ترفند خانه داری | نکات خانه داری
هیچ میدونستی با خیار فریز شده چه کارا میه کرد؟ | بیا اینجا تا یادبگیری با خیار فریزری معجزه کنی
قبل از شروع فصل زمستان بسیاری از افراد به دلیل بی کیفیت شدن خیارها، آن ها را فریز می کنند. روش های فریز کردن خیار با توجه به استفاده شما متفاوت هستند.
با روش صحیح فریز کردن خیار آشنا شوید.
احتمالاً این ایده به ذهن تان رسیده است که خودتان را برای فصل زمستان آماده کنید. به این صورت که قصد دارید بسیاری از میوه هایی که کمتر در فصل زمستان پیدا می شود را به عنوان یک نوع عامل اشتها دهنده ذخیره کرده و استفاده کنید. بسیاری از افراد در این فصل به ذهنشان می رسد که حتماً خیار را فریز کنند، زیرا خیارهای فصل زمستان بی کیفیت و گران هستند. در این قسمت از نمناک در این باره توضیح خواهیم داد.
چگونه خیار را فریز کنیم؟
شما می توانید از هر روشی که دوست دارید برای فریز کردن خیار استفاده کنید، کافیست به نکاتی که عنوان خواهیم کرد توجه کنید.
برای ساندویچ:
اگر می خواهید بعدها خیار را برای ساندویچ استفاده کنید، بهتر است که آن ها را در کیسه های زیپ دار به صورت جداگانه فریز کنید و موقع در آوردن آن ها، خیلی دقت کنید که پوست خیار کنده نشود. سپس کمی آن را زیر آب خنک بگیرید.
برای ماسک صورت:
اگر می خواهید به عنوان ماسک صورت از خیار استفاده کنید، بدانید خیار باعث مرطوب کردن و کاهش ورم پوست می شود و التهابات را کم می کند. در چنین حالتی می توانید قطعات خیار را داخل قالب های یخ بیندازید و یخی داشته باشید که داخلش خیار وجود دارد و آن ها را زیر چشم بگذارید.
برای سالاد:
به عنوان مثال اگر عاشق سالاد درست کردن هستید، می توانید مقداری از خیار را خرد کرده و داخل فریزر نگهداری کنید تا هر زمان که خواستید سریع از آن ها استفاده کنید. بهتر است که هیچ هوای اضافی داخل کیسه وجود نداشته باشد تا خیار ها خراب نشوند.
فریز کردن خیار درسته:
اگر می خواهید خیار را فریز کنید، به دنبال خیارهای سفت باشید. قبل از فریز کردن آن ها را به طور کامل بشویید، کمی صبر کنید تا خشک شود، روشی که برای فریز کردن استفاده می کنید، بستگی به هدف شما برای استفاده از خیار دارد.
فریز کردن خیار ریز شده:
اگر هم می خواهید خیار را به صورت خرد شده فریز کنید، از قبل آن ها را بشویید، پوست بکنید و بعد خورد کنید. قبل از این که خیار را داخل کیسه بریزید، اول آن ها را روی یک تخته بگذارید و اطمینان حاصل کنید که قطعات خیار به یکدیگر نچسبیده اند و بعد آن ها را بسته بندی کنید.