فوری/بازنشستگان بخوانند | هزینه‌های درمانی بازنشستگان رایگان شد

علی دهقان‌کیا، نماینده کانون بازنشستگان استان تهران گفت: «یکی از مهم‌ترین اقدامات سازمان تأمین اجتماعی در دوره مدیریت جدید، رفع ناترازی‌هایی است که در سال‌های گذشته به وجود آمده است.»

کدخبر : 22961
سایت سرگرمی روز :

 علی دهقان‌کیا، نماینده کانون بازنشستگان استان تهران، از بدهی ۴۰۰ میلیارد تومانی سازمان تأمین اجتماعی به بیمه تکمیلی آتیه‌سازان حافظ خبر داد و تأکید کرد که این بدهی‌ها باعث کاهش خدمات درمانی به بازنشستگان شده است. او همچنین از عدم پرداخت بیمه عمر و افزایش هزینه‌های درمانی بازنشستگان به دلیل افزایش فرانشیز انتقاد کرد.

   علی دهقان‌کیا، نماینده کانون بازنشستگان استان تهران  گفت: «یکی از مهم‌ترین اقدامات سازمان تأمین اجتماعی در دوره مدیریت جدید، رفع ناترازی‌هایی است که در سال‌های گذشته به وجود آمده است.»

او در خصوص متناسب‌سازی گفت: «آغاز فرآیند متناسب‌سازی به دوره مدیریت پیشین آقای سالاری برمی‌گردد و تکمیل آن نیز با مدیریت ایشان انجام خواهد شد.»

دهقان‌کیا با تأکید بر اجرای قانون 54 و کاهش هزینه‌های درمانی بازنشستگان ادامه داد: «با اجرای این قانون، هزینه‌های درمان بازنشستگان کاهش خواهد یافت.»

او همچنین از بدهی سازمان تأمین اجتماعی به بیمه تکمیلی آتیه‌سازان حافظ به مبلغ 400 میلیارد تومان خبر داد و افزود: «سازمان تأمین اجتماعی حق بیمه را از بازنشستگان دریافت کرده، اما آن را به حساب بیمه تکمیلی واریز نکرده است.»

دهقان‌کیا گفت: «هر زمانی که از بیمه تکمیلی انتقاد می‌کنیم که چرا خدمات درمانی مناسبی به بازنشستگان ارائه نمی‌دهد، پاسخ می‌دهد که چون پولی دریافت نکرده است. حتی خدماتی که جزو تعهدات بیمه است را نیز به بازنشستگان ارائه نمی‌دهد، چون پولی ندارد تا دستگاه‌های درمانی خریداری کند.»

او همچنین از عدم پرداخت بیمه عمر بازنشستگان به مدت چهار یا پنج ماه خبر داد و افزود: «بیمه عمر به مبلغ 190 میلیارد تومان هنوز پرداخت نشده است، در نتیجه بیمه عمر قادر به ارائه خدمات نیست.»

دهقان‌کیا با تأکید بر اجرای قانون درمان رایگان، که طبق تبصره ماده 2 قانون ساختار نظام جامع رفاه و تأمین اجتماعی از سال 1383 به تصویب رسیده، گفت: «در رابطه با کسر فرانشیز خدمات درمانی باید بگویم که قبلاً مطب‌ها 30 درصد فرانشیز دریافت می‌کردند، اما اکنون بازنشستگان 80 تا 90 درصد هزینه‌ها را پرداخت می‌کنند.»

او در پایان به توضیح قانون درمان پایه و درمان تکمیلی پرداخت و گفت: «در آئین‌نامه درمان پایه، اشاره شده است که بازنشستگان طی شش ماه، تا سقف مشخصی از هر نوع درمانگاهی، چه خصوصی، چه دولتی و چه تأمین اجتماعی، می‌توانند خدمات درمانی دریافت کنند و تا آن سقف از پرداخت فرانشیز معاف هستند. مازاد بر آن را باید از طریق درمان تکمیلی پوشش دهیم، مثلاً برای خرید دستگاه ام‌آر‌آی یا تجهیز آزمایشگاه‌ها.»

مدیرعامل شرکت بیمه آتیه سازان حافظ گفت: صندوق بازنشستگی و سازمان تامین اجتماعی در مجموع ۶ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان به مراکز درمانی طرف قرارداد بیمه آتیه سازان حافظ بدهکارند و امیدواریم سریعتر نسبت به پرداخت آن اقدام کنند.

 علیرضا نمازی  افزود: از سال گذشته هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان صندوق بازنشستگی و چهار هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان سازمان تامین اجتماعی به مراکز درمانی بیمه آتیه سازان حافظ بدهکارند با این حال این شرکت خسارت مستقیم بازنشستگان تامین اجتماعی را تا آخر مردادماه امسال پرداخت کرده است.

وی با یادآوری اینکه آتیه سازان حافظ به عنوان بیمه تکمیلی درمان با ۴۴ شعبه در کشور فعالیت می‌کند، ادامه داد: حدود ۹ هزار و ۷۰۰ مرکز درمانی سرپایی و بستری طرف قرارداد با این شرکت بیمه هستند.

نمازی اظهار داشت: وقتی بیمه‌ها در پرداخت مطالبات بیمه‌های تکمیلی تاخیر کنند، بیمه شدگان آسیب می‌بینند و بیمه تکمیلی مجبور به لغو قرارداد می‌شود.

وی میزان عمل به تعهدات به بیمه گذاران را ۹۶ درصد اعلام کرد و گفت: با توجه به اینکه بازنشستگان تامین اجتماعی و صندوق بازنشستگی کشوری بخشی از بیمه گذاران را تشکیل می دهند، تلاش می شود تا این قشر در پرداخت هزینه ها دچار سردرگمی نشوند.

مدیرعامل شرکت بیمه آتیه سازان حافظ با بیان اینکه بخشی از نارضایتی بیمه‌شدگان آتیه سازان حافظ، ناشی از عدم آگاهی بیمه‌شدگان از بسته خدمتی است که خریداری می‌شود، افزود: بیمه شده توقع دارد بیمه‌گر همه خدمات درمانی را ارائه دهد در حالی که این خدمات را خریداری نکرده اند.

وی هزینه بیمه آتیه سازان حافظ را ماهانه ۲ هزار میلیارد تومان بیان کرد و اظهار داشت: هزینه‌های بیماران خاص به صورت هفتگی پرداخت می‌شود زیرا شرایط این بیماران به گونه‌ای است که نباید اجازه داد دچار مشکل شوند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: