یه عمر اشتباه پیاز خرد می کردیم | ترفند جادویی خرد کردن پیاز

پیازها عطر و طعم خاص و خوبی به غذاهایمان می‌بخشند. اما خرد کردن آنها دست‌کمی از شکنجه ندارد اگر راه درست آن را بلد نباشیم. خرد کردن پیاز کار سخت و پیچیده‌ای نیست و با کمی تمرین و روش فوق العاده‌ای که هم ساده است و هم کاربردی پیاز خرد کردن برایتان شیرین می‌شود.

کدخبر : 9359
سایت سرگرمی روز :

 مقداری سرکه را روی تخته برش خود بریزید. اسید موجود در سرکه آنزیم را تا حدودی غیرفعال می‌کند. ب – پیاز را در آب‌نمک خیسانده و سپس خرد کنید. فراموش نکنید که این کار نیز طعم پیاز را تا حدی تغییر می‌دهد.

پیازها بسیار خوشمزه هستند و عطر و طعم خاص و خوبی به غذاهایمان می‌بخشند. اما خرد کردن آنها دست‌کمی از شکنجه ندارد اگر راه درست آن را بلد نباشیم. خرد کردن پیاز کار سخت و پیچیده‌ای نیست و با کمی تمرین و روش فوق‌العاده‌ای که هم ساده است و هم کاربردی، پیاز خرد کردن برایتان شیرین می‌شود و به‌ سرعت مواد لازم برای غذایتان را فراهم می‌کنید.

دستورالعمل‌های بی‌شماری برای خرد کردن پیاز وجود دارد. ممکن است مدل‌ها و اصطلاحات مختلفی برای خرد کردن پیاز شنیده باشید یا از آنها استفاده کرده باشید: چرخ‌کردن، نگینی کردن یا خلالی کردن. با توجه به سلیقه و غذایمان و یا حتی راحتی کار، هر کدام از این مدل‌ها را تا به حال امتحان کرده‌ایم. تسلط بر این روش که در ادامه آموزش داده‌ایم، باعث صرفه‌جویی در وقت شما می‌شود و همچنین چون آب پیاز کمتر درمی‌آید، کمتر هم اشک خواهید ریخت.

خلالی کردن به طور کلی به معنای برش درشت با قطعات بزرگ‌تر است که اندازه آنها تقریبا دو یا سه سانتیمترمربع است. این مدل را معمولا برای پیازداغ استفاده می‌کنند. البته اندازه خلال‌ها اهمیت چندانی ندارد و کاملا به سلیقه شما بستگی دارد.

آسیاب یا چرخ‌کردن کوچک‌ترین نوع برش پیاز است و قطعات آن حدود دو میلیمتر است. معمولا وقتی استفاده می‌شود که نمی‌خواهید هنگام صرف غذا تکه بزرگ پیاز را زیر دندانتان حس کنید. برای درست کردن انواع سس و سوپ این مدل بیشتر پیشنهاد می‌شود.

برش نگینی کوچک‌تر از خلالی کردن و به‌روزترین مدل برش پیاز است و کاربرد زیادی دارد. با این روش می‌توانید تکه‌های کوچک پیاز را یکنواخت داشته باشید و دقیقاً مانند یک آشپز رستوران با چاقو ماهرانه کار کنید. هر آشپز خانگی می‌تواند این کار را یاد بگیرد و با کمی تمرین مانند حرفه‌ای‌ها آشپزی کند.

در ادامه به شما طرز نگینی خرد کردن پیاز را آموزش داده‌ایم. این روش ساده در پخت‌وپز به کمک شما می‌آید و مراحل آماده‌سازی غذا را سرعت می‌بخشد.

۱- یک پیاز متوسط بردارید. پیازهای متوسط بهترین سایز برای تمرین هستند. برای برش دادن به این روش، اندکی مهارت لازم است؛ اگر اولین باری است که پیاز را نگینی می‌خواهید خرد کنید، نگه داشتن پیاز کنار هم هنگام برش زدن سخت است.

۲- ابتدا با بریدن قسمت بالای پیاز شروع کنید. انتهای پیاز که ساقه‌ها از آن جوانه می‌زنند، ریشه گیاه به حساب می‌آید. ریشه را از پیاز جدا نکنید و بگذارید از این طریق لایه‌های پیاز به هم چسبیده بمانند.

۳- پیاز را پوست بگیرید. می‌توانید کنار پیاز را برش دهید تا به شما کمک کند پوست کاغذی را جدا کنید. لایه‌های سخت یا رنگی را نیز جدا کنید. بعضی از آنها ممکن است کمی سبز باشند، آنها را نیز جدا کنید.

ترفندی ساده برای خرد کردن پیاز

۴- پیاز را از ریشه به دو نیم تقسیم کنید. ریشه را دست‌نخورده بگذارید. این کار به شما کمک می‌کند بدون اینکه پیاز از بین برود، به برش‌های ریز و دلخواهتان دست یابید.

۵- پیاز بریده شده را روی تخته برش خود قرار دهید. پیاز را طوری برش می‌دهید که گویی در حال برش زدن تخته‌های چوبی هستید. از سمت کوتاه‌تر شروع کنید. چاقو خود را به پهلو نگه دارید و یک برش تا انتها ایجاد کنید؛ درست تا جایی که به ریشه برخورد نکنید.

۶- مرحله قبل را تا حدود چند میلیمتری بالاتر از برشی که ایجاد کرده‌اید تکرار کنید. این کار را ادامه دهید تا به بالای پیاز برسید.

۷- چاقوی خود را مانند حالت معمول نگه دارید و از بالای پیاز شروع به بریدن کنید؛ درست مانند آنچه در تصویر زیر می‌بینید برش‌هایی روی پیاز بزنید و همچنان مراقب باشید که پیاز را از ته قطع نکنید.

۸- برش‌ها را تا جایی که امکان دارد نزدیک به یکدیگر بزنید. روی یک پیاز متوسط حداقل پنج برش ​​خواهید داشت.

۹- پیاز را ۹۰ درجه بچرخانید، چاقو را به حالت عادی نگه دارید و برش‌هایی را که ایجاد کرده‌اید برش دهید تا پیاز به قطعات مربعی کوچک دربیاید. در هر طرف حدود ۲ میلیمتر خواهند بود.

منبع:مکتوب نامه

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • وطنم ایران
    1

    خلالی خوب بود

    • ناشناس
      0

      پیاز کلیوی چنده

  • فرناز
    2

    چقدر ما اسکل بودیم با پوست درسته تو غذا استفاده میکردیم خوب شد این ویدئو طرز خرد کردن رو بهمون اموزش داد ..
    خدایا ....

  • امیرعلی
    0

    آدم نمیدونه چی بگه

  • ناشناس
    1

    شما ب نگینی میگین این.خدایا صبرم بده...نگینی باید مربع مربع باشه.پیازو ک نصفش میکنی باید روش چنتا خط برداری بعدباچاقو خوردش کنید.

  • ناشناس
    1

    دست گلتون دردنکنه عالی بودممنون

  • مسعود
    0

    داخل خوردکن بریزیم بصرفه هس

  • ناشناس
    0

    بلد نیستید پیاز خرد کنید چرا فیلم درست می کنید.

  • جعفر
    1

    بزار جلت با مشت بزار روش سوسول بازیا چی ههههه

  • ناشناس
    1

    😂😂

  • مهناز
    0

    این که خیلی زمان برد برای نگینی تازه نگینی خو ب و مرتبی هم در نیومد

  • مهناز
    1

    عالی بود

  • بهداد
    1

    سلام عزیزم ما اگه پیاز رو سرکه بزاریم میشه ترشی قربونت برم

  • بیطرف
    0

    یک عمر تو خواب بودی ما با چاقو خیلی سریعتر خرد میکنیم

  • ناشناس
    0

    جالب بود

  • ناشناس
    0

    😐

  • ناشناس
    0

    خوب بود

  • المیرا
    0

    ما اشتباه خرد نمی‌کردیم از اولم همینطور پیازو خرد میکردیم و بجای اینکه با انگشت نگه داریم با چنگال نگه میداریم که ی وقت انگشتمو خرد نکنیم

  • ف.احسان
    0

    ما از اولم خلالی رو با این دستگاه درست میکردیم ولی نگینی رو به اینصورت درست کنی پیاز له میشه و میسوزه همونطور که سالاد شیرازی خیارو گوجه و پیازش خورد میکنیم میگیم نگینی پیاز پوست میکنیم بد با چاقوبرشهای عمیق بصورت شطرنجی روی پیاز میزنیم و با چاقو بصورت افقی یا توی دست یا روی تخته برش میزنیم میشه نگینی جهت اطلاع عزیزان موفق باشید یا آموزش ندیداگر آموزش میدید درست آموزش بدید

  • ناشناس
    0

    این کجاش خرد کردن نگینی بود.🤔

    دیگه این رو جایی نگید ونشون ندید

    😏🤣

  • ناشناس
    0

    کاملا بدرد نخور.

  • ناشناس
    0

    این الان راه حل بود ، خب همه یه جوری خورد میکنن ، نگینی تون که خیلی

  • ناشناس
    0

    واقعا، آخ این چه مدل خورد کردن است!!!

  • ناشناس
    0

    https://www.sargarmiyerooz.ir/fa/tiny/news-9359


    مگه همه این جور خرد نمیکنند ؟؟؟!! خدای یه ویدیو از اون یکی مدل خرد کردن بذارید ببینم

  • ناشناس
    0

    یک عدد اسکل به روایت تصوریر

  • دنیا
    0

    بدردنخور.. اخه کی پیازو اینجوری نگینی خورد میکنه😐

  • ناشناس
    0

    چند تصویر میگذاشتیدبهتربود

  • ناشناس
    0

    روش خلالیش خوب بود، اما نگینی فاجعه بود!!🤦🤦🤦
    به قول یه عزیزی پیازو بدبخت کرد!!😂😂😂
    اینجوری دستامون هم به شدت بوی پیاز میگیره که، مگه سبزی کوکو خرد میکنی این چه مدلشه!

  • فاطمه
    0

    خلالی خوب بود ولی برای نگینی مدلی که داخل عکس هست آموزش بدید
    پیاز رو نصف کنید، از سمت مخالفی که ابتدا و انتهای پیاز هست برش های عمیق بزن ولی پیاز رو دو نصف نکن، سپس از طرف دیگه شروع به برش کن

    لطفا از این مدل فیلم بگیرید و آموزش بزارید