ترفند | ترفند آشپزی | ترفند خانه داری

یه عمر اشتباهی نعنا داغ درست کردیم | ترفند طلایی درست کردن نعنا داغ+فیلم

با این ترفند عطر و طعم نعنا داغ بی نظیر میشه

کدخبر : 23733
سایت سرگرمی روز :

تره خشک را آسیاب کنید، نعنا خشک شده را داخل روغن داغ بریزید، حرارت را کم و تره خشک را اضافه کنید، عطر و طعم آن بیشتر و بهتر می‌شود.

مواد لازم:

مقداری نعنا خشک

مقداری تره خشک

روغن

این طعم دهنده عالی، بسیار ساده است و با حداقل مواد ممکن درست می‌شود. برای درست کردن نعنا داغ به نعنا خشک و روغن نیاز دارید و برای اینکه رنگ سبز خوشرنگ تری پیدا کند، می‌توانید مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید.

نکته مهم در تهیه نعنا داغ این است که روغن نباید زیاد حرارت ببیند و پس از اضافه کردن نعنا به روغن، باید بلافاصله از روی حرارت برداشته شود؛ زیرا حرارت زیاد باعث تلخ شدن، تیره شدن و بدبو شدن نعنا می‌گردد.

نعناع باید قبل از ذخیره کردن، به طور کامل خشک شود. نعناع، چون رطوبت زیادی دارد باید سریعا خشک شود وگرنه کپک می‌زند.

از بهترین روش‌های خشک کردن نعناع به صورتی که سبزی برگ‌های آن حفظ شود، آویزان کردن نعناع است.

در این روش ۵ تا ۷ نعناع با ساقه اش را کنار هم قرار دهید و از قسمت انتهای ساقه به وسیله کش یا نخ، آن‌ها به همدیگر ببندید تا یک دسته نعناع به دست آید. یک ساقه نعناع را تکی و جداگانه آویزان نکنید، زیرا برگ‌ها خشک و خرد شده و به زمین می‌ریزد.

در اتاق مناسبی که شرایط آن در زیر آمده است، یک بند یا طناب در طول اتاق ببندید.

بعد از این که تمام نعناع‌ ها را دسته بندی کردید، با گیره لباس یا طناب یا نخ محکم به بندی که در اتاق نصب کرده اید متصل کنید.

 

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: