نکات خانه داری | ترفند خانه داری

طرز تهیه یک ترشی بادمجون سه سوته و بی زحمت | حرفه ایا اینطوری ترشی درست میکنن

ترشی بادمجان یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه‌ترین انواع ترشی‌های ایرانی است که به روش‌های مختلفی می‌توان آن را تهیه کرد. در این مقاله، به شما طرز تهیه ترشی بادمجان ساده و فوری را آموزش می‌دهیم.

کدخبر : 18391
سایت سرگرمی روز :

مواد لازم برای تهیه طرز تهیه ترشی بادمجان

بادمجان قلمی: ۸ عدد

سیر: ۵ حبه

سبزی معطر (جعفری، نعناع، ترخون و سبزی محلی): به مقدار دلخواه

فلفل سبز: ۲ عدد

سرکه: ۲ لیتر

سیاه دانه، گلپر، فلفل قرمز و فلفل سیاه: به مقدار کافی

دستور تهیه ترشی بادمجان

طرز تهیه ترشی بادمجان به صورت زیر است:

بادمجان‌ها را بشویید و به قطعات دلخواه خرد کنید. می‌توانید بادمجان‌ها را به صورت حلقه‌ای، خلالی یا نگینی خرد کنید.

بادمجان‌های خرد شده را به مدت ۳۰ دقیقه در آب و نمک خیس کنید. این کار باعث می‌شود تلخی بادمجان گرفته شود.

بعد از 30 دقیقه، بادمجان‌ها را آبکش کنید و به خوبی خشک کنید.

سیرها را پوست کنده و به صورت حلقه‌ای یا نگینی خرد کنید.

سبزی‌های معطر را بشویید و به طور ریز خرد کنید.

در یک ظرف شیشه‌ای تمیز، بادمجان‌های خیس‌خورده، سیر، سبزی‌های معطر، فلفل سبز، سیاه دانه، گلپر، فلفل قرمز و فلفل سیاه را به صورت لایه لایه بچینید.

سرکه را به اندازه‌ای اضافه کنید که تمام مواد را بپوشاند.

درب ظرف را محکم ببندید و آن را در جای خنک و دور از نور آفتاب قرار دهید.

بعد از 2 تا 3 هفته، ترشی بادمجان آماده می‌شود.

نکاتی برای خوشمزه تر شدن ترشی بادمجان

برای اینکه ترشی بادمجان شما تردتر شود، می‌توانید بادمجان‌ها را قبل از سرخ کردن در آب جوش بپزید.

اگر می‌خواهید ترشی بادمجان شما طعم تندتری داشته باشد، می‌توانید از مقدار بیشتری فلفل سبز یا فلفل قرمز استفاده کنید.

همچنین می‌توانید از سبزی‌های معطر دیگری مانند کرفس، هویج و زنجبیل در تهیه این ترشی استفاده کنید.

برای اینکه ترشی بادمجان شما رنگ بهتری داشته باشد، می‌توانید از مقداری زعفران دم‌کرده در آن استفاده کنید.

ترشی بادمجان را می‌توانید در یخچال به مدت 3 تا 4 ماه نگهداری کنید.

انواع دیگر ترشی بادمجان

علاوه بر ترشی بادمجان ساده، می‌توانید انواع دیگر ترشی بادمجان را نیز تهیه کنید.

ترشی بادمجان شکم پر: در این نوع ترشی، داخل بادمجان‌ها با سبزی‌های معطر و ادویه پر می‌شود و سپس سرخ می‌شود.

ترشی بادمجان دودی: در این نوع ترشی، بادمجان‌ها قبل از سرخ شدن دودی می‌شوند.

ترشی بادمجان با رب انار: در این نوع ترشی، از رب انار برای طعم دادن به ترشی استفاده می‌شود.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: