خبر خوش رئیس سازمان بهزیستی از ارائه تسهیلات جدید مددجویان | وام ویژه دولت برای مددجویان با مبالغ درخواستی

سرپرست سازمان بهزیستی کشور گفت: صندوق حمایت از اشتغال افراد دارای معلولیت با اعتبار هزار میلیارد تومان فعالیت خود را آغاز می‌کند.

کدخبر : 23418
سایت سرگرمی روز :

سیدجواد حسینی  به ایجاد مرکز پشتیبانی اشتغال در استانهای کشور اشاره کرد و گفت: برای ایجاد اشتغال پایدار که هدف نهایی ماست، نیاز به این مرکز احساس شد چرا که ۹۸.۴ درصد افراد تسهیلات خود اشتغالی دریافت می کنند اما بخش اعظمی از این مشاغل ناپایدار است.

وی، حرفه آموزی و اشتغال آفرینی را از اهداف بهزیستی عنوان کرد و افزود: ما به دنبال جامعه دوستدار انسان هستیم که مهمترین موضوع آن جامعه دوستدار معلول و جامعه دوستدار سالمند است. همچنین با طرح بهزیست محله که یکی از اهداف اصلی آن جامعه سالمند است، امیدواریم به این جامعه خدمت رسانی شود.

سرپرست سازمان بهزیستی کشور گفت: موضوعات اساسی پیش روی سازمان بهزیستی، شناسایی، آموزش، اشتغال و حضور در جامعه و زندگی مستقل است که بهزیستی، راهکارهایی در جهت رسیدن به زندگی مستقل مددجویان در نظر دارد و به همین منظور اقدام به راه اندازی سامانه اشتغال بهزیستی کرده ایم.

حسینی ادامه داد: همچنین بزودی ۵۰۰ تسهیل گر شغلی که از میان ۸ هزار نفر گزینش شده اند فعالیت خود را در استانها و مراکز آغاز می کنند.

سرپرست سازمان بهزیستی کشور به ارائه خدمت این سازمان به ۸ میلیون نفر و پوشش حمایتی ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار خانوار اشاره کرد و افزود: امروز ما به ۱.۵ میلیون نفر از افراد دارای معلولیت ارائه خدمات می دهیم که سالانه تعداد قابل توجهی به این افراد به علت تصادفات افزوده می شود.

وی یادآور شد: در حالی اشخاص دارای معلولیت ناشی از تصادفات به جامعه حمایتی ما افزوده می‌شود که بهزیستی سهمی از محل جرائم راهنمایی و رانندگی ندارد.

حسینی به موضوع قانون اختصاص ۳ درصد سرجمع بودجه دستگاه ها به تعادل بخشی منطقه‌ای اشاره کرد و گفت: سازمان بهزیستی خود، موضوع عدالت است و باید از این قانون مستثنی شود.

وی در مورد سیاست های سازمان بهزیستی در دوره جدید گفت: به دنبال کوچک سازی مراکز توانبخشی به جهت شبیه شدن آنها به محیط خانواده هستیم. همچنین به همین منظور گسترش مراکز توانبخشی روزانه در مقابل شبانه روزی را نیز در دستور کار قرار داده ایم.

سرپرست سازمان بهزیستی کشور با اشاره به تلاش تیم توانبخشی در رسیدن جامعه هدف بهزیستی به زندگی مستقل گفت: در این مسیر نقش کاردرمانگران در کنار سایر اعضای تیم توانبخشی بی‌بدیل است.

حسینی تاکید کرد: کاردرمانی یکی از مهمترین رشته های همکار در سازمان بهزیستی است.فعالیت اصلی کار درمانگران بازگرداندن انسان ها به زندگی عادی و بهبود کیفیت زندگی آنها بوده و آنها، انسانهایی را که به هر نحوی دچار آسیب شده و از زندگی روزمره جامانده اند، به زندگی روزمره باز می گردانند.

وی با اشاره به حیطه گسترده فعالیت های کاردرمانگران گفت: درمانگران باید به موضوعات و چالش ها و آسیب های گسترده نوپدید اجتماعی مانند موضوعات روانی و رفتاری ورود کنند. جامعه اوتیسم یکی از گروه های مهم هدف سازمان بهزیستی است که کاردرمانگران نقش مهمی در آموزش و توانبخشی این گروه ایفا می کنند و توسط این متخصصین آماده حضور در جامعه می شوند.

وی در ادامه به وجود بیش از ۶ هزار فارغ التحصیل رشته کاردرمانی اشاره کرد و گفت: خوشحالیم که تعداد فارغ التحصیلان این رشته تقریبا متناسب نیاز در حال رشد جامعه است و خوشبین هستیم که با همکاری دانشگاه ها این تعداد در آینده نزدیک بیشتر شود تا بخش اعظمی از نیازهای جامعه هدف بویژه اشخاص دارای معلولیت توسط متخصصین این رشته برطرف شود.

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان گفت: باید شغل‌های مناسب با مددجویان و متناسب با زیست بوم استان را فهرست کرد و سپس متناسب با توان مددجویان آن‌ها را به سوی مشاغل سوق دهید تا به تدریج به خودکفایی برسد.

آیت‌الله مصطفی محامی روز پنجشنبه ضمن‌گرامیداشت نام و یاد شهدای جبهه مقاومت و نیز شهدای مدافع امنیت در سیستان و بلوچستان از کارکنان و مدیریت کمیته امداد امام خمینی (ره) برای اقدامات صورت گرفته قدردانی کرد و افزود: حجم انبوهی از خدمات توسط این اداره کل ارائه می‌شود که امیدواریم خداوند متعال این اعمال را از شما و سایر خیران قبول کند.

وی بیان کرد: حجم بالای خدماتی که ارائه می‌شود نباید باعث ایجاد غرور شود از این جهت که خدمات ارائه شده نسبت به نیاز واقعی کمتر است چه بر اساس میزان مورد نیاز و چه از نظر تعداد نیازمندان که در جامعه وجود دارند و باید تلاش کنید تا جای ممکن خدمات بهتری ارائه کنید.

امام جمعه زاهدان ادامه داد: تکریم مدد جویان از نکات مهم بوده که در این جهت گام اول رعایت اخلاق اسلامی است که البته این وظیفه دینی و اسلامی بوده و کمیته امداد ویژگی خاصی دارد از این جهت که مراجعه کننده شما نیازمند و از نظر روحی دارای حساسیت بیشتری است و شما به عنوان کارکنان این مجموعه باید در برخورد خود با این افراد مراعات بیشتری داشته باشید.

وی گفت: از دیگر نکات مهم تحصیل و اشتغال فرزندان مددجویان است و باید مشخص باشد که چه تعداد از فرزندان خانواده‌های مددجو در دانشگاه‌ها پذیرفته شده‌اند و درصد قبولی آن‌ها به تفکیک هر سال مشخص شود تا بتوان میزان رشد یا کاهش آن را در سال‌های آینده مقایسه کرد.

آیت الله محامی بر لزوم تألیف دوره مددجویی برای مددجویان زیرپوشش کمیته امداد تاکید کرد و ادامه داد: افراد سالمند در این بخش قرار نخواهند گرفت اما می‌توانید برای سایر افراد یک دوره مددجویی در نظر بگیرید و به گونه‌ای برنامه‌ ریزی کنید که مددجویان طی یک دوره زمانی مشخص توانمند و به تدریج از پوشش کمیته امداد خارج شوند.

وی افزود: برای این کار باید شغل‌های مناسب با مددجویان و متناسب با زیست بوم سیستان و بلوچستان را فهرست کنید و سپس متناسب با توان مددجویان آن‌ها را به سوی مشاغل سوق دهید تا به تدریج به خودکفایی برسد.

امام جمعه زاهدان اظهار کرد: فرد مددجویی که متقاضی ساخت مسکن بوده باید به نحوی در این فرآیند مشارکت داشته باشد حال این مشارکت می‌تواند منابع مالی باشد و یا کمک در فرآیند ساخت که در این صورت خدمتی که به او ارائه شده را قدر می‌داند.

وی گفت: در بحث فرهنگ فارغ از مباحث شعاری یک کار مهم برنامه‌ریزی برای رشد فکری، معنوی و اخلاقی است که به دریایی از کار نیاز دارد و به راحتی حاصل نخواهد شد و نیازمند تلاش ویژه بوده و باید تربیت را از همان سنین کودکی آغاز و فرآیند آن را تا دوران نوجوانی و جوانی ادامه دهید.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: