با انسولین گیاهی آشنا شوید | رونمایی از درمانگر گیاهی قند خون
محققان دریافتند دارچین می تواند به کاهش میزان قندخون در افراد مبتلا به دیابت کمک کند. در این شرایط، بدن قادر به تولید میزان کافی انسولین نیست به همین دلیل میزان قندخون افزایش می یابد. در صورت عدم درمان دیابت، قندخون بالا می تواند منجر به بیماری قلبی و سکته شود.
دارچین برای چی خوبه؟ دارچین علاوه بر اینکه ادویهای خوشبو و طعمدهنده است تاثیر بسیار زیادی بر سلامت بدن میگذارد. این ادویه دارای خواص متعددی برای سلامتی است که از جمله آنها میتوان به کاهش قند خون، بهبود عملکرد مغز، تقویت سیستم ایمنی، کاهش التهاب و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی اشاره کرد.
دارای خاصیت آنتی اکسیدان
ضد التهاب طبیعی قوی
کاهش قند خون و مناسب برای دیابتی ها
بهبود بیماری های عصبی
خاصیت ضد سرطان
ضد عفونت و قارچ
بهبود بیماری های قلبی
کاهش کلسترول LDL
کمک به درمان ناباروری
موثر در کاهش وزن و لاغری
سلامت دستگاه گوارش
موثر برای درمان کبد چرب
پیشگیری از پوسیدگی دندان
درمان بیماریهای پوستی و قارچ
خواص ضدالتهابی دارچین
خواص ضد التهابی دارچین به علت تأثیرات مثبت ترکیبات موجود در آن به وجود میآید. دارچین، حاوی موادی چون کینامالدئید، کینامونین، و پروکاتیوانیدین است که در تنظیم واکنشهای التهابی در بدن کمک میکنند.
در مورد چگونگی عملکرد و استفاده از خواص ضد التهابی دارچین، این ترکیب میتواند به تنظیم فعالیت سلولهای التهابی، به ویژه سیتوکینها، کمک کند و این مواد به کاهش التهابها و آسیبهای ناشی از آنها در سطح بافتها کمک میکنند. همچنین، دارچین تولید نسوج التهابی را مهار کرده و در نتیجه، موجب کاهش شدت التهابها در بدن میشود. تحقیقات زیادی نشان داده است که دارچین خاصیت ضدالتهابی دارد.
تاثیرات مثبت دارچین بر سطح قند خون
مطالعات نشان داده اند که مصرف دارچین می تواند سطح قند خون ناشتا را تا 10-20 درصد کاهش دهد. این امر می تواند به ویژه برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 که در کنترل قند خون خود مشکل دارند مفید باشد. مصرف روزانه 1-6 گرم دارچین توصیه می شود. دارچین به دو روش سطح خون بدن را کنترل می کند:
افزایش حساسیت به انسولین: انسولین هورمونی است که توسط پانکراس تولید می شود و به بدن کمک می کند تا قند خون را به سلول ها منتقل کند. دارچین می تواند به افزایش حساسیت سلول ها به انسولین کمک کند تا قند خون موثرتر جذب شود.
کند کردن سرعت جذب قند: دارچین می تواند سرعت جذب قند از دستگاه گوارش را کند کند، که به نوبه خود باعث می شود که قند خون به آرامی تر افزایش یابد.
کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی
پودر دارچین برای چی خوبه؟ دارچین از طربق راههای مختلفی به کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی کمک میکند:
کاهش کلسترول: دارچین می تواند به کاهش کلسترول تام، کلسترول LDL ("بد") و تری گلیسیریدها کمک کند.
افزایش کلسترول HDL ("خوب"): دارچین می تواند به افزایش کلسترول HDL ("خوب") کمک کند.
کاهش التهاب: دارچین دارای خواص ضدالتهابی است که التهاب را در عروق خونی کم میکند.
کاهش فشار خون: دارچین می تواند فشار خون را کاهش دهد.
مطالعات نشان داده اند که مصرف دارچین خطر ابتلا به بیماری قلبی را تا 30 درصد کاهش میدهد.
تقویت سیستم ایمنی بدن
هر چه سیستم ایمنی بدن انسان قویتر باشد، بخشهای مختلف بدن از سلامت بیشتری برخوردار هستند. برعکس این قضیه نیز درست است. یعنی هرچه بخشهای مختلف بدن را بیشتر تقویت کنیم، سیستم ایمنی بدن نیز قویتر میشود. به این ترتیب دارچین با داشتن تاثیرات مثبتی که تا کنون از آن سخن گفتیم، به بهبود و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند.
خواص دارچین برای زنان چیست؟
خواص چوب دارچین چیست؟ یکی از مشکلات رایج زنان اختلالات هورمونی و ابتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک است. این ادویه پر خاصیت به کاهش وزن و افزایش متابولیسم زنان و در نتیجه تنظیم هورمون های زنانه کمک می نماید.
برای این منظور می توانید از دمنوش زنجبیل و دارچین استفاده کنید که به لاغری و کاهش وزن شما نیز کمک شایانی می نماید. همچنین دارچین برای سلامت رحم و افزایش قدرت باروری زنان نیز مفید است.
مضرات دارچین برای فشار خون
یکی از خواص پودر دارچین کمک به تنظیم فشار خون از طریق اتساع عروق محیطی است. این باور که مصرف دارچین برای افرادی که به فشارخون بالا مبتلا هستند مضر است، اشتباه می باشد. ضمن آنکه این ادویه با کمک به تنظیم فشار خون به درمان بیماری های قلبی و عروقی نیز کمک شایانی می نماید.