روش درست کردن لواشک نارنگی در یکساعت
الان که فصل نارنگیه و میشه نارنگی های ارزون توی بازار پیدا کرد، به فکر درست کردن لواشک نارنگی باشید.
دستور تهیه لواشک نارنگی خوشمزه و خوشرنگ :
نارنگی ها رو پوست بکنید. بعد از وسط نصفش کرده کمی نمک بزنید.
با یک فنجان آب روی حرارت بگذارید تا بپزد. زمانی که نرم شد. در آبکشی که زیر آن ظرفی قرار دارد بریزید.
نارنگی های را با کف دست فشار دهید تا پوسته های سفید از آن جدا شود.
زمانی که فقط پوسته های سفید باقی ماند. کف سینی را کمی چرب کرده و نارنگی ها را در سینی بریزید.
نارنگی ها را خوب توی سینی پهن و یکدست کنید.
سینی را در هوای آزاد و دور از گردو غبار یا جلوی بخاری و شوفاز بگذارید تا خشک شود.
اگر لواشک نارنگی ترش دوست دارید کمی جوهر لیمو بزنید.
برخی خواص و فواید درمانی نارنگی :
منبع غنی ویتامین C است.
منبع غنی بتاکاروتن است.
برای کاهش تب و رفع تراکم خون در کبد مفید است.
به اعتقاد برخی، به خاطر خاصیت ضدعفونی کنندهاش، میتواند در درمان سفلیس موثر باشد.
دارای مقادیر فراوانی ویتامین A است و برای پیشگیری از سرطان مفید است.
مسکن خوبی برای سلسله اعصاب است.
این میوه خون را تصفیه و زیاد می کند.
خوردن چند دانه نارنگی یکی دو ساعت قبل از خواب به داشتن خواب راحت و آرام کمک می کند.
نارنگی اشتهاآور و برای قلب و معده مقوی است.
این میوه ادرار آور خوبی است و از این رو میتواند سموم بدن را دفع کند.
نارنگی به خاطر داشتن فسفر زیاد و ویتامینهای فراوان، باعث تقویت حافظه و هوش میشود.
این میوه پرخاصیت، برای درمان بیماریهای زیر مفید است:
چاقی
برونشیت
التهاب ریه
آسم
زکام
فشارخون بالا
بیماریهای مختلف پوستی