ترفند | ترفند آشپزی | ترفند خانه داری
این ترفند به عقل جن هم نمیرسه | عمرا اگه میدونستی با این فرمول طلایی میشه سیر ترشی 7 ساله درست کرد
طرز تهیه سیر ترشی به دو روش (ساده و فوری) را در سرگرمی روز بخوانید.
سیر ترشی یکی از انواع ترشیهای پرطرفدار و خوشمزه در ایران است که به راحتی میتوانید آن را در منزل تهیه کنید. این ترشی علاوه بر طعم بینظیر، خواص زیادی برای سلامتی نیز دارد. در اینجا دو روش برای تهیه سیر ترشی به شما آموزش میدهیم:
روش اول: سیر ترشی ساده
مواد لازم:
سیر: ۱ کیلوگرم
سرکه: به میزان لازم
نمک: ۱ قاشق چایخوری
(دلخواه) سبزیهای معطر: ترخون، آویشن، فلفل سبز تند
مراحل:
سیرها را با دقت بشویید و پوست آنها را به گونهای جدا کنید که حبهها از هم جدا نشوند.
ریشه سیرها را جدا کنید.
اگر سیرها خیلی درشت هستند، میتوانید آنها را از وسط نصف کنید.
سیرها را در یک شیشه تمیز و استریل شده بریزید.
نمک و سبزیهای معطر (اگر تمایل دارید) را به سیرها اضافه کنید.
سرکه را به آرامی روی سیرها بریزید تا جایی که تمام سیرها با سرکه پوشیده شوند.
درب شیشه را محکم ببندید و آن را در جای خنک و دور از نور مستقیم خورشید قرار دهید.
سیر ترشی بعد از حدود 40 روز تا 1 ماه قابل مصرف است.
روش دوم: سیر ترشی فوری
مواد لازم:
سیر: ۱ کیلوگرم
سرکه: به میزان لازم
آب: به میزان لازم
نمک: ۱ قاشق غذاخوری
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
مراحل:
سیرها را با دقت بشویید و پوست آنها را به گونهای جدا کنید که حبهها از هم جدا نشوند.
ریشه سیرها را جدا کنید.
اگر سیرها خیلی درشت هستند، میتوانید آنها را از وسط نصف کنید.
در یک قابلمه، آب و سرکه را با هم مخلوط کنید.
نمک و شکر را به مخلوط آب و سرکه اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.
پس از اینکه مخلوط به جوش آمد، سیرها را به آن اضافه کنید و به مدت 5 تا 10 دقیقه بجوشانید.
شعله را خاموش کنید و اجازه دهید سیرها در مخلوط سرکه و آب خنک شوند.
سیر ترشی را در یک شیشه تمیز و استریل شده بریزید.
درب شیشه را محکم ببندید و آن را در یخچال نگهداری کنید.
نکات:
از سیرهای تازه و با کیفیت برای تهیه ترشی استفاده کنید.
میتوانید از انواع مختلف سرکه مانند سرکه سفید، سرکه سیب یا سرکه بالزامیک استفاده کنید.
اگر میخواهید سیر ترشی شما تندتر باشد، میتوانید از چند عدد فلفل قرمز تند نیز در آن استفاده کنید.
بهتر است از شیشههای شیشهای برای نگهداری ترشی استفاده کنید.
قبل از استفاده از ترشی، حتماً آن را در یخچال قرار دهید.
ترفند های طلایی برای خوشمزگی سیر ترشی
یک ترفند خاص برای تهیه سیرترشی استفاده ار سرکه قرمز ، سس سویا و رب انار است . همینطور که میدانید سیرترشی هفت ساله بعد از هفت سال رنگش سیاه و نرم و شیرین .
رب انار ب سیاه شدنش کمک میکنه .۱ تیکه نبات برای شیرین شدن و سس سویا برای نرم شدنش کمک میکنه
با اضافه کردن این سه مورد بعد از چهل روز یک سیرترشی خیلی خوشمزه نصیبتان می شود . بهتر است برای تهیه سیرترشی از سیر کامل استفاده کنید .
مواد لازم و طرز تهیه سیر ترشی 40 روزه
سیر خام ۳ کیلو
سرکه قرمز
رب انار ۱ پیمانه
سس سویا ۶ قاشق غذاخوری