کیک یلدایی ارزون بدون فر | این کیک شب یلدارو با کمترین مواد تو 3 سوت درست کن
شما بدون نیاز به فر و همزن می توانید یک کیک یلدایی بسیار خوشمزه درست کنید.
شب یلدا یا شب چله که به آخرین شب پاییز و طولانی ترین شب سال دلالت دارد هر ساله در ایران جشن گرفته می شود. تاریخچه شب یلدا به دوران باستان باز میگردد و به اعتقادات مرتبط با مفاهیم زراعت و خورشید پرستی مرتبط است. مردم در شب یلدا معمولاً با دوستان و خانواده خود گرد هم میآیند، از غذاها و شیرینیهای خاص مانند آجیل و شیرینیهای سنتی بهرهمند میشوند و از این شب به عنوان زمانی خاص برای گذراندن و شاد بودن استفاده میکنند. جشن شب یلدا به عنوان نمادی از تغییرات طبیعی و بازگشت نور به زمین، نقش مهمی در فرهنگ و تاریخ ایران دارد.
تنها چند روز به شب یلدا مانده و اگر بخواهید یک کیک خوشمزه برای شب یلدا درست کنید آموزش تهیه آن را باید از حالا یاد بگیرید. جالب است بدانید که شما بدون نیاز به فر و همزن می توانید یک کیک یلدایی بسیار خوشمزه درست کنید.
مواد لازم برای تهیه این کیک:
تخم مرغ : ۳ عدد
شکر : ۱ لیوان
وانیل : نصف ق چ خ
روغن مایع : نصف لیوان
شیر یا آب : سه چهارم لیوان
آرد قنادی یا نونوایی : ۲ لیوان
بکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری
رنگ ژله ای سبز و قرمز
نکته ها:
قالب یا قابلمه رو خوب چرب و آردپاشی کنید.
مواد رو مثل کلیپ از دیواره ها شروع به ریختن کنید تا به مرکز اگه اینکارو نکنید موقع پخت رنگها قاطی میشن.
رنگ قرمز از همه بیشتر ، رنگ سبز متوسط ، رنگ سفید از همه کمتر باشه.
داخل قابلمه مقداری آب جوش بزیزید و یه سبد فلزی یا رینگ یا الک فلزی بزارید قالب رو ، روی رینگ بزارید.
حتما از دمکنی استفاده کنید.
بعد از ۴۰ دقیقه چک کنید اگه پخته بود آمادست.
کیکهایی که رنگ خوراکی داره بهتره بدون فر پخته بشه تا رنگ خوشگلش حفظ بشه.
بعد از اینکه از داغی افتاد با شکلات اشکی تزیین کنید.