بازنشستگان | بازنشستگان تامین اجتماعی

رای مثبت دیوان عدالت برای افزایش حقوق بازنشستگان این گروه | افزایش 1 میلیون و 400 هزار تومانی حقوق بازنشستگان از این ماه

پیگیری حق عائله مندی زنان بازنشسته تامین اجتماعی به نتیجه رسید.

کدخبر : 25737
سایت سرگرمی روز :

پیرو مطالبه گری سه ساله اینجانب وزیری، در خصوص حق عائله مندی زنان بازنشسته تامین اجتماعی، به ویژه زنان سرپرست خانواده، از طریق دیوان عدالت، معاونت امور زنان و بانوان رییس جمهور و کمیسیون اصل نود، و با توجه به درخواست های مکرر بنده مبنی بر درخواست وقت ملاقات حضوری با دکتر سالاری، جهت ارائه طرح مسئله و رسیدگی به موضوع توسط ایشان، هماهنگی هایی جهت تشکیل جلسه از طریق محیا خانم و گروه مجازی شورای عالی رفاه، انجام شد.  سه شنبه قبل ، جهت شرکت در جلسه ، واقع در سازمان تامین اجتماعی، دعوت شدم.

تاریخ اجرای جلسه:1403/10/4

محل جلسه : دفترکار جناب دکتر دهدشتی قائم مقام و مشاور اعظم  سازمان تامین اجتماعی با حضورایشان و جناب دکتر محمدی،معاونت بیمه ای و خانم دکتر محمودیان ،مدیرکل امور مستمریهای سازمان ، چند نفر دیگر از بازنشستگان، و اینجانب.

ابتدا هر کدام از بازنشستگان  مطالبات متفاوتی، را مطرح نمودند. 

 بنده ابتدا از دکتر سالاری و تیم قانونمند، توانمند و پر تلاش سازمان در راستای رسیدگی به مطالبات بازنشستگان، به ویژه جهت اجرای متناسب سازی به نحو مطلوب، پس از ماه ها، اجرا نشدن، تشکر نمودم. سپس ضمن تشکر از مدیران ارشد سازمان، بابت وقتی که در اختیار ما قرار دادند، درمورد  عدم پرداخت حق عائله مندی خانم های سرپرست خانواده بازنشسته تامین اجتماعی صحبت کردم.  گفتم از هفته اول دریافت حکم بازنشستگی، متوجه تبعیض جنسیتی و بی عدالتی در پرداخت حق عائله مندی بانوان بازنشسته، توسط تامین اجتماعی شدم. طبق تبصره4 ماده68 خدمات کشوری، کلیه بانوان بدون همسر( مطلقه یا همسر فوت شده) ، واجد دریافت حق عائله مندی هستند. و در این خصوص هیچ نیازی به فرزند تحت تکفل نیست. در ادامه عرض نمودم پس از دوندگی ها در شعبه و اداره کل نتیجه نگرفتم و راهی دیوان عدالت شدم.

 رای مثبت دیوان عدالت را گرفتم. اما متاسفانه تامین اجتماعی تمکین نکرد!

با ارائه سه نمونه رای مثبت از دیوان عدالت اداری با موضوع مشابه، و با اشاره به مصوبات مجلس و ضمن خواندن بخشی از استفساریه مجلس در این خصوص،  و با عنایت به احکام کارگزینی و فیش حقوقی شاغلین مشابه، تقاضای تغییر رویه تامین اجتماعی در پرداخت حق عائله مندی بانوان، و اصلاح قانون تامین اجتماعی را خواستار شدم. 

 در ادامه به نمایندگی تعدادی از بانوان بازنشسته تامین اجتماعی که مدت هاست نام آن ها و تلفن شان را به تقاضای خودشان طی یک نامه تهیه نمودم، از  پرسنل ارشد سازمان پرسیدم: آیا حق بانوان سرپرست خانواده توسط تامین اجتماعی این گونه باید تامین شود؟ 

بزرگواران گرامی! علیرغم گرفتن رای دیوان و وجود این مصوبات، اکنون که  اجرای این حق، مسدود شده است؛ شما بفرمایید ما زنان سرپرست خانواده برای اجرای حق مان، به کجا مراجعه کنیم؟

 در پایان، عاجزانه خواستار رسیدگی هرچه سریعتر به مشکل ، با توجه به قانون موجود، رای دیوان و مصوبات مجلس شدم.

درادامه آقای محمدی اظهارداشتند که عائله مندی، در تامین اجتماعی، مفهومی نداشت و بنا بر پرداخت حق عائله مندی نبوده است اما به منظور یکسان سازی با شاغلین و صندوق های دیگر، چند سالی است که این پرداختی از تامین اجتماعی هم مورد انتظار قرار گرفت که درحال حاضر به چند گروه پرداختی حق عائله مندی صورت می گیرد.

وی اظهار امیدواری نمود که با اجرای روش هایی، بتوانند منابع افراد  دیگر مشمول این حق را، تامین نمایند.معاون بیمه ای سازمان تامین اجتماعی در این خصوص به دکتر محمودیان گفت که تعداد بانوان واجد شرایط حق عائله مندی را جهت بررسی میزان اعتبار، تهیه نمایند.

 محمودیان نیز ضمن خوش آمدگویی مجدد به میهمانان، توضیحاتی در راستای عملکرد واحد مستمری ها ارائه نمودند.

وی در ادامه افزود هدف شان رضایتمندی مستمری بگیران می باشد و امیدوار بودند که بازنشستگان آسیب نبینند و به نحو مطلوب تری از سازمان، بهره مند شوند. ایشان در مورد عائله مندی بانوان هم گفتند تلاش خود را برای برقراری این حق، خواهند داشت.

 درپایان جناب دکتر دهدشتی مشکلات ومحدودیتهای موجود در تامین منابع رایادآورشدند ونظرمساعد سازمان رادرحمایت مستمری بگیران اعلام  نمودند

دکتر دهدشتی گفت: همه مقتضیات را در نظر می گیریم.و ابراز امیدواری نمودند که در بحث عائله مندی بتوانند هر چه سریعتر، رضایت جامعه هدف را کسب نمایند.

مهین وزیری، بازنشسته تامین اجتماعی

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: