نهضت ملی مسکن | مسکن ملی
فوری/اطلاعیه مهم برای متقاضیان و خریداران مسکن ملی | خبر خوش برای خریداران نهضت ملی مسکن
طی مراسمی با حضور معاون توسعه و برنامهریزی استانداری فارس، نماینده مجلس شورای اسلامی، فرماندار شهرستان اقلید و مسئولان محلی، بخشی از واحدهای نهضت ملی مسکن در قالب طرح ۲۱۳ واحدی به بهرهبرداری رسید.
مدیر بنیاد مسکن شهرستان اقلید امروز، ۱۹ شهریورماه در این مراسم با اشاره به پیشرفتهای طرح نهضت ملی مسکن در این شهرستان بیان کرد: بخشی از واحدهای طرح ۲۱۳ واحدی نهضت ملی مسکن دراین شهرستان با اتمام نازککاری مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
محسن اسلامی بیان کرد: در طرح نهضت ملی مسکن شهرستان اقلید تعداد ۳۰۸۰ واحد مسکونی در قالب گروههای ساخت دو نفره اجرا میشود. این طرح در ۸ فاز در حال اجراست و طیف وسیعی از جمعیت شهرستان را خانهدار میکند.
معاون توسعه و برنامهریزی استانداری فارس نیز در این مراسم گفت: یکی از آرمانهای انقلاب اسلامی محرومیتزدایی از روستاها بود و افزایش سطح سواد روستاییان، تامین زیرساختهایی مانند آب، برق، گاز و تلفن و اعطای تسهیلات ارزان قیمت به منظور ایجاد اشتغال پایدار در روستاها گواه بر این ادعا است.
محسن نعمتی افزود: در سالهای قبل از انقلاب بسیاری از روستاها از خدمات و نعمتهای اولیه مانند آب آشامیدنی، برق و راه دسترسی محروم بودند اما بعد از انقلاب در کنار برخورداری از نعمت آب، برق، گاز، تلفن و اینترنت از خدمات دیگری مانند وجود مسجد و مدرسه، خانههای بهداشت، پاسگاه پلیس، آتشنشانی و سایر امکانات زندگی بهرهمند شدند.
وی اضافه کرد: برکسی پوشیده نیست که درآمد یک روستایی از طریق فعالیتهای کشاورزی و دامداری تأمین میشود اما خود روستاییان شهادت میدهند دوران پیش از پیروزی انقلاب اسلامی بیشتر روستاییان قشر ضعیف و محروم جامعه بودند اما به برکت انقلاب زنگار محرومیت از روستاها زدوده شد.
مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجانشرقی گفت: مهمترین علت کندی سرعت اجرای طرح های نهضت ملی مسکن در استان کمبود سهم آورده متقاضیان است.
به گزارش ایرنا، «سیداحمد موسوی» روز دوشنبه در بازدید از روند عملیات اجرایی پروژه نهضت ملی مسکن طالقانی تبریز با بیان اینکه سهم آورده متقاضیان نهضت ملی مسکن پشتوانه تسریع در اجرای طرح است، افزود: برخی از متقاضیان تعهدات مالی خود را کامل پرداخت نمی کنند و در نتیجه سرعت اجرای طرح نیز کاهش می یابد.
وی با اشاره به میزان پیشرفت فیزیکی طرح و تخصیص اعتبارات از محل سهم آورده متقاضیان، اظهار کرد: پیشرفت فیزیکی پروژه طالقانی متناسب با میزان سهم آورده متقاضیان است و عقب ماندگی اساسی در روند اجرای آن وجود ندارد.
مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجانشرقی گفت: اجرای طرح نهضت ملی مسکن موجب خانه دار شدن قشر متوسط و کم برخوردار و پرداخت به موقع آورده متقاضیان موجب تسریع در روند اجرایی پروژه می شود.
موسوی، خاطرنشان کرد: متقاضیان باید توجه کنند که اجرا و تسریع طرح نهضت ملی مسکن نیازمند مشارکت آنان است و باید در طول پیشرفت پروژه همراه و همگام با آن مشارکت و تعهدات مالی خود را انجام دهند تا بتوان واحدهای مسکونی را در اسرع وقت تکمیل و تحویل داد.
در این مراسم، مدیرکل راه و شهرسازی استان به همراه مدیران و کارشناسان مرتبط از روند عملیات بتن ریزی و پیشرفت اجرایی پروژه نهضت ملی مسکن طالقانی بازدید کرد و متقاضیان پروژه مشکلات خود در مطرح کردند.
۷۷ قطعه زمین شهر باغین و ۱۱۶ قطعه زمین شهر اختیار آباد در طرح نهضت ملی مسکن به بنیاد مسکن شهرستان کرمان واگذار شد.
رضا حافظی مدیر کل راه و شهرسازی استان کرمان گفت: در شهرستان کرمان در طرحهای نهضت ملی مسکن الحاقها و تامین زمین مطلوبی داشته ایم.
وی افزود: در شهر راین تعداد قطعات تامین شده ۴۲۹ قطعه و میزان اراضی الحاق به محدوده قانونی ۷۵ هکتار و به تعداد تقریبی دو هزار قطعه مسکونی و نیز در شهر اختیارآباد ۱۱۶ قطعه زمین تامین شده است.
حافظی بیان کرد: در شهر باغین ۲۰ قطعه زمین و تعداد ۷۷ قطعه زمین نیز تامین شده است و در شهر ماهان تعداد ۱۹۴ قطعه زمین واگذار و تعداد در حال حاضر ۳۰۰ قطعه زمین تامین شده است و نیز در شهر جوپار ۲۰ قطعه واگذار شده و میزان ۴۷۰ هکتار زمین در سه فاز جهت تغییر کاربری و تفکیک معرفی شده است.
در ادامه تعداد ۷۷ قطعه زمین شهر باغین و ۱۱۶ قطعه زمین شهر اختیار آباد در طرح نهضت ملی مسکن به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان کرمان واگذار شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی گفت: پیشرفت فیزیکی و پرداخت تسهیلات بانکی نهضت ملی مسکن در سایت زعفرانیه بیرجند برای ساخت 2 هزار و 72 واحد به 75 درصد رسیده است.
علیرضا عباس زاده در شورای مسکن استان که بعد از بازدید پروژه ها و در سایت زعفرانیه بیرجند برگزار شد، افزود: یکی از پیشروترین طرح نهضت ملی مسکن کشور در بخش انبوه سازی مربوط به پروژه 2 هزار و 72 واحدی زعفرانیه بیرجند است.
وی ادامه داد: بابت پیشرفت فیزیکی پروژه باید از همه پیمانکاران و دستگاه های زیرساختی قدردانی کرد، به ویژه بانک مسکن که در بخش تأمین تسهیلات مساعدت داشته است.
معاون استاندار با اشاره به بازدیدی که امروز از روند ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن در سایت زعفرانیه بیرجند داشته، ادامه داد: موضوع نگرانی متقاضیان از قیمت تمام شده پروژه در شورای مسکن به طور ویژه بررسی می شود و جای هیچ دغدغه ای نیست.
وی بر پیگیری تخصیص 25 درصد باقیمانده از سهم تسهیلات بانکی تأکید کرد و گفت: متقاضیان سهم آورده خود را تکمیل کنند تا با کمک وام هزینههای مربوط به ساخت را پوشش دهند وگرنه ممکن است پروژه با تعطیلی مواجه شود.
عباس زاده ادامه داد: دغدغه افزایش سهم آورده مردم توسط شورای مسکن با دقت بررسی خواهد شد تا بتوانیم هزینه ها را کنترل کنیم لذا قول جدی میدهیم که اجحافی نشود و عدد قطعی به مردم اعلام می گردد.
به گفته وی؛ مساعدت لازم برای تأمین بخشهایی از هزینهها انجام می گیرد.
معاون استاندار با ذکر این نکته که اجرای پروژه به روش انبوه سازی راهی برای کاهش هزینههاست،بیان کرد: مهمترین دغدغه و پیگیریها مربوط به این است که طبق برنامه تا پایان آذرماه بتوانیم واحدها را تکمیل کنیم.
وی با تأکید بر ضرورت تکمیل زیرساختها، افزود: آماده سازی پروژه وضعیت خوبی دارد و زیرساخت گاز و برق انجام شده لذا بر اساس قولی که به متقاضیان داده ایم واحدها را تا دی امسال تحویل می دهیم.
عباس زاده عنوان کرد: یکی از دغدغه های متقاضیان این بوده که سهم آورده بانک با تأخیر پرداخت خواهد شد و سود مشارکت تعلق میگیرد که این موضوع منتفی است .
وی با اشاره به اینکه اجرای شبکه معابر اصلی و فرعی هم دنبال می شود، ادامه داد: معابر فرعی متناسب با زمان تحویل از پایان آذر توسط انبوه سازان تحویل پیمانکاران آب، برق و گاز خواهد شد تا بطور همزمان قابلیت بهره برداری داشته باشد و امکان سکونت برای مردم فراهم شود.
وی گفت: افزایش آورده متناسب با حجم کار بوده که بخشی مربوط به هزینه های مالیاتی و تعدیل قیمت پیمان بوده اما بخشی هم مربوط به اقدامات جدید است همچون هزینه انشعابات که با تصویب شورای مسکن استان انجام میگیرد.
معاون استاندار با اشاره به اینکه کنترل هزینههای انجام شده از سوی شورای مسکن دنبال میشود ادامه داد: هزینه های ساخت به عهده متقاضیان است و فعلاً روشی برای کمک به این موضوع وجود ندارد اما وامهای تکمیلی را می توان پیگیری کرد، هرچند تأمین منابع سخت است.
وی به فعالیت 6 پیمانکار و انبوه ساز در سایت زعفرانیه اشاره کرد و گفت: از هر شرکتی یک نفر به عنوان نماینده در مراحل پایان کار بحث اطلاع رسانی و انتقال نظرات یا اعتراضها را دنبال خواهد کرد.