واریز کمک بلاعوض 40 میلیون تومانی دولت به مددجویان | پرداخت وام بلاعوض دولتی برای مددجویان بهزیستی و کمیته امداد
رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) تایباد گفت: ۷۴ سری جهیزیه، هر یک به ارزش ۴۰۰ میلیون ریال، از ابتدای امسال به نوعروسان زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی ( ه ) در این شهرستان اهدا شده است.
رضا جهان پور افزود: برای این تعداد سری جهیزیه که توزیع آنها نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل ۵۰ درصد افزایش را نشان می دهد، افزون بر ۲ میلیارد و ۹۶۰ میلیون ریال از محل اعتبارات کشوری کمیته امداد امام خمینی ( ره ) هزینه شده است.
وی اضافه کرد: این جهیزیهها پنج قلم کالای اساسی ایرانی یخچال، تلویزیون، اجاق گاز، جارو برقی و ماشین لباسشویی را شامل می شود که در اختیار زوج های مناطق شهری و روستایی این شهرستان قرار گرفته است.
او ادامه داد: با همراهی خیرین و نیک اندیشان تایبادی، هم اینک صف انتظار دریافت جهیزیه برای نوعروسان این شهرستان مرزی به صفر رسیده است.
مدیر کمیته امداد امام خمینی ( ره ) تایباد گفت: در راستای حمایت از خانواده های نیازمند در سال جاری، ۱۰۰ مورد لوازم ضروری زندگی نیز به ارزش بیش از ۹ میلیارد و ۴۳۰ میلیون ریال با مشارکت خیران، مراکز نیکوکاری و نیز اعتبارات دولتی بین مددجویان نیازمند این خطه مرزی توزیع شده است.
جهانپور افزود: با توجه به آغاز فصل زمستان و ماه های سرد سال، ۴۰۰ دستگاه بخاری هوشمند و ۵۱ دستگاه بخاری معمولی به خانواده های نیازمند تحت پوشش این نهاد حمایتی اهدا شده است.
کمیته امداد امام خمینی ( ره ) تایباد چهار هزار و ۵۸۰ خانوار با جمعیت افزون بر ۹ هزار و ۹۰۰ نفر را زیر پوشش برنامه های حمایتی خود قرار داده است.
رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان خواف گفت: ۲۲۸ مددجوی زیر پوشش این نهاد از ابتدای امسال تاکنون تسهیلات اشتغال زایی دریافت کردند.
غلامرضا نیری افزود: ۵۴۱ میلیارد ریال اعتبار اشتغال زایی از محل تبصره ۱۸ و از ابتدای امسال تاکنون به کمیته امداد شهرستان خواف اختصاص یافته است.
وی ادامه داد: ۴۶۳ متقاضی برای دریافت تسهیلات اشتغال به بانکهای عامل معرفی شدند که از این تعداد تاکنون ۲۲۸ نفر به میزان افزون بر ۲۵۰ میلیارد ریال تسهیلات دریافت کردند.
رییس کمیته امداد امام خمینی خواف گفت: ۲۳۵ نفر از مددجویان زیر پوشش این نهاد در نوبت دریافت تسهیلات اشتغال هستند که تحقق مطلوب آن نیازمند سرعت بخشی بانک ها در پرداخت تسهیلات است.
مدیرکل بهزیستی استان اصفهان گفت: در شرایط پیچیده اجتماعی و اقتصادی امروز، ارتقای خدمات به جامعه هدف این سازمان در گرو افزایش مشارکتهای دولتی و غیردولتی است.
به گزارش ایرنا، ناصر چاووشی روز شنبه در نشست شورای مشورتی مشارکتهای بهزیستی اصفهان در استانداری افزود: مشارکت مراکز دولتی با بهزیستی اصفهان از ۷۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در سال گذشته به ۵۷ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان در ۹ ماه امسال کاهش یافت.
وی افزود: میزان مشارکت مراکز غیردولتی نیز در این مدت از ۸۵ میلیارد به چهار میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان تنزل پیدا کرد.
مدیرکل بهزیستی اصفهان افزود: کمرنگ شدن مشارکتهای دولتی و غیردولتی در شرایطی اتفاق افتاده که تعداد جامعه هدف بهزیستی و هزینههای آنها افزایش یافته است.
چاووشی افزود: دولت در سال جاری هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان(معادل ۴۰ درصد) به مستمری و یارانه افراد تحت پوشش افزوده است.
مدیرکل بهزیستی اصفهان گفت: برای افزایش مشارکتها و جذب کمکهای نقدی و غیرنقدی با هدف بهبود خدمات، اقدامات مختلف از جمله برگزاری تورهای اجتماعی، دعوت از فعالان اقتصادی و رسانهها به مراکز بهزیستی انجام شده است.
وی تامین ویلچربرقی، سبد معیشتی، جهیزیه، آموزش، مشاوره حقوقی، غربالگری، تسهیلات اشتغال و مسکن را از جمله اقدامات انجام شده برشمرد.
چاووشی افزود: در مجموع امسال ۲۱ هزار مددجوی تحت حمایت بهزیستی خدمات تخصصی رایگان دریافت کردهاند که بیشتر شامل دندانپزشکی و مشاوره بوده است.
به گفته وی، این خدمات که با همکاری متخصصان و نهادهای دولتی ارائه شده، رضایت ۸۲ درصدی مددجویان را به همراه داشته است.
چاووشی اضافه کرد: در استان اصفهان، یک هزار میلیارد تومان برای حمایت از مددجویان و مراکز بهزیستی پرداخت شده است، اما این میزان پاسخگوی نیازهای واقعی نیست.
مدیرکل بهزیستی اصفهان گفت: دختران آسیبدیده و زنان در معرض خشونت خانگی بدلیل شرایط اقتصادی و اجتماعی، آسیبپذیری بیشتری دارند و نیازهای آنها بسیار فراتر از دیگر اقشار جامعه است.
وی با بیاناینکه یک هزار و ۳۳۳ موسسه غیردولتی در اصفهان به ارائه خدمات بهزیستی میپردازند، افزود: حدود پنج هزار نفر از جامعه هدف تحت پوشش این مراکز قرار دارند.
چاووشی گفت: یکی از چالش ها در این زمینه هدایت منابع به سمت توسعه فیزیکی و تخصیص نیافتن مناسب آنها به مددجویان است، بعنوان مثال، در طرحهای حمایتی مانند جهیزیه، مشکلاتی در تأمین منابع و پذیرش وجود دارد، همچنین، زنان سرپرست خانوار با چالشهای اجتماعی و اقتصادی متعددی مواجهند که نیاز به حمایت بیشتری دارند.