاق توصیه می شود که به اندازه کم از آن بخورند. بیشتر از 1 مشت بادام زمینی موجب افزایش وزن می گردد.
روغن بادام زمینی، ملین و رفع کننده یبوست می باشد.
مصارف بادام زمینی (Mung Fali)
آرد بادام زمینی چربی کمتری نسبت به کره بادام زمینی دارد و محتوای پروتئین بالایی دارد. آرد بادام زمینی طعم خوبی دارد و بادام نیز بدون گلوتن است. میان وعده معروف، در ایالات متحده جنوبی است. بادام زمینی در کشورهایی مانند چین، هند و غرب آفریقا محبوب است و با سوء تغذیه مبارزه می کند. آنها در درمان مشکلات پوستی نظیر، خارش و آکنه بسیار مؤثر هستند. به عنوان محصول زیبایی به کار می روند.
مضرات بادام زمینی (Mung Fali)
مواد موجود در بادام زمینی، معمولا به جذب مواد مغذی در بدن و کاهش ارزش غذایی که مصرف می شود آسیب می رساند.
آلودگی بادام زمینی گاهی اوقات می تواند منجر به تولید مواد سمی شود. این منجر به از دست دادن اشتها و تغییر رنگ چشم ها منجر به یرقان و همه نشانه های معمول کبد می شود.
یکی از مهم ترین آلرژن ها می تواند بادام زمینی باشد. آلرژی می تواند به طور بالقوه خطرناک باشد. برای افرادی که به بادام زمینی و محصولات بادام زمینی حساسیت دارند توصیه می شود که از آنها اجتناب کنند.
مسائلی مانند مشکلات کیسه صفرا، یکی دیگر از عوارض جانبی ناخوشایند است. همچنین ممکن است درد تیز و ناگهانی در سمت راست شکم تجربه کنید. این امر عمدتا به خاطر انقباض کیسه صفرا رخ می دهد. اگر افراد سنگ صفرا داشته باشند، به آنها توصیه می شود از خوردن بادام زمینی اجتناب کنند. در حالی که متناقض با این بیانیه، مطالعاتی صورت گرفته است که نشان می دهند مصرف کره بادام زمینی در حد اعتدال در واقع خطر سنگ صفرا را تا 25 درصد کاهش می دهد. این به این دلیل است که بادام زمینی ها توانایی کاهش کلسترول را دارند.
کره بادام زمینی تمام خصوصیات مفیدزکرشده درست مباشد
فردا گرون میشه
پول دلالییش هم بره توجیب شما مردوم هم هزار مریضی بگیرند شما به پول رسیدین دکترها هم به مریضها
بادام زمینی شامل مغزیجات نیست و بلکه شامل حبوبات است و خوردن آن نه تنها موجب بهبود سلامت بدن نمیشود بلکه موجب اسیدی شدن بدن و بیماری های دیگر میشود!
ازجمله از دست رفتن کلسیم بدن و پوکی استخوان و دندان ها و...