یه عمر اشتباهی گردو پوست میکندیم | با این ترفند گردو رو سالم دربیار
برای این کار ابتدا باید یک قابلمه آب را جوش بیاورید و بعد گردو ها را برای ۴ الی ۵ دقیقه بجوشانید و بعد از صافی رد کنید و کمی که آب اضافی آن خارج شد خیلی راحت با یک دست شما می توانید پوست را بشکنید و به راحتی از پوست جدا می شود و بعد مغز را خارج کنید و بگذارید تا کمی خشک شود و با این روش اصلا تلخ نمی شود، شما می توانید ..
پوست گردو خیلی سخت از مغزش جدا میشه.دگه غصه نخور با این ترفندی که تو این مطلب بهت آموزش میدم خیلی راحت میتونی گردو ها رو به راحتی حتی بدون نیاز به گردو شکن توی خونه بشکنی. درادامه این مطلب روش پوست کندن صحیح گردو را در قالب فیلم تماشا کنید.
فقط کافیه یک قاشق نمک را در یک پارچ آب حل کنید و بزارید حدود ۱۰ تا ۱۲ ساعت در آب باشد. خواهید دید که با دست خالی و به راحتی مغز گردو جدا میشود.
1- روش آبکشی:
برای این کار، گردوها را در آب جوش قرار دهید و برای 2-3 دقیقه در آب نگه دارید. سپس گردوها را از آب بیرون بیاورید و با یک پارچه یا دستمال کاغذی خشک، پوست گردوها را به آرامی جدا کنید.
2- روش سوزاندن:
در این روش، گردوها را درون یک قابلمه قرار دهید و روی حرارت پایین تنظیم کنید. سپس قابلمه را به آرامی تکان دهید تا گردوها به صورت یکنواخت درون قابلمه قرار بگیرند. پس از حدود 5 دقیقه، پوست گردوها شروع به جدا شدن میکند. در این حالت، با یک پارچه یا دستمال کاغذی خشک، پوست گردوها را به آرامی جدا کنید.
با استفاده از هر دو روش بالا، میتوانید به راحتی پوست گردوها را جدا کرده و از مغز داخلی آنها استفاده کنید.