طرز تهیه سالاد پرتقال و لبو مجلسی مخصوص پاییز
طعم سالاد پرتقال و لبو را امتحان کردهاید؟
شاید در نگاه اول کنار هم قرار گرفتن لبو و پرتقال کمی عجیب به نظر برسد ولی وقتی این سالاد مجلسی را درست کنید، حتما مشتری پر و پا قرص آن خواهید شد. این پیش غذای خوشمزه با لبو و هم رنگ اشتهابرانگیز و جذابی دارد. علاوه بر این، جزو سالادهای پاییزی و سرشار از ویتامین C است و برای خوراکی مدرسه بچهها هم یک گزینه عالی است.
مواد لازم برای تهیه سالاد پرتقال و لبو (روش اول)
مواد اولیه مقدار مورد نیاز
اسفناج یا آرگولا ۱۰۰ گرم
لبو ۴ عدد
پرتقال ۲ عدد متوسط
مغز گردو خرد شده ۱/۴ لیوان فرانسوی دستهدار
پنیر فتا ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
آب پرتقال ۲ قاشق غذاخوری
سرکه قرمز ۱ قاشق غذاخوری
خردل دیوژن ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱/۴ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق غذاخوری
میزان کالری: حدود ۱۵۶ کیلوکالری (در هر بار سرو)
مدت زمان آمادهسازی مواد: ۴۰ دقیقه
مدت زمان آمادهسازی سالاد پرتقال و لبو: ۱۵ دقیقه
مراحل طرز تهیه سالاد پرتقال و لبو با پنیر
سالاد پرتقال و لبو از سالادهای پاییزی محبوب و معروف در سراسر دنیا است که میتوانید به عنوان یک سالاد مجلسی برای مهمانیها و دورهمیهای مجلسی، آن را تهیه و سرو کنید. در ادامه مراحل طرز تهیه این سالاد خوشمزه و خوشرنگ را بخوانید.
مرحله اول: مواد سالاد را آماده کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه سالاد لبو و پرتقال، لبوها را بشویید. لبوها را در یک قابلمه با مقداری آب بپزید تا کاملا نرم شود. به خاطر داشته باشید که اگر لبو را از قبل پخته باشید، زمان آمادهسازی مواد سالاد بسیار کمتر میشود (روشهای مختلف پختن لبو).
در این مدت، اسفناج و آرگولا را تمیز کنید و با مقداری آب به مدت ۱۰ دقیقه بخیسانید تا گل و لای آنها گرفته شود. سپس سبزیها را آبکش کنید و اجازه دهید آب اضافی خود را از دست بدهند.
مرحله دوم: مواد سالاد را خرد کنید
بعد از پختن لبوها، اجازه دهید از دما بیفتند و خنک شوند. سپس پوست روی لبوها را بگیرید. لبوها را به صورت حلقههای باریک برش بزنید. میتوانید به صورت نگینی هم آنها را خرد کنید. سپس پوست نازک (peel) پرتقال را بگیرید. میتوانید هر پر پرتقال را با چاقو نصف کنید و هسته آن را بیرون بیاورید. فقط از چاقوی تیز استفاده کنید تا پرتقالها له نشوند.
مرحله سوم: سالاد را در ظرف سرو بریزید
در این مرحله، لبوها و پرتقالهای پوست گرفته و خرد شده را در ظرف سرو بریزید. اسفناج و آرگولا را به قطعات ریزتر خرد کنید. اگر از بچه اسفناج (بیبی اسفناج) استفاده میکنید، نیازی به خرد کردن نیست. پنیرها را با دست له کنید و روی سبزیجات، لبو و پرتقال بریزید. مغز گردوها را هم خرد کنید.
مرحله چهارم: سس سالاد پرتقال و لبو را آماده کنید
در آخرین مرحله از طرز تهیه سالاد پرتقال و لبو، در یک کاسه، روغن زیتون، آب پرتقال، سرکه قرمز، خردل دیوژن، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند. سپس سس را روی سالاد پرتقال و لبو بریزید تا همه جای آن را بپوشاند. میتوانید سالاد را هم بزنید تا سس بهتر به خورد مواد سالاد برود. سالاد را به مدت حداقل ۱۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد شود. سپس آن را سرو کنید.