این غذا هارو با هم نخور تا 120 سال عمر کنی! | راز طول عمر طولانی کشف شد

خوردن کدام غذاها با هم خطرناک است؟ آیا میدانید خکردن کدام مواد غذایی با هم مضر است و حتی ممکن است منجر به مرگ شود؟ در ادامه با این ترکیبات خطرناک آشنا شوید.

کدخبر : 9410
سایت سرگرمی روز :

روی سفره ممکن است غذاهای زیادی آورده شود اما بعضی مواد غذایی اگر با هم خورده شوند ممکن است دچار دچار سوء هاضمه و مشکلات گوارشی شوید. مانند لبنیات با گوشت قرمز که مصرف همزمان این مواد غذایی با هم ممنوع است!

برای جلوگیری از این مشکلات باید غذاهایی که با هم ناسازگار هستند را بشناسید و از خوردن همزمان آنها خودداری کنید. این غذاها رو با هم نخورید تا ۱۲۰ سال عمر کنید! 

قبل از این که بدانیم چه غذاهایی را نباید با هم بخوریم باید چند تا نکته را مدنظر داشته باشید:

منظور از این تداخلات مواد اولیه‌ای که برای پختن انواع غذاها با هم ترکیب می‌شوند، نیست.

منظور مواد غذایی که نباید در کنار هم یا پشت سر هم خورده شوند.

تداخلات و ناسازگاری غذایی همیشه بلافاصله عارضه حادی را بروز نمی‌دهد که توجه ما را جلب کند.

گاهی این تداخلات به صورت تدریجی و در اثر تکرار باعث بروز بیماری می‌شود.

گاهی هم فقط باعث تشدید یک بیماری می‌شود.

خوردن چه مواد غذایی با هم مضر است؟

برای اینکه بدانید خوردن چه غذاهایی با هم مضر است، در ادامه با ما همراه باشید. در این مطلب درباره 12 مواد غذایی که خوردنشان با هم ممنوع است توضیح دادیم:

ماست و اسفناج

برخی می‌گویند خوردن همزمان ماست و اسفناج خواص آنها را کاهش داده و جذب بدن نمی‌شود. همچنین گفته می‌شود که این ترکیب می‌تواند منجر به تولید سنگ کلیه از کلسیم اگزالات شود.

این واقعیت دارد که اسید اگزالیک موجود در اسفناج می‌تواند با کلسیم موجود در ماست ارتباط برقرار کرده و ایجاد سنگ کلیه کند.

این امر در تمام ترکیبات غذایی که دارای اسید اگزالیک و کلسیم بالا هستند صادق است. تحقیقات نشان می‌دهد که هر فردی باید میزان مصرف غذاهای غنی از اگزالات را کاهش دهد و غذاهایی مصرف کند که غنی از کلسیم هستند.

ماست و سالاد

بهتر است سالاد و ماست را به صورت جداگانه یا با حداقل یکی دوساعت فاصله میل کنید. حتی می‌توان ماست را قبل از غذا و سالاد را بعد از غذا مصرف کرد. برای همراهی غذا، سبزی‌ها به‌ویژه ریحان، ترخون و تره که طبع گرمی دارند، بهترین گزینه‌اند.

طول عمر

ماست و ترشی

اگر می‌خواهید برای همراهی غذا از ترشی استفاده کنید یا غذای شما حاوی آبلیمو است، بهتر است خوردن ماست و لبنیات را فراموش کنید؛ چراکه هر دویشان طبع سردی دارند. اگر همزمان خورده شوند، فرد دچار سردی می‌شود.

ماست و ماهی

هر چقدر غذا طبع سردی داشته باشد، خوردنش مشکل‌سازتر می‌شود. ماست طبع سردی دارد و نباید همراه با ماهی که سردترین طبع را در میان گوشت‌ها دارد، میل شود؛ چراکه باعث تولید خلط خام زیادی در بدن می‌شود.

ماست و لبنیات با غذای گوشتی

مصرف ماست با هر نوع و هر مقدار گوشت باعث لکه‌های پوستی می‌شود و استفاده طولانی مدت گوشت همراه با ماست به دلیل تولید بلغم می‌تواند احتمال ابتلا به لک و پیس را افزایش دهد.

کربوهیدرات و پروتئین حیوانی

احتمالا برای شما طبیعی است که کربوهیدرات و پروتئین را در یک وعده بخورید و احتمالاً این کاری است که سال‌هاست انجام می‌دهید. ولی آیا روش درستی است؟

یافته‌ها نشان داده که برای گوارش نشاسته‌ها 2 ساعت و برای گوارش پروتئین‌ها 4 ساعت زمان لازم است، اما وقتی این دو با هم خورده می‌شوند، 13 ساعت زمان لازم است تا غذا هضم شود.

ماهی و شیر

بعضی‌ها می‌گویند خوردن ماهی و شیر با هم ایده خوبی نیست، زیرا می‌تواند یک بیماری پوستی به نام پیسی ایجاد کند که سبب از دست دادن رنگ پوست می‌شود.

اگرچه که در حقیقت هیچ شاهد و مطالعات علمی در این زمینه وجود ندارد که این ادعاها را تایید کند اما اغلب افرادی که توانایی تحمل و جذب لاکتوز را ندارند و یا به نوع خاصی از ماهی حساس هستند، پس از خوردن این ترکیب مبتلا به تهوع، خارش یا دل درد می‌شوند. البته این اتفاق وقتی که ماهی یا لبنیات را جداگانه نیز مصرف کنند، برایشان رخ می‌دهد.

شیر و موز

حقیقت این است که ترکیب شیرموز باعث به تاخیر افتادن روند گوارش شده و اختلالات خواب را درپی خواهد داشت. تحقیقات نشان داده است خوردن شیر موز می‌تواند باعث تولید مواد سمی در بدن شود. همچنین این موضوع می‌تواند به گرفتگی سینوس‌ها، سرماخوردگی، سرفه، و آلرژی در فرد دامن بزند. از سویی دیگر، گرچه این دو مواد غذایی هر دو مزه شیرینی دارند، اما در روند پس از هضم شرایط آن‌ها بسیار متفاوت است.

باتوجه به محبوب بودن شیرموز، توصیه می‌شود این دو ماده غذایی را با یکدیگر مصرف نکنید. بسیاری از افراد دوست دارند میوه‌ها و مواد غذایی مانند شیر را بدون توجه به خواص آن‌ها داخل مخلوط کن ریخته و ترکیب کنند. این در حالی است که گرچه این مواد غذایی به طور جداگانه خواص زیادی دارند، اما ترکیب آن‌ها می‌تواند برای بدن مضر باشد.

خربزه و عسل

ترکیب‌های موجود در این دو ماده خوراکی با یکدیگر واکنشی نشان می‌‌دهند که نتیجه این واکنش، به وجود آمدن یک ماده سفت و سخت است. به همین دلیل، خربزه و عسل اگر باهم مصرف شوند، سفت شدن ماده حاصل از ترکیب آنها، باعث می‌شود هضم برای دستگاه گوارش بسیار سخت شود.

غلات و شیر یا آب پرتغال

شیر حاوی کازئین و آب پرتقال حاوی اسید است. آنها با هم، لبنیات را منعقد می‌کنند و همچنین آنزیم موجود در غلات نشاسته‌ای را از بین می‌برند. برای جلوگیری از این مشکل، حداقل یک ساعت قبل یا بعد از غلات، آب میوه بخورید.

همراه غذا آب ننوشید

آب در عرض ۱۰دقیقه و آب میوه ۱۵ تا ۳۰دقیقه داخل معده راه پیدا می‌کند. مایعات، فعالیت آنزیم‌هایی را که بدن برای هضم کردن پروتئین‌ها، کربوهیدرات و چربی‌ها به آن نیاز دارد، کند می‌کند. هرچه قدر می‌خواهید با فاصله مناسب، قبل از هر وعده غذایی آب بنوشید پس از مصرف غذا نیز، بعد از نیم ساعت یا بیشتر می‌توانید مایعات بنوشید.

منبع:هلث

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: