با این ادویه دم دستی و همه کاره تو پیاده روی اربعین در امان باش | این ادویه از شر یبوست، اسهال، درد شکم، نفخ، گاز، تهوع و استفراغ جلوگیری میکنه

زائران پیاده روی اربعین باید حتما نکاتی را رعایت کنند تا سیستم ایمنی آن‌ها تقویت شود و در مراسم پیاده روی اربعین دچار سرماخوردگی و آنفلوآنزا نشوند.

کدخبر : 20129
سایت سرگرمی روز :

 قبل از سفر، بیماری‌هایی مانند سینوزیت و آلرژی فصلی را درمان کنید. یکی از دلایل اصلی سرماخوردگی در پیاده روی اربعین ، به حرکت درآمدن مواد زائد انباشته‌شده در بدن براثر حرکت و گرما و نیز ضعف سیستم ایمنی براثر فعالیت زیاد، اختلال خواب، تغییر آب‌وهوا و ... است .

اگر زیاد سرما می‌خورید، ورزش روزانه و استفاده از خوراکی‌های مقوی به‌ویژه مصرف روزانه شربت (آب+ عسل+ آب لیموترش) در روزهای قبل از سفر برایتان مفید است. ادامه مصرف این شربت در طول سفر هم بسیار مفید است.

با حجامت عام -در زمانی مناسب قبل از سفر- سیستم ایمنی خود را تقویت کنید. داروی «نوفلو»، محتوی ویتامین سی، زینک، دارچین و زنجبیل یک داروی مؤثّر در پیشگیری از سرماخوردگی است. می‌توانید از دو هفته قبل از سفر روزی یک کپسول مصرف کنید.

مصرف روزانه قرص‌های مکیدنی ویتامین C. برای پیشگیری از سرماخوردگی مفیدند. همچنین به‌محض شروع علائم بیماری هم می‌توان از آن‌ها استفاده کرد. غرغره و استنشاق آب‌نمک، هم در پیش‌گیری و هم در درمان سرماخوردگی و گلودرد مفید است. یک قاشق چای‌خوری سرخالی نمک را داخل یک لیوان آب جوش ریخته و بعد از ولرم شدن از هر دو سوراخ بینی استنشاق کنید.

هنگامی‌که عرق کرده‌اید یا پس از استحمام، در معرض سرما و هوای آزاد قرار نگیرید. پس از درآوردن کوله، معمولاً تمام پشت شما عرق کرده است و این زمان، احتمال سرماخوردگی بسیار زیاد است. در این وضعیت پوشیده بودن سر، شانه‌ها و پشت خیلی مهم است.

به‌هیچ‌وجه دوش آب سرد نگیرید به‌ویژه وقتی‌که بدن گرم است چراکه ممکن است موجب بیماری‌هایی‌چون سرماخوردگی، سینه‌پهلو، دردهای مفصلی و... گردد. برای پیشگیری از سرماخوردگی، قبل از خروج از حمام، از مچ پا به پایین را با آب سرد بشویید.

در هنگام عرق کردن و تشنگی زیاد از مصرف نوشیدنی‌های خیلی خنک اجتناب کنید. در این حالت، پس از کمی استراحت و کاهش دمای بدن تان، آبِ کمی خنک را کم‌کم و جرعه‌جرعه بنوشید. جویدن روزانه مقداری نعناع یا شوید خشک یا چند برگ تازه اکالیپتوس، دستگاه گوارش و تنفسی شما را پاکیزه کرده و از سرماخوردگی پیشگیری می‌کند.

اگر در پیاده روی اربعین سرما خوردید،‌ تا درمان کامل سرماخوردگی از مصرف غذاهای سنگین، چرب، تند و ترش، ماست، بستنی و خوراکی‌های خیلی سرد خودداری کنید.

زنجبیل حاوی عنصری به نام «جینجرول» است که خواص درمانی قوی‌ دارد. معمولا از ساقه‌ی جینجرول به‌عنوان ادویه استفاده می‌شود، که اغلب به آن ریشه یا همان زنجبیل می‌گویند.

مدت زیادی است که از زنجبیل در شکل‌های مختلف سنتی یا به‌عنوان جایگزینی برای داروها استفاده می‌شود، به طور مثال از آن برای کمک به هضم غذا، کاهش حالت تهوع و کمک به مبارزه با آنفولانزا، سرماخوردگی و… استفاده می‌شود. زنجبیل را می‌توانید به طور تازه، خشک ‌شده، پودر یا روغن و عصاره استفاده کنید.

بو و طعم منحصر به فرد زنجبیل ناشی از روغن‌های طبیعی آن است که مهم‌ترین آن جیجنرول نام دارد. جینجرول اصلی‌ترین ترکیب بیواکتیو موجود در زنجبیل است که مسؤول خواص درمانی آن است. جینجرول اثرات ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی قوی دارد.

یکی دیگر از خواص زنجبیل، مبارزه با حالت تهوع است. به طور مثال، از گذشته‌های دور از زنجبیل به‌عنوان داروی مؤثر برای دریازدگی استفاده می‌کردند. بعضی از شواهد نشان می‌دهند که زنجبیل ممکن است به اندازه‌ی داروهای تجویزی، در درمان حالت تهوع مؤثر باشد.

این گیاه شگفت‌انگیز حتی ممکن است حالت تهوع و استفراغ بعد از عمل جراحی و شیمی درمانی را در بیماران سرطانی تسکین دهد. اما بیشترین تأثیر آن در حالت تهوع مرتبط با بارداری، مثل تهوع صبحگاهی (morning sickness) است.

بر اساس مروری بر ۱۲ مطالعه که در مجموع بر روی ۱۲۷۸ خانم باردار انجام شد، نشان داده‌ شد که مصرف ۱٫۱ گرم زنجبیل می‌تواند به طور چشمگیری علائم حالت تهوع را کاهش دهد. اگرچه زنجبیل یک ادویه‌ی بی‌خطر تلقی می‌شود، اما با این‌ وجود خانم‌های باردار باید قبل از مصرف آن، با پزشک خود مشورت کنند.

همان‌طور که اشاره کردیم، زنجبیل در درمان سرماخوردگی و آنفولانزا مؤثر است، چون منبع اصلی دکونژستان (یک ماده‌ی ضد احتقان) است. برای بهره گیری از خواص این گیاه عالی، زنجبیل خرد شده را با آب داغ، عسل و آب‌لیمو مخلوط کرده و نوش جان کنید.

 

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: