فوری/واریز کمک بلاعوض 30 میلیون تومانی دولت به این خانوارها | پرداخت کمک هزینه ماهانه مهر ماه به این افراد
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی (ره) استان تهران گفت: ۲۶ خانواده پرنوزاد دارای سه قلو و بیشتر در ۶ ماهه نخست سال جاری از خدمات این نهاد بهرهمند شدند.
حسین فتح آبادی افزود: یکی از خدمات کمیته امداد کمک به تأمین هزینههای مورد نیاز خانوادههای پرنوزاد (سه قلو و بیشتر) نیازمند واجد شرایط است.
وی ادامه داد: در قالب این خدمت بخشی از هزینههای این گروه از جامعه هدف به صورت کمکهای بلاعوض و معوض ارائه میشود.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی (ره) تصریح کرد: در ۶ ماهه نخست سال جاری، ۲۶ خانواده دارای فرزند سه قلو و یک خانواده دارای فرزند چهارقلو بودند که پس از بررسی از خدمات این نهاد در قالب کمک معیشت بلاعوض، کمک هزینه خرید مسکن و وام خرید مسکن بهرهمند شدند.
فتح آبادی ادامه داد: بر اساس آمارهای موجود در ۶ ماهه نخست سال جاری، ۶۵۰ میلیون تومان در قالب کمک معیشت بلاعوض و ۸۰۰ میلیون تومان کمک هزینه بلاعوض خرید مسکن برای ۲۶ خانواده پرداخت شده است.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان تهران با اشاره به اینکه به ازای هر فرزند ۵۰۰ هزار تومان برای خرید شیرخشک و پوشک تا پایان ۲۴ ماهگی کودکان به حساب هر خانوار واریز می شود.
وی ادامه داد: ارائه تسهیلات اشتغال تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان و ارائه تسهیلات کارگشایی تا سقف ۵۰ میلیون تومان از دیگر موارد حمایتی برای این گروه از خانوادهها است.
خانواده های دارای چندقلو نیازمند مراقبت و حمایت از سوی مسئولان هستند، چراکه بسیاری از این خانواده ها به دلیل نداشتن توان مالی لازم در زمان تولد نوزادانشان دچار مشکلات فراوانی در امور نگهداری و مخارج زندگی می شوند، با توجه به سیاست های جمعیتی ابلاغی مقام معظم رهبری و در راستای ترغیب خانواده ها به فرزندآوری که هدف رسیدن به نرخ باروری مناسب و جمعیت مطلوب است، رسیدگی به امور این خانواده ها و ارائه خدمات به آنها در دستور کار قرار گرفته است.
خانواده های پر نوزاد متقاضی مساعدت که با اولویت مسکن، معیشت و درمان دچار مشکل بوده و از امکانات دولتی و یا عمومی غیر دولتی استفاده نکرده و تعداد نوزادان متولد شده همزمان در آن خانواده بیش از سه نوزاد باشد، مشمول جامعه هدف و این و کمک ها خواهند بود.
ارائه خدمت به این خانواده ها پس از تأیید میزان و نوع نیازهایشان توسط کارشناسان این نهاد در مواردی نظیر کمک هزینه تأمین مسکن، کمک معیشت، تسهیلات اشتغال زایی و نیز خدمات حمایتی صورت می گیرد.
امیرحسین مدنی مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام با حضور در امامزاده عبدالله شهرری از مرحله پنجم طرح لبخند برکت که در این مکان معنوی در حال اجراست بازدید کرد و گفت: بنیاد برکت در حوزههای درمان و سلامت اقدامات خوبی انجام داده است که طرح لبخند برکت یکی از این اقدامات است.
وی با بیان اینکه در طرح لبخند برکت با توجه به هزینه بالا و عدم پوشش بیمهای دندانپزشکی، خدمات دندانپزشکی در مناطق کمبرخوردار کشور توسط گروههای جهادی مورد حمایت بنیاد برکت به صورت رایگان انجام میشود و این کار به صورت مستمر در حال انجام است، افزود: در این پویش تاکنون ۸۵ هزار خدمت دندانپزشکی به ۵۸ هزار نیازمند در مناطق محروم به ارزش ۵۵ میلیارد تومان ارائه شده است.
مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام تصریح کرد: تا پایان سال ۱۰۰ هزار خدمت دندان پزشکی به ۷۰ هزار نیازمند در مناطق محروم به ارزش ریالی بالغ بر ۶۰ هزار میلیارد تومان ارائه خواهد شد.
مدنی در ادامه از آغاز طرح غربالگری سرطان در مناطق کمبرخوردار کشور با همکاری ۱۴ هزار مجموعههای مردمی تخصصی خبر داد و گفت: پیشبینی میکنیم تا در مدت زمان یکسال از اجرای طرح غربالگری سرطان دو هزار نفر نیاز به درمان داشته باشند که جهت درمان رایگان به مرکز جامع سرطان برکت معرفی میشوند.
وی با بیان اینکه بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام در حال حاضر با ۳۰۰ گروه جهادی همکاری میکند گفت: با همکاری خیریهها در حوزه شنوایی سنجی که شامل کاشت حلزون گوش، تامین قطعات پس از کاشت و پیشگیری از مشکل ژنتیکی ورود کردیم و اجازه نمیدهیم هیچ کودکی از شنیدن محروم باشد.
علیرضا حسین نژاد نهم تیر در سفر به شهرستان خلخال و بازدید از مناطق و روستای سیل زده مورستان، برای امدادرسانی بهتر و سریعتر به آسیبدیدگان سیل در این شهرستان تاکید کرد.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل بیان کرد: عمده مشکلات پیش آمده مربوط به خسارت لوازم منزل است که تصمیم گرفته شد ۱۵ میلیون تومان در قالب کمکهای موردی به خانوار تحت حمایت خسارت دیده از سیل مساعدت شود.
حسیننژاد خاطرنشان کرد: تلاش میکنیم تا به عنوان یک نهاد امدادرسان در همراهی با آسیبدیدگان سیل اخیر یاریگر آنها بوده و بتوانیم بخشی از نیازمندیها و دغدغههای این خانوادهها را رفع کنیم.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: ساخت مسکن مقاوم موجب افزایش ایمنی در برابر حوادث طبیعی و یا غیرمترقبه میشود که کمیته امداد استان اردبیل با جدیت تمام تلاش دارد در زمینه تامین مسکن مناسب برای مددجویان تحت حمایت گامهای بسیار موثری را در سال جاری بردارد.
مدیر کل کمیته امداد خراسان شمالی از تحویل ۳۷۹۴ واحد مسکونی به مددجویان کمیته امداد استان در دولت سیزدهم خبر داد.
مجید الهی راد در نشست خبری که چهارم تیرماه برگزار شد، اظهار کرد: اعتبار منازل ساخته شده ۶۴۵ میلیارد تومان بوده است.
وی با اشاره به اینکه افراد تحت پوشش این اداره کل ۱۰۲ هزار و ۱۲۷ نفر است، گفت: در دولت سیزدهم ۱۴۰۲ میلیارد تومان مستمری به مددجویان پرداخت شده است.
الهی راد افزود: تامین ۳۰۰۰ سری جهیزیه برای مددجویان کمیته امداد، اختصاص هفت میلیارد تومان برای گازکشی مسکن مددجویان، پرداخت ۳۰۰۰ فقره تسهیلات قرض الحسنه و تحویل وسایل گرمایشی برای ۱۰ هزار خانوار از مصوبات سفر شهید آیت الله رئیسی به این استان بود که به طور کامل محقق شده است.
وی ادامه داد: اختصاص ۴۵۰ میلیارد تومان تسهیلات تبصره ۱۶ از دیگر مصوبات بود که به طور کامل محقق شد و ساخت ۴۰۰۰ مسکن نیز از مصوبات سفر بوده که ساخت آن ها در حال انجام است.
این مقام مسئول بیان کرد: در دولت سیزدهم ۵۶۷۶ سری جهیزیه به مددجویان پرداخت شده است.
وی به پرداخت ودیعه مسکن نیز اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۱ مبلغ ۱۴۳ میلیون ریال، در سال گذشته ۲۶۸ میلیون ریال ودیعه مسکن به مددجویان پرداخت شده است.
مدیر کل کمیته امداد خراسان شمالی با بیان اینکه در دولت سیزدهم قبول آب، برق و گاز مددجویانی که الگوی مصرف را رعایت کنند، رایگان است، افزود: در این راستا ۲۹ هزار و ۴۵۹ خانوار در حوزه آب، ۳۹ هزار و ۶۴۸ خانوار در حوزه برق و ۲۹ هزار و ۸۴۱ خانوار در حوزه گاز، الگوی مصرف را رعایت کرده و قبوض آن ها رایگان شده است.
به گفته وی، در دولت سیزدهم ۹۳۲۷ فقره وام کارگشایی با مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان و ۹۶۵۵ فقره تسهیلات اشتغال با اعتبار ۹۵۳ میلیارد تومان به مددجویان پرداخت شده است.
الهی راد به طرح اشتغال از طریق کاریابی نیز اشاره کرد و ادامه داد: از طریق پرداخت تسهیلات به کارفرمایان برای ۶۶۷ نفر فرصت شغلی ایجاد شده است.
به گفته وی، در سال گذشته ۲۱۰۰ خانوار توانمند شده و از حمایت کمیته امداد خارج شده اند.
عبدالله کرم زاده به مناسبت هفته بهزیستی -۳۰ تیر ماه تا ۵ مرداد ماه- افزود: یکی از مهمترین بحث ها که مورد توجه بوده است، پرداخت کمک هزینه معیشتی برای جامعه هدف -که از دهک های پایین جامعه هستند- بوده است، تا بتوانند حداقل های نیاز زندگی خود را تامین کنند.
او درباره میزان پرداخت مستمری گفت: خانواده دارای یک فرد معلول نزدیک به یک میلیون تومان مستمری دریافت می کند که این رقم برای خانواده های دو یا سه معلول تغییر می کند. البته این اقدام مشترک بین دو نهاد سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی است.
با پیگیری دیوان محاسبات کل کشور، مستمری مددجویان سازمان بهزیستی پرداخت میشود.
به گفته کرم زاده یکی از اتفاقات خوب دیگر هم این است که ۳۰۰ هزار نفری که در دو یا سه سال گذشته یعنی از سال ۱۴۰۰ در پشت نوبت دریافت خدمت بودند در این دولت به چرخه بازگشتند. به طوریکه افرادی که بخواهند از این خدمات بهره مند شوند درهمان ماه کارهای آنها انجام شده و مشمول دریافت این خدمت (مستمری) می شوند.
پرداخت حق پرستاری به بیش از ۱۵۱ هزار نفر
رئیس مرکزبرنامه ریزی فناوری اطلاعات سازمان بهزیستی کشور از افزایش پرداخت حق پرستاری هم خبر داد و گفت: اگر مادری دارای فرزند معلول است و از فرزند خود پرستاری می کند یا زن یا مردی از همسر معلول خود نگهداری می کند به آنها حق پرستاری پرداخت می شود که ابتدای دولت سیزدهم ۵۸ هزار نفر از خدمت حق پرستاری بهره مند بودند اما اکنون بیش از ۱۵۱ هزار نفر رسیده و آنها از این خدمت بهره مند شده اند.
کرم زاده ادامه داد: با اینکه سازمان بهزیستی دارای مراکز نگهداری معلولان است اما هدف از پرداخت حق پرستاری ماندن معلول در کانون گرم خانواده است.
وی درباره میزان حق پرستاری گفت: ابتدای دولت یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به ازای هر معلول حق پرستاری پرداخت می شد که به دلیل رشد ۲۲۰ درصدی بودجه این سازمان با همت و نگاه ویژه دولت سیزدهم هم اکنون حق پرستاری با رشد ۱۱۰ درصدی به ۲ میلیون ۱۰۰ هزارتومان رسیده است.
کرم زاده اضافه کرد: پرداخت هزینه امداد نیز شامل هزینه نگهداری کودک معلول می شود و ابتدای دولت به ۱۶ هزار نفر این هزینه پرداخت می شد که این عدد به ۱۷هزار و ۸۰۰ رسیده است و پشت نوبتی هم برای ارائه خدمت هم وجود ندارد./