اگه می‌خوای ۱۲۰ سال عمر کنی و بدنت سالم باشه،‌ سم‌زدایی کن | روش ارزان و ۱۰۰٪ تضمینی سم‌زدایی از بدن در خانه

ما در مقاله زیر گام ساده برای سم زدایی سریع بدن را به شما معرفی خواهیم کرد.

کدخبر : 19802
سایت سرگرمی روز :

با فرا رسیدن فصل بهار و بعد از زیاده‌روی‌های تعطیلات، دفع سموم بدن باعث می‌شود که انرژی بگیرید و بیماری‌ها را از خود دور کنید. سم زدایی به هضم بهتر غذا و کسب انرژی کمک می‌کند و در حالت کلی باعث می‌شود شما احساس سلامت بیشتری داشته باشید.

یک دوره‌ی سم زدایی بهترین راه برای دفع ته‌مانده‌ی غذاهای هضم نشده‌ای است که در روده‌ها انباشته شده‌اند؛ و به این ترتیب بدن تمیز می‌شود.

نعناع تازه دارای خواص زیادی است و اگر با لیمو مصرف شود، خواصش چندین برابر شده و اثرات شگفت آوری بر سلامت و بهبود بیماری‌ها خواهد داشت. نعناع از نظر ویتامین A بسیار غنی است. علاوه بر این، حاوی مقدار زیادی کلسیم، منیزیم، پتاسیم، فولات و چربی‌های امگا ۳ است.

روش تهیه چای نعنا و لیمو را در متن زیر بخوانید. نعناع گیاهی است که طبع گرم و خشک داشته و دارای خواص فراوان دارویی است. مصرف آن به اشکال مختلف ازجمله تازه، خشک‌شده، دم‌نوش، اسانس، دم‌کرده، پودر و… امکان‌پذیر است. به لیمو یک گیاه شگفت انگیز است که مزایای درمانی و سلامتی اش بسیار ارزشمند می باشد.

یک لیوان از این نوشیدنی سموم انباشته شده در کبد را دفع می‌کند و کیسه‌ی صفرا نفسی می‌کشد. این کار باعث بهبود عملکرد اعضای بدن شده و همچنین بعد از یک شب طولانی، تشنگی بدن از بین می‌رود. در واقع زمانی که کبد و کیسه‌ی صفرا در سلامت کامل باشند چربی‌ها نیز بهتر هضم می‌شوند. ده دقیقه نفس عمیق بکشید تنفس خوب فواید بی‌شماری دارد.

تنفس عمیق به واسطه‌ی ورزش، یوگا یا مدیتیشن باعث می‌شوید که ریه‌ها اکسیژن زیادی جذب کرده و دی اکسید کربن و ناخالصی‌های دیگر را به خوبی دفع کنند. نفس عمیق، متابولیسم یا همان سوخت و ساز بدن را تحریک کرده و باعث می‌شود که شما تغذیه‌ی بهتری داشته باشید.

روش تهیه چای نعنا و لیمو

این چای برای سم‌زدایی بدن بسیار مفید است. برای شیرین کردن آن می‌توانید از کمی عسل استفاده کنید.

  • زمان تهیه: ۳ دقیقه
  • زمان دم کشیدن: ۵ دقیقه
  • مواد لازم برای ۲ فنجان:
  • مواد خشک شامل:
  • تخم شوید: ۴ قاشق چای‌خوری
  • تخم رازیانه: ۴ قاشق چای‌خوری
  • پور زیره: یک و نیم قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه: ۲ قاشق چای‌خوری
  • مواد تازه شامل:
  • زنجبیل: سه برش با ضخامت ۲ سانتی‌متر برگ‌های تازه
  • نعنا: ۱۶ عدد
  • لیمو: سه برش نازک

طرز تهیه

  • درون ظرفی، تخم‌های گشنیز، رازیانه، زیره و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  • درون ظرفی دیگر، ۲ پیمانه آب را روی حرارت کم گرم کنید.
  • زمانی که آب در حال گرم شدن است با استفاده از وسیله‌ای مانند گوشکوب، زنجبیل و برگ‌های نعنا را کمی له کنید.

طرز تهیه چای نعناع

  • وقتی آب داغ شد،‌مخلوط نعنا و زنجبیل را همراه با یک قاشق غذاخوری از مواد خشک درون آب بریزید.
  • مخلوط فوق را ۵- ۳ دقیقه بجوشانید سپس از روی حرارت برداشته، ‌درب آن را گذاشته و ۳ دقیقه بگذارید به همان حالت باقی بماند.
  • برش‌های لیمو و چای را از یک صافی رد کنید و درون کاسه‌ای بریزید.
آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: