خبر مهم رئیس سازمان بهزیستی از توزیع اقلام ضروری رایگان به مددجویان | اهدا لوازم ضروری مددجویان توسط دولت و رایگان
رئیس سازمان بهزیستی کشور از همافزایی با قرارگاه محرومیتزدایی سپاه در راستای تامین مسکن و جهیزیه مددجویان و همچنین هماهنگی و برنامهریزی درخصوص برگزاری آیین توزیع ۱۰۰۰ دستگاه ویلچر برقی خبر داد.
دکتر سید جواد حسینی رئیس سازمان بهزیستی کشور در راستای همافزایی با دیگر دستگاهها جهت توسعه مشارکتها و مسئولیتهای اجتماعی با سردار ضیاءالدین حزنی فرمانده قرارگاه جهادسازندگی و محرومیتزدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دیدار و گفت و گو کرد.
در این نشست حسینی از همراهی قرارگاه محرومیت زدایی سپاه با سازمان بهزیستی به ویژه در تأمین ویلچربرقی و لوازم بهداشتی مناسب مددجویان سازمان تقدیر و تشکر کرد و بر تدوام همکاری و به روزرسانی تفاهم نامه قرارگاه با سازمان بهزیستی و توسعه حمایت در موضوعاتی مانند تامین مسکن و جهیزیه مددجویان تاکید کرد.
در این دیدارهمچنین فرمانده قرارگاه محرومیتزدایی سپاه نیز ضمن تشریح همکاریهای پیشین نسبت به ادامه تفاهم میان دو دستگاه را تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بهزیستی کشور، گفتنی است؛ رئیس سازمان بهزیستی کشور در این دیدار خاطر نشان کرد: هماهنگی و برنامهریزی درخصوص برگزاری آیین توزیع ۱۰۰۰ دستگاه ویلچر برقی با مشارکت سپاه پاسداران انجام خواهد گرفت.
محمد حسین ذوالفقاری مدیرکل کمیته امداد استان سمنان گفت : این اقلام با همکاری خیران به ارزش یک و نیم میلیارد تومانتهیه و توزیع شده است .
وی افزود: اقلام لوازم ضروری منزل شامل یخچال، بخاری، اجاق گاز، لباس شویی جارو برقی و تلویزیونی است.
محمد جواد کولیوند استاندار سمنان هم گفت: از مددجویان سالمندو زنان سرپرست خانوار و ایجاد اشتغال مددجویان حمایت ویژه می شود.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی (ره) استان یزد با بیان این که در ۸ ماه نخست سال جاری بیش از دو هزار قلم لوازم خانگی و ۲۲۴ مورد سایر ملزومات زندگی میان مددجویان توزیع شد، گفت: لوازم خانگی توزیع شده شامل اقلامی هستند که براساس نیازسنجی دقیق مددجویان در کل استان مشخص شدهاند.
«علی رادمان» با اشاره به این که کمیته امداد امام خمینی (ره) در سال ۱۴۰۲ بیش از پنج هزار قلم لوازم خانگی را به صورت رایگان میان مددجویان خود توزیع کرد، گفت: این اقلام شامل یخچال، ماشین لباسشویی، تلویزیون، فرش، کولر، آبگرمکن، بخاری و اجاق گاز بود.
وی با اشاره به این که در سال گذشته تعداد ۶۷۴ قلم سایر ملزومات زندگی اعم از وسایل آشپزخانه، منبع آب و مصنوعات چوبی به نیازمندان توزیع شده است، گفت: در هشت ماه نخست سال جاری نیز بیش از دو هزار قلم لوازم خانگی و ۲۲۴ مورد سایر ملزومات زندگی میان مددجویان توزیع شد.
معاون کمیته امداد استان با اشاره به این که فرآیند نیازسنجی و توزیع این اقلام از طریق سامانه «سها» انجام میشود، تصریح کرد: در این سامانه، مددکاران با شناسایی نیازهای مددجویان اطلاعات را ثبت میکنند و سپس بر اساس تعداد اقلام موجود و اولویتبندی نیازهای شناسایی شده، لوازم خانگی توزیع میشود.
وی با بیان این که لوازم خانگی توزیع شده شامل اقلامی هستند که براساس نیازسنجی دقیق مددجویان در استان مشخص شدهاند، تصریح کرد: این نیازها توسط مددکاران بررسی و اطلاعات آنها در سامانه ثبت میشود و سپس سهمیه هر شهرستان متناسب با تعداد مددجویان و اولویتهای ثبتشده تعیین میشود.
رادمان با تاکید بر این که لوازم خانگی مورد نیاز از طریق اعتبارات دولتی، کمکهای مردمی و مشارکتهای نیکوکاران تأمین میشود، گفت: بخشی از این اقلام از شرکتهای تولیدکننده داخلی خریداری شده و بخشی نیز با روش تهاتر از شرکتهای اقتصادی و تولیدی دریافت میشود.
وی افزود: کمیته امداد همچنین تلاش میکند که تمامی کالاهای توزیعی تولید داخل باشند و از تولیدکنندگان داخلی حمایت شود.
رادمان در پایان با اشاره به این که در سالهای اخیر، کمیته امداد با بهرهگیری از سامانههای دقیق نیازسنجی و اولویتبندی مددجویان، فرآیند توزیع لوازم خانگی را هدفمند کرده است، تصریح کرد: این سازمان در کنار تأمین لوازم خانگی، خدمات دیگری مانند مسکن، اشتغالزایی و خدمات فرهنگی را نیز ارائه میدهد تا گامی مؤثر در بهبود کیفیت زندگی مددجویان بردارد.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان گفت: ۶۵ سری جهیزیه بین مددجویان زنجانی به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) توزیع شد.
روح اله صالحی در جریان توزیع این جهیزیهها ضمن تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا (س)، روز مادر و هفته گرامیداشت مقام زن، اظهار داشت: کمیته امداد در راستای ترویج فرهنگ ازدواج آسان نسبت به فرهنگسازی این موضوع در بین جامعه هدف اقدام کرده که توزیع جهیزیه از جمله این اقدامات است.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان تصریح کرد: هر سری جهیزیه شامل پنج قلم کالای اساسی از جمله یخچال، تلویزیون، اجاق گاز، جارو برقی و ماشین لباسشویی است.
صالحی گفت: زوج های جوان در کنار بهره مندی از خدمات کمک هزینه ازدواج، از دوره های آموزش این نهاد نیز بهرهمند میشوند.
این مسوول گفت: در همین راستا دورههای آشنایی با سبک زندگی دینی و اسلامی، اصول و مهارت های زندگی مشترک، مدیریت اقتصاد خانواده و شناخت احکام اولیه خانواده نیز به زوجهای جوان ارائه میشود.
وی اضافه کرد: اهدای بستههای جهیزیه و یا کمک هزینه ازدواج به زوجها، انجام مشاورههای فردی ازدواج، تعامل مؤثر و بهرهمندی از ظرفیتهای سایر نهادهای اجتماعی مرتبط برای شناسایی راهکارهای ترویج ازدواجهای آسان از جمله برنامههای کمیته امداد در حمایت از جوانی جمعیت است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۳۹ هزار حامی در استان زنجان فعال است، افزود: نیمی از حامیان همکار با کمیته امداد استان را جامعه بانوان تشکیل میدهند.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان با بیان اینکه سال گذشته زمینه توانمندسازی دو هزار مددجو در استان فراهم شد، گفت: بخش اعظمی از افرادی که توانمند شدند بانوان هستند.
صالحی با بیان اینکه در حوزه خیران نیز زنان، همکاری تنگاتنگی با کمیته امداد دارند، افزود: نیمی از ۲۰۰ هزار خیری که با این نهاد همکاری دارند از بانوان هستند که این موضوع باعث افتخار است.