دفع کامل سموم بدن و کاهش قند خون با این گیاه ارزان قیمت

زنجبیل گیاهی است علفی و چند ساله با گل های زرد مایل به قرمز به ارتفاع حدود 1 متر و متعلق به منطقه آسیایی است که از زمان های قدیم برای افزایش سلامتی و درمان انواع زیادی از بیماری ها بسیار استفاده می شده است.

کدخبر : 21449
سایت سرگرمی روز :

 زنجبیل که عمدتاً از روغن های فرار، رزین و اسید رزینی و جینجرول تشکیل شده است، طعم کمی تلخ دارد و عموماً خشک و آسیاب می شود و به عنوان ادویه برای طعم دادن به نان ها، سس ها، غذاهای کاری، شیرینی ها، ترشی ها و نوشیدنی ها استفاده می شود.

زنجبیل تهوع و استفراغ را برطرف می کند، هضم غذا را تنظیم می کند و به لطف ارزش غذایی خود از آرتروز، التهاب و عفونت های مختلف جلوگیری می کند. زنجبیل همچنین ممکن است خطر سایر مشکلات سلامتی مانند دیابت، بیماری های قلبی و بیماری های مزمن و همچنین سرطان را کاهش دهد. زنجبیل این فواید را از ترکیب قدرتمندی به نام جینجرول دریافت می کند که حاوی خواص آنتی اکسیدانی است و آنزیم های التهابی را کاهش می دهد.

به طور کلی زنجبیل برای مشکلات روده ای مانند نفخ معده، سوء هاضمه و یبوست مفید است، از حالت تهوع جلوگیری می کند، برای دردهای عضلانی مفید است و بدن را در برابر عفونت ها محافظت می کند. زنجبیل همچنین دارای فوایدی مانند کاهش قند خون و تسکین علائم تنش قبل از قاعدگی است.

فواید کلی زنجبیل به شرح زیر است:

زنجبیل که دارای خواص ضد التهابی و تسکین دهنده درد است به تسکین درد قبل از قاعدگی کمک می کند.

قند خون را متعادل می کند. دوز بیش از 4 گرم می تواند قند خون را کاهش دهد و به تنظیم تولید انسولین کمک کند.

تحقیقات نشان داده است که زنجبیل به کاهش کلسترول LDL کمک می کند.

سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و بدن را در برابر عفونت ها مقاوم می کند.

خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

معده درد را تسکین می دهد.

خلط آور است و برای سرفه خوب است.

زنجبیل بر نحوه چربی سوزی بدن (ترموژنز)، هضم کربوهیدرات ها و استفاده از انسولین تأثیر می گذارد. در این راستا با کاهش احساس گرسنگی در فرد به کاهش وزن کمک می کند.

به دلیل اثر ضد التهابی که دارد برای درد مفاصل و عضلات مفید است و اثرات آرتروز را کاهش می دهد.

از عملکردهای مغز پشتیبانی می کند.

اجازه می دهد تا سموم از بدن خارج شوند.

می توان تحت نظر پزشک در درمان سرطان استفاده کرد.

برخی از ترکیبات شیمیایی موجود در زنجبیل تازه به محافظت از بدن شما در برابر میکروب ها کمک می کند. به ویژه پیشرفت باکتری هایی مانند E.coli و شیگلا را متوقف می کند و حتی می تواند از ورود ویروس هایی مانند RSV به بدن جلوگیری کند.

برای اضطراب، افسردگی، اختلال استرس پس از سانحه مفید است.

ماده جینجرول موجود در زنجبیل با گیرنده های سروتونین در مغز تعامل دارد. سروتونین هورمونی است که خلق و خو را بهبود می بخشد. با این ویژگی، زنجبیل اثر ضد افسردگی دارد و به بهبود سلامت روان کمک می کند.

زنجبیل می تواند به جلوگیری از کلسترول و در نتیجه لخته شدن خون کمک کند. به این ترتیب، ممکن است در درمان بیماری قلبی، که در آن عروق خونی مسدود شده و منجر به حمله قلبی یا سکته مغزی شود، موثر باشد.

زنجبیل می تواند انقباضات معده را کاهش دهد که باعث می شود اسید معده به مری جریان یابد. آزاد شدن گاز محبوس شده در معده را تسهیل می کند و خاصیت شل کنندگی عضلات دارد که به جلوگیری از نفخ معده و سوء هاضمه نیز کمک می کند.

زنجبیل از باکتری های سمی که می توانند باعث اسهال شوند جلوگیری می کند و از تجمع مایع در روده ها جلوگیری می کند. با تنظیم حرکات روده برای مشکلات معده و روده مانند اسهال و  یبوست مفید است.

چای زنجبیل از دم کردن زنجبیل تازه یا خشک شده در آب داغ تهیه می شود و در صورت نوشیدن فواید زیادی برای سلامتی به خصوص در برابر آنفولانزا، سرماخوردگی و سرفه دارد.

در عین حال، چای زنجبیل که به نسبت مناسب مصرف می شود حاوی مواد مغذی مانند ویتامین های B3، B6 و C ، پتاسیم ، فسفر، روی، آهن و غیره است.

برای تهیه دمنوش زنجبیل 2 تا 3 برش زنجبیل نازک برش داده شده را در یک لیوان ریخته و در آب جوش بریزید و روی آن را بپوشانید و پس از 10 دقیقه دم کشیدن بنوشید. اگر می خواهید طعم دارتر و شیرین تر شود، می توانید بعد از گرم شدن چای زنجبیل، عسل یا آب لیمو را به آن اضافه کنید.

علاوه بر فواید زنجبیل، عوارض جانبی بسیار کمی دارد. مصرف زیاد آن باعث نفخ و سوزش سر دل می شود. به همین دلیل زنجبیل نباید بیش از 1.5 تا 2 گرم در روز مصرف شود.

علاوه بر این، زنجبیل خاصیت رقیق کنندگی خون دارد و بنابراین برای مصرف همزمان آن با داروهای رقیق کننده خون باید با پزشک مشورت کرد. علاوه بر این، زنان باردار باید در مصرف زنجبیل مراقب باشند زیرا مصرف زیاد زنجبیل ممکن است خطر سقط جنین را افزایش دهد. زنان باردار و مادران شیرده باید قبل از مصرف زنجبیل با پزشک مشورت کنند.

در کنار این موارد، مضرات زنجبیل به اختصار به شرح زیر است:

درد شکم هنگام مصرف زیاد

سوزش سردل

تحریک گلو

ویژگی رقیق کننده خون

اثر کاهش فشار خون

سوالات متداول در مورد زنجبیل

فواید پودر زنجبیل چیست؟

پودر زنجبیل که دارای اثرات ضد التهابی است، به دلیل خواص تسکین دهنده درد و همچنین مفید برای میگرن و دردهای قاعدگی شناخته شده است.

فواید زنجبیل عسلی چیست؟

زنجبیل با عسل با انرژی دادن به بدن و تسکین سرفه به خصوص علائم سرماخوردگی و آنفولانزا به فرد کمک می کند تا احساس بهتری داشته باشد.

آیا زنجبیل رگ های گرفتگی را باز می کند؟

اگرچه اطلاعاتی وجود دارد که زنجبیل رگ های مسدود شده را باز می کند، اما بهتر است در این مورد با پزشک مشورت کنید.

چه کسانی نمی توانند از پودر زنجبیل استفاده کنند؟

مصرف پودر زنجبیل به بیماران قلبی، فشار خون، مبتلایان به بیماری های روده و افرادی که از رقیق کننده های خون استفاده می کنند توصیه نمی شود.

چند بار در روز باید زنجبیل بنوشید؟

مقدار توصیه شده روزانه چای زنجبیل 2 فنجان در نظر گرفته می شود. مصرف بیش از حد زنجبیل و چای زنجبیل ممکن است واکنش هایی ایجاد کند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: