یه عمر اشتباه پیاز خرد می کردیم | ترفند جادویی خرد کردن پیاز
پیازها عطر و طعم خاص و خوبی به غذاهایمان میبخشند. اما خرد کردن آنها دستکمی از شکنجه ندارد اگر راه درست آن را بلد نباشیم. خرد کردن پیاز کار سخت و پیچیدهای نیست و با کمی تمرین و روش فوق العادهای که هم ساده است و هم کاربردی پیاز خرد کردن برایتان شیرین میشود.
مقداری سرکه را روی تخته برش خود بریزید. اسید موجود در سرکه آنزیم را تا حدودی غیرفعال میکند. ب – پیاز را در آبنمک خیسانده و سپس خرد کنید. فراموش نکنید که این کار نیز طعم پیاز را تا حدی تغییر میدهد.
پیازها بسیار خوشمزه هستند و عطر و طعم خاص و خوبی به غذاهایمان میبخشند. اما خرد کردن آنها دستکمی از شکنجه ندارد اگر راه درست آن را بلد نباشیم. خرد کردن پیاز کار سخت و پیچیدهای نیست و با کمی تمرین و روش فوقالعادهای که هم ساده است و هم کاربردی، پیاز خرد کردن برایتان شیرین میشود و به سرعت مواد لازم برای غذایتان را فراهم میکنید.
دستورالعملهای بیشماری برای خرد کردن پیاز وجود دارد. ممکن است مدلها و اصطلاحات مختلفی برای خرد کردن پیاز شنیده باشید یا از آنها استفاده کرده باشید: چرخکردن، نگینی کردن یا خلالی کردن. با توجه به سلیقه و غذایمان و یا حتی راحتی کار، هر کدام از این مدلها را تا به حال امتحان کردهایم. تسلط بر این روش که در ادامه آموزش دادهایم، باعث صرفهجویی در وقت شما میشود و همچنین چون آب پیاز کمتر درمیآید، کمتر هم اشک خواهید ریخت.
خلالی کردن به طور کلی به معنای برش درشت با قطعات بزرگتر است که اندازه آنها تقریبا دو یا سه سانتیمترمربع است. این مدل را معمولا برای پیازداغ استفاده میکنند. البته اندازه خلالها اهمیت چندانی ندارد و کاملا به سلیقه شما بستگی دارد.
آسیاب یا چرخکردن کوچکترین نوع برش پیاز است و قطعات آن حدود دو میلیمتر است. معمولا وقتی استفاده میشود که نمیخواهید هنگام صرف غذا تکه بزرگ پیاز را زیر دندانتان حس کنید. برای درست کردن انواع سس و سوپ این مدل بیشتر پیشنهاد میشود.
برش نگینی کوچکتر از خلالی کردن و بهروزترین مدل برش پیاز است و کاربرد زیادی دارد. با این روش میتوانید تکههای کوچک پیاز را یکنواخت داشته باشید و دقیقاً مانند یک آشپز رستوران با چاقو ماهرانه کار کنید. هر آشپز خانگی میتواند این کار را یاد بگیرد و با کمی تمرین مانند حرفهایها آشپزی کند.
در ادامه به شما طرز نگینی خرد کردن پیاز را آموزش دادهایم. این روش ساده در پختوپز به کمک شما میآید و مراحل آمادهسازی غذا را سرعت میبخشد.
۱- یک پیاز متوسط بردارید. پیازهای متوسط بهترین سایز برای تمرین هستند. برای برش دادن به این روش، اندکی مهارت لازم است؛ اگر اولین باری است که پیاز را نگینی میخواهید خرد کنید، نگه داشتن پیاز کنار هم هنگام برش زدن سخت است.
۲- ابتدا با بریدن قسمت بالای پیاز شروع کنید. انتهای پیاز که ساقهها از آن جوانه میزنند، ریشه گیاه به حساب میآید. ریشه را از پیاز جدا نکنید و بگذارید از این طریق لایههای پیاز به هم چسبیده بمانند.
۳- پیاز را پوست بگیرید. میتوانید کنار پیاز را برش دهید تا به شما کمک کند پوست کاغذی را جدا کنید. لایههای سخت یا رنگی را نیز جدا کنید. بعضی از آنها ممکن است کمی سبز باشند، آنها را نیز جدا کنید.
ترفندی ساده برای خرد کردن پیاز
۴- پیاز را از ریشه به دو نیم تقسیم کنید. ریشه را دستنخورده بگذارید. این کار به شما کمک میکند بدون اینکه پیاز از بین برود، به برشهای ریز و دلخواهتان دست یابید.
۵- پیاز بریده شده را روی تخته برش خود قرار دهید. پیاز را طوری برش میدهید که گویی در حال برش زدن تختههای چوبی هستید. از سمت کوتاهتر شروع کنید. چاقو خود را به پهلو نگه دارید و یک برش تا انتها ایجاد کنید؛ درست تا جایی که به ریشه برخورد نکنید.
۶- مرحله قبل را تا حدود چند میلیمتری بالاتر از برشی که ایجاد کردهاید تکرار کنید. این کار را ادامه دهید تا به بالای پیاز برسید.
۷- چاقوی خود را مانند حالت معمول نگه دارید و از بالای پیاز شروع به بریدن کنید؛ درست مانند آنچه در تصویر زیر میبینید برشهایی روی پیاز بزنید و همچنان مراقب باشید که پیاز را از ته قطع نکنید.
۸- برشها را تا جایی که امکان دارد نزدیک به یکدیگر بزنید. روی یک پیاز متوسط حداقل پنج برش خواهید داشت.
۹- پیاز را ۹۰ درجه بچرخانید، چاقو را به حالت عادی نگه دارید و برشهایی را که ایجاد کردهاید برش دهید تا پیاز به قطعات مربعی کوچک دربیاید. در هر طرف حدود ۲ میلیمتر خواهند بود.
منبع:مکتوب نامه
خلالی خوب بود
پیاز کلیوی چنده
چقدر ما اسکل بودیم با پوست درسته تو غذا استفاده میکردیم خوب شد این ویدئو طرز خرد کردن رو بهمون اموزش داد ..
خدایا ....
آدم نمیدونه چی بگه
شما ب نگینی میگین این.خدایا صبرم بده...نگینی باید مربع مربع باشه.پیازو ک نصفش میکنی باید روش چنتا خط برداری بعدباچاقو خوردش کنید.
دست گلتون دردنکنه عالی بودممنون
داخل خوردکن بریزیم بصرفه هس
بلد نیستید پیاز خرد کنید چرا فیلم درست می کنید.
بزار جلت با مشت بزار روش سوسول بازیا چی ههههه
😂😂
این که خیلی زمان برد برای نگینی تازه نگینی خو ب و مرتبی هم در نیومد
عالی بود
سلام عزیزم ما اگه پیاز رو سرکه بزاریم میشه ترشی قربونت برم
یک عمر تو خواب بودی ما با چاقو خیلی سریعتر خرد میکنیم
جالب بود
😐
خوب بود
ما اشتباه خرد نمیکردیم از اولم همینطور پیازو خرد میکردیم و بجای اینکه با انگشت نگه داریم با چنگال نگه میداریم که ی وقت انگشتمو خرد نکنیم
ما از اولم خلالی رو با این دستگاه درست میکردیم ولی نگینی رو به اینصورت درست کنی پیاز له میشه و میسوزه همونطور که سالاد شیرازی خیارو گوجه و پیازش خورد میکنیم میگیم نگینی پیاز پوست میکنیم بد با چاقوبرشهای عمیق بصورت شطرنجی روی پیاز میزنیم و با چاقو بصورت افقی یا توی دست یا روی تخته برش میزنیم میشه نگینی جهت اطلاع عزیزان موفق باشید یا آموزش ندیداگر آموزش میدید درست آموزش بدید
این کجاش خرد کردن نگینی بود.🤔
دیگه این رو جایی نگید ونشون ندید
😏🤣
کاملا بدرد نخور.
این الان راه حل بود ، خب همه یه جوری خورد میکنن ، نگینی تون که خیلی
واقعا، آخ این چه مدل خورد کردن است!!!
https://www.sargarmiyerooz.ir/fa/tiny/news-9359
مگه همه این جور خرد نمیکنند ؟؟؟!! خدای یه ویدیو از اون یکی مدل خرد کردن بذارید ببینم
یک عدد اسکل به روایت تصوریر
بدردنخور.. اخه کی پیازو اینجوری نگینی خورد میکنه😐
چند تصویر میگذاشتیدبهتربود
روش خلالیش خوب بود، اما نگینی فاجعه بود!!🤦🤦🤦
به قول یه عزیزی پیازو بدبخت کرد!!😂😂😂
اینجوری دستامون هم به شدت بوی پیاز میگیره که، مگه سبزی کوکو خرد میکنی این چه مدلشه!
خلالی خوب بود ولی برای نگینی مدلی که داخل عکس هست آموزش بدید
پیاز رو نصف کنید، از سمت مخالفی که ابتدا و انتهای پیاز هست برش های عمیق بزن ولی پیاز رو دو نصف نکن، سپس از طرف دیگه شروع به برش کن
لطفا از این مدل فیلم بگیرید و آموزش بزارید