مددجویان بهزیستی | مددجویان کمیته امداد
کمک بلاعوض 40 میلیون تومانی دولت برای مددجویان | آغاز ثبتنام دریافت وام بلاعوض دولتی برای مددجویان
آخرین اخبار در رابطه با واریزی برای مددجویان را در ادامه بخوانید.
رییس کمیته امداد امام خمینی(ره) حاجیآباد هرمزگان گفت: تعداد ۹۱ دستگاه لوازم ضروری زندگی در راستای اجرای طرح محرومیت زدایی و با هدف ارتقای کیفیت زندگی و افزایش امکانات رفاهی اولیه برای مددجویان تهیه و بین نیازمندان و سالمندان تحت حمایت این نهاد توزیع شد.
سعید دهقانی روز یکشنبه با اعلام این خبر اظهار کرد: این لوازم زندگی، تولیدات داخل کشور شامل ۶۷ دستگاه یخچال فریزر، ۱۸ دستگاه آبگرمکن و ۶ دستگاه ماشین لباس شویی است.
وی بیان کرد: لوازم ضروری زندگی اهدایی براساس شاخصها و اولویتبندیهای اطلاعات ثبت شده در سامانه امداد هوشمند (سها) بین نیازمندانی که فاقد اینگونه لوازم زندگی هستند، توزیع شده است.
رییس کمیته امداد حاجیآباد اظهار کرد: در مجموع ارزش این تعداد لوازم ضروری افزون بر ۱۵ میلیارد ریال برآورد شده که از اعتبارات این نهاد هزینه شده است.
دهقانی ادامه داد: در حوزه حمایتهای اجتماعی نیز این نهاد با هدف توانمندسازی جوانان خانوادههای نیازمند و تشویق و کمک به امر ازدواج آسان جوانان کمبضاعت، از ابتدای سال تاکنون ۷۲ سری جهیزیه به ارزش ۲۸ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال به زوجهای جوان تحت حمایت کمیته امداد حاجی آباد اهدا شده است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان کردستان از پرداخت ۲۱۲ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال به مددجویان کردستانی در ۶ ماهه نخست امسال خبر داد.
فرشید جهانبین امروز (۶ آبان) در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: کمک به ایجاد اشتغال و خودکفایی خانوادههای تحت حمایت از طریق پرداخت تسهیلات و کمک به ایجاد منبع درآمد برای مددجویان انجام میشود.
وی افزود: در ۶ ماهه نخست امسال ۲۱۲ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان کردستان پرداخت شده است.
جهانبین تصریح کرد: با این مبلغ تسهیلات برای ۱۹۰۰ نفر شغل و منبع درآمد ایجاد شده است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد کردستان با بیان اینکه ۵۶ درصد از این طرحها برای مددجویان شهری و ۴۴ درصد برای مددجویان روستایی ایجاد شده، ادامه داد: ۲۹ درصد از این مددجویان زن و ۷۱ درصد مرد بودهاند.
وی اظهار کرد: ۳۴ درصد از این طرحهای اشتغال در زمینه دامداری، ۳۱ درصد خدماتی، ۹ درصد فرش و صنایعدستی و مابقی در زمینه مشاغلی مانند حملونقل، زنبورداری، باغداری و... بوده است.
سرپرست سازمان بهزیستی کشور با اشاره به لزوم وجود بانک اطلاعاتی از وضعیت اشتغال مددجویان گفت: سامانهای در این راستا طراحی شده است که طی روزهای آتی فعالیت خود را آغاز میکند.
سیدجواد حسینی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به فقدان اطلاعات کافی از مددجویان و اشتغال آنها گفت: سازمان بهزیستی در این حوزه نیاز به یک سامانه و بانک اطلاعاتی قوی دارد که اطلاعات مربوط به اشتغال مددجویان در آن وجود داشته باشد.
وی ادامه داد: در همین راستا یک سامانه و بانک اطلاعاتی قوی طراحی شده است که در روزهای آتی تکمیل و به بهره برداری خواهد رسید. وجود این بانک اطلاعاتی کمک شایانی به حمایت و پشتیبانی بعد از اشتغالزایی خواهد کرد.
وی همچنین از اضافه شدن ۵۰۰ تسهیلگر اشتغال ظرف یک ماه آینده به چرخه فرصت آفرینی شغلی و اشتغالزایی بهزیستی خبر داد و افزود: هم اکنون این افراد در حال طی مراحل مصاحبه هستند.
سرپرست سازمان بهزیستی کشور وظیفه این تسهیلگران را آموزش و آماده سازی مددجویان جهت ورود به بازار عنوان کرد و یادآور شد: وظیفه دیگر تسهیلگران حمایت، رصد و پشتیبانی از مددجویانی است که با خوداشتغالی مشغول فعالیت هستند.
وی با تاکید بر این نکته که شبکه سازی ما باید در راستای مددکاری جامعه محور و رویکرد فعالانه باشد گفت: در برنامه ریزی خود ایجاد یک مرکز پشتیبانی شغلی در هر استان را در نظر گرفته ایم.
حسینی همچنین تاکید کرد: با توجه به لزوم وجود یک سامانه ارجاع برخط، ایجاد چنین سامانه ای را برای سطح بندی خدمات و ارجاع در دستور کار قرار دادیم.
وی خاطرنشان ساخت: این سامانه می تواند از مواردی چون اضافه کاری، دوباره کاری، سردرگمی و کارهای متضاد جلوگیری کند و همه خدمات به صورت شفاف به مددجویان ارائه شود.