ترکیبی معجزه گر از دل طبیعت برای تقویت حافظه و پاکسازی کامل کبدچرب تا پایان عمر
دکتر ابراهیمی، کارشناس و درمانگر طب سنتی نسخههای ترکیبی با پایه زردچوبه را برای برطرف کردن مشکلات جسمی پیشنهاد میدهد. در این مطلب نسخهای برای پیشگیری از کبد چرب و آلزایمر گفته شده که میتواند برای این بیماریها مفید باشد.
زردچوبه گیاهی فراموش شده است؛ گیاهی که همه فایده آن محدود به آشپزخانه به عنوان یک ادویه رنگ دهنده غذا شده و شاید هیچکس نداند که دنیایی از خاصیت در این گیاه زرد رنگ نهفته است و در درمان دهها بیماری کاربرد دارد. دکتر ابراهیمی، کارشناس و درمانگر طب سنتی نسخههای ترکیبی با پایه زردچوبه را برای برطرف کردن مشکلات جسمی پیشنهاد میدهد.
زردچوبه در درمان کبد چرب کاربرد دارد. افرادی که مشکل کبد چرب دارند میتوانند زردچوبه را داخل کپسول ریخته و بعد از خوردن غذا آن را بخورند و یا زردچوبه را با عسل مخلوط کرده و از آن هفتهای چند بار استفاده کنند. البته یادتان باشد قبل از خود درمانی به وسیله این گیاه دارویی حتماً از نوع مزاجتان آگاه شوید. برای مثال اگر مزاج گرم و خشک دارید برای درمان کبد چرب سراغ زردچوبه نروید، چون مصرف زردچوبه به روشی که در بالا توضیح داده شد در افراد دارای مزاج گرم و خشک باعث ایجاد کهیر یا استفراغ میشود. البته درمانگران طب سنتی هیچوقت توصیه نمیکنند که افراد با مزاج گرم مصرف این گیاه را کنار بگذارند بلکه این افراد در درمان بیماریها نباید خیلی روی آن حساب کنند. چون ممکن است نتیجه معکوس برایشان داشته باشد.
آلزایمر بیماری سرد و خشک است و مصرف گرمیها مثل زردچوبه میتواند برای درمان یا کاهش روند پیشرفت بیماری مفید باشد. زردچوبه ویتامینهایی دارد که به تقویت حافظه کمک میکند. مصرف آن در کنار عسل چون مزاج گرم و تر دارد بسیار تاثیرگذار است. پس اگر از ابتلا به آلزایمر واهمه دارید میتوانید هفتهای دو یا سه بار مخلوط زردچوبه و عسل را نوش جان کنید.
بهترین مواد گیاهی و ادویه جات برای تقویت مغز و حافظه
مغز ما بسیار قدرتمند است و توانایی حل مسئله را دارد اما باید بدانیم این عضو قدرتمند بدن نیز نیاز به جبران و احیای خود دارد تا بتواند قالب و توانایی خود را حفظ کند.برای هر دردی، درمانی است و برای تقویت مغز و جلوگیری از آلزایمر نیز درمان های گیاهی زیادی وجود دارد.
برخی گیاهان و ادویه جات می توانند سبب تقویت مغز شوند و از ابتلا به بیماری های مرموزی همچون آلزایمر جلوگیری کنند و باعث افزایش سطح حافظه، کاهش اضطراب و جلوگیری از ایجاد تومورهای مغزی شوند. در این مطلب از وبلاگ مرکز جراحی بهار به معرفی گیاهان و ادویه جاتی می پردازیم که برای تقویت حافظه بسیار عالی بوده و منافع آن ثابت شده است.
تقویت حافظه با بابونه
بابونه از مفید ترین گیاهان دارویی برای تقویت حافظه است. نوشیدن یک لیوان چای بابونه به علت دارا بودن ،فلاونوئید اپی ژنینن، برای جلوگیری از اضطراب در آخر شب پیشنهاد می شود . بابونه خواص مغزی مانند:تقویت حافظه ـ تقویت اعصاب و مغز ـ آرام بخش ـ ضد میگرن ـ خواب آور ـ ضد اضطراب ـ ضد بیقراری ـ درمان سرگیجه ـ کمک درمان تشنج های عصبی و صرع دارد.
تقویت مغز و حافظه با سیر
با افزایش سن ممکن است تغییراتی در عملکرد شناختی و حافظه روی دهد. قسمتی از مغز با یادگیری، حافظه، برنامه ریزی و سایر عملکردهای شناختی در ارتباط است که با افزایش سن ممکن است این بخش کوچک شود. عصاره سیر کهنه معروف به AGE ممکن است با توانایی در افزایش حافظه، عملکرد شناختی و طول عمر مانع از فقدان عملکرد مغز شود همچنین سیر به عنوان یک درمان جایگزین برای بیماری آلزایمر کاربرد دارد و ترکیب موجود در سیر به نام DATS نقش مهمی در کاهش رشد تومور در بیماران مبتلا به گلیوبلاستوما که نوعی تومور مغز بسیار کشنده است دارد.
ادویه زردچوبه برای تقویت حافظه
زردچوبه ادویه ای است که در غذاهای آسیایی استفاده می شود و رنگ زرد و نارنجی آن ناشی از وجود رنگدانه ای موسوم به کورکومین است و ترکیب زرد دراین ادویه نیز مربوط به این ماده است که در بهبود حافظه و تمرکز در بزرگسالان نقش بسیاری دارد. کورکومین اثرات متعددی مانند درمان بیماری هایی نظیر آلرژی، دیابت و زخم معده دارد و باعث کاهش التهاب و بهبود جریان خون می شود که به افزایش عملکرد مغز کمک می کند. زردچوبه با بهبود حافظه و خلق و خو در افراد دچار زوال حافظه خفیف ناشی از افزایش سن موجب کاهش ریسک آلزایمر می شود.
مریم گلی برای تقویت حافظه
این گیاه تاثیر قابل توجهی بر تقویت حافظه در افراد مختلف دارد، در واقع، با مصرف این گیاه مغز هیچ گاه حافظه خود را از دست نمی دهید.همچنین گیاه مریم گلی از اکسایش مواد چرب در سیستم عصبی پیشگیری می کند و روند تخریب سلول های عصبی را به تعویق می اندازد. بر اساس نتایج بررسی های متعدد، مریم گلی نقش موثری در مقابله با آلزایمر دارد. بیماری آلزایمر در نتیجه ی کاهش سطح یکی از انتقال دهنده های عصبی بروز می کند که مریم گلی این روند را کاهش می دهد. به خاطر اینکه قادر است از ترشح آنزیم مسئول این تخریب جلوگیری کند.
تاثیر جعفری و آویشن بر روی مغز و حافظه
در این دو گیاه نوعی فلاونوئید به نام آپی ژنین وجود دارد که باعث افزایش تولید نورون ها وتقویت ارتباط بین سلولهای مغزی می شود. وجود ارتباطات قوی تر بین سلول های مغز برای عملکرد مناسب مغز، تثبیت حافظه و یادگیری حیاتی است. همچنین آپی ژنین موجود در جعفری و آویشن از بیماری هایی مانند آلزایمر، پارکینسون و افسردگی جلوگیری می کند.