سهام عدالت | سود سهام عدالت | ثبتنام سهام عدالت

بالاخره نوبت واریز سود سهام عدالت رسید | خرید و فروش سهام عدالت 10 میلیونی از این تاریخ

سهامداران عدالت در حالی چشم انتظار واریز سود سهام عدالت سال ۱۴۰۲ هستند که هنوز مرحله سوم سود سهام عدالت سال ۱۴۰۱ تسویه نشده است.

کدخبر : 21930
سایت سرگرمی روز :

در حالی به موعد پرداخت سود سهام عدالت ۱۴۰۲ نزدیک می شویم که بدقولی دو شرکت در پرداخت سود سهام عدالت، پرونده سهام عدلات ۱۴۰۱ را مفتوح نگه داشته است. 

سود سهام عدالت عملکرد مالی ۱۴۰۱ که بنا بود در دو مرحله پرداخت شود، اما بدعهدی برخی از شرکت‌ها و صبوری نهادهای مربوطه در مقابل این بدعهدی باعث شد تا این سود سه مرحله‌ای باشد. در همین راستا هم ۲۸ فروردین ماه بود که مجید عشقی رئیس سابق سازمان بورس اوراق بهادار با حضور در رسانه ملی گفته بود: مجموعه اتفاقاتی رخ داد که سبب شد برخی شرکت‌ها تخلفی داشته باشند و نتوانند سود سهام عدالت را پرداخت کنند این شرکت‌ها اکثرا با کمبود نقدینگی مواجه هستند ما هم توصیه کردیم که باید سود سهام عدالت پرداخت شود امیدواریم تا خرداد بتوانیم این سودها راجمع آوری و مابقی سود سهام عدالت را پرداخت کنیم البته باید زمان دقیق آن را شورای عالی بورس مشخص کنید.

از آخرین وعده زمانی واریز سود سهام عدالت حالا بیش از ۳ ماه میگذرد و همچنان خبری از واریز سود سهام عدالت نیست! ولی اله جعفری، مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: هلدینگ خلیج‌فارس و شرکت مپنا در مجموع نزدیک ۳ هزار میلیارد تومان سود سهام عدالت را واریز نکرده اند؛ حدود ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان هلدینگ خلیج‌فارس و حدود ۵۰۰ میلیارد تومان هم گروه مپنا بدهی در خصوص واریز سود سهام عدالت دارند که باید برای شرکت سپرده‌گذاری مرکزی واریز شود.

او افزود: هلدینگ خلیج‌فارس به سبب طلب سودسهامی که از فجر انرژی خلیج فارس و فجر مبین دارد که آنها هم به سبب مشکلاتی نتوانستند سود را واریز کنند و مپنا هم از وزارت نیرو طلبکار است و به همین سبب این دو مجموعه نتوانسته است سود سهام عدالت را تسویه کند. در مجموع تاکنون برای واریز مرحله سوم و تسویه سود سهام عدالت بیش از ۲۲ هزار میلیارد تومان پول واریز شده است که اگر مبلغ باقی مانده هم به آن اضافه شود حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان سود مرحله سوم و تسویه سهام عدالت خواهد بود.

در ادامه هم به سراغ محمد باغستانی مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری مرکزی رفت و او در خصوص آخرین جزئیات واریز سود سهام عدالت گفت: همچنان دو شرکت مپنا و هلدینگ خلیج‌فارس سود مرحله سوم سهام عدالت را به شکل کامل برای سپرده‌گذاری مرکزی واریز نکردند.

این مقام مسئول در ادامه می‌گوید:  سپرده‌گذاری مرکزی و سازمان بورس برای پیگیری واریز سود سهام عدالت از سمت این دو شرکت اقدامات بسیار زیادی انجام داده، اما همچنان این سود تکمیل نشده است بعد از واریز سود توسط این دو شرکت واریز سود سهام عدالت انجام خواهد شد؛ از سمت سپرده‌گذاری به شکل مکرر برای وصول این اقلام پیگیری شده، اما همچنان واریز سود سهام عدالت تکمیل نشده است و ما همچنان منتظر تکمیل آن هستیم.

گفتنی است؛ در حالی سهامداران عدالت سود عملکرد مالی سال ۱۴۰۱ خود را دریافت نکرده‌اند که اکنون بسیاری از همین شرکت‌ها مجامع سال ۱۴۰۲ را هم برگزار کردند حالا بسیاری از سهامداران عدالت چشم انتظار هستند تا رئیس جدید سازمان بورس هرچه سریع‌تر بحث سود سهام عدالت را تعیین تکلیف کند. 

 

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: آزادسازی سهام عدالت در دستور کار قرار گرفته و به زودی تعیین تکلیف خواهد شد.

حجت‌الله صیدی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال در خصوص تعیین تکلیف  و آزادسازی سهام عدالت گفت: به زودی  در خصوص آزادسازی سهام عدالت و تعیین تکلیف آن تصمیم گیری خواهیم کرد و نتیجه آن را اعلام می کنیم.

وی درباره اینکه آیا خلأ قانونی برای برخورد با نشت اطلاعات در بازار سرمایه و سازمان بورس وجود دارد و آیا برخورد با متخلفان اردیبهشت ماه ١۴٠١ دنبال می‌شود، گفت: در حال حاضر برای برخورد با تخلف نشت اطلاعات در بازار سرمایه قانون داریم و قرار نیست قانون وضع کنیم و برای این موضوع از تمام ظرفیت‌های قانونی استفاده می‌کنیم تا شفافیت ارتقا پیدا کند.

وی ادامه داد: جزئیات برخورد با متخلفان اردیبهشت ماه ١۴٠١ را اعلام خواهیم کرد اما وظیفه ما این است که این مسأله را به نحو مسالمت‌آمیزی دنبال کنیم تا دیگر از این اتفاقات رخ ندهد و احیانا اگر جابجایی منافع خارج از قاعده بوده به بورس برگردد.

 رئیس سازمان بورس همچنین درباره مسأله قیمت‌های دستوری در بازار گفت: با نرخ گذاری دستوری مخالف هستیم چراکه به نوعی دستکاری بازار است و نظام طبیعی عرضه و تقاضا در بازار را بهم می‌زند بنابراین موضوع را از طریق رایزنی و مذاکرات با دستگاه های مربوطه از جمله وزارت صمت، کشاورزی و نفت پیگیری می‌کنیم. از این طریق می‌توانیم از به تدریج از فضای نرخ گذاری دستوری که به ضرر اقتصاد است ، خارج شویم.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: