کمک هزینه | کمک معیشتی | واریزی جدید
پرداخت کمک هزینه 4 تا 7 میلیون تومانی دولت برای این افراد | واریز کمک معیشت ماهیانه جدید به این خانوارها
آخرین اخبار در رابطه با دریافت کمک هزینه جدید دولت را در ادامه بخوانید.
معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه بر حمایت از نخبگان علمی و تحصیلی زیرپوشش این نهاد تاکید کرد و گفت : امسال مبلغ ۱۱ میلیارد ریال به عنوان کمکهزینه نخبگی به ۱۷۵ دانشآموز و دانشجوی نخبه تحت حمایت استان پرداخت شد.
کامیار جمشیدی با بیان اینکه این کمک هزینهها با هدف تقویت و پشتیبانی از استعدادهای برتر، در سال تحصیلی جدید و به میزان ۴۰ تا ۷۰ میلیون ریال برای هر نخبه به حساب ایشان واریز شده است افزود: این مرحله از حمایت ها با اولویت نخبگان تحصیلی، علمی و پژوهشی و به صورت بلاعوض به دانش آموزان و دانشجویان نخبه زیر پوشش اهدا شده است.
وی با اشاره به تعداد حدود ۸۰۰ نخبه تحت حمایت این نهاد، تصریح کرد: کمیته امداد با تمرکز بر ارائه خدمات فرهنگی و آموزشی در تلاش است تا بسترهای رشد و پیشرفت نخبگان را فراهم کند و موانع تحصیلی این افراد را برطرف سازد.
۱۷ هزار و ۵۰۰ دانش آموز از خدمات کمیته امداد استان استفاده می کنند
معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه با بیان اینکه ۱۷ هزار و ۵۰۰ دانشآموز از خدمات فرهنگی - تربیتی این نهاد استفاده میکنند، گفت: از این تعداد ۱۲ نفر در مدارس تیزهوشان و ۱۶۵ نفر در مدارس نمونه دولتی مشغول به تحصیل هستند.
جمشیدی با اشاره به اینکه این دانش آموزان در ابتدای سال تحصیلی از کمک هزینه تحصیلی و لوازم تحریر استفاده می کنند افزود: برای تقویت بنیه علمی، استعدادسنجی و نخبه پروری هم کمیته امداد برنامه های ویژه ای دارد که در بخش های مختلفی چون ورزشی، قرآنی و علمی به دنبال کشف استعدادها و حمایت از آنها هستیم.
وی با بیان اینکه کمیته امداد با ۱۰ موسسه برای حمایت از دانش آموزان نخبه در بخش تیزهوشان، قرارداد همکاری دارد، گفت: حمایت از دانش آموزان محدود به دوره تحصیل نیست و کمیته امداد از دانشجویان زیرپوشش در مقاطع روزانه و شبانه هم حمایت مادی و معنوی را انجام می دهد.
جمشیدی تقویت دانش آموزان زیرپوشش امداد از نظر آموزش های فنی حرفه ای و ورود به بازار کار را هم یکی دیگر از اولویت های مهم کمیته امداد برشمرد و اظهار کرد: برای همه دانش آموزان زیرپوشش امداد دوره های کوتاه مدت و بلند مدت آموزش های فنی حرفه ای در نظر گرفته می شود که در پایان دوره هم می توانند از تسهیلات اشتغال زایی کمیته امداد بهره ببرند و کسب و کار خود را آغاز کنند.
در استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه، بیش از ۵۰۰ هزار نفر در ۲ هزار و ۵۹۵ روستای داری سکنه و مابقی در مناطق شهری زندگی می کنند .
بهروز مروتی، فعال حقوق معلولان، با اشاره به توزیع فرم تعهدنامه کمکهزینه معیشتی از سوی بهزیستی بین معلولان شدید و خیلی شدید، گفت: طبق این تعهدنامه، دریافت کمکهزینه برای یک سال تضمین میشود اما افراد تعهد میدهند که در صورت قطع آن، حق اعتراض و پیگیری نداشته باشند.
وی بیان کرد: در بند ۴ این فرم اشاره شده است که «اینجانب با آگاهی از مصوبه آییننامه بند ب تبصره ۱۵ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور، ماده ۲ هیأت وزیران آگاهی دارم که کمک معیشت حداکثر برای یکسال، در غیر اینصورت و قطع مستمری حق هر گونه اعتراض و پیگیری را از خود سلب مینمایم.»
مروتی گفت: ما درخواست حذف بند ۴ این تعهدنامه را به مسئولان ارائه کردیم. این بند، نه تنها حقوق طبیعی و قانونی معلولان را محدود میکند، بلکه باعث نگرانی و ناامنی در تأمین معیشت آنها میشود.
مروتی بیان کرد: چنین شرطی برخلاف روح قانون و ماده ۲۷ است و ما در کمپین معمولان و طی نامهای به بهزیستی خواستار حذف بند ۴ و اصلاح این تعهدنامه شدهایم.
این فعال حقوق معلولان تأکید کرد: بهزیستی به عنوان متولی معلولان وظیفه دارد از حقوق این قشر از جامعه دفاع کرده و شرایط معیشتی آنان را بهبود بخشد، نه اینکه با بندهای محدودکننده، حقوقِ قانونیِ آنها را تضعیف کند.
مروتی گفت: امیدواریم بهزیستی با توجه به مسئولیت خود، این درخواست را بررسی کرده و گامی در جهت رفع نگرانیها و تأمین امنیت معیشتی پایدار برای معلولان بردارد.
حدود سه هزار مددجوی کمیته امداد آذربایجانغربی تسهیلات اشتغالزایی دریافت کردند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی آذربایجانغربی گفت: امسال به دو هزار و ۹۰۰ نفر از افراد زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی استان بیش از سه هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی پرداخت شده است.
رضا مهرافروز افزود: این میزان تسهیلات به افراد واجد شرایط و متقاضی کسب و کار در زمینه های مختلف خدماتی، کشاورزی و تولیدی پرداخت شده است.
مهرافروز اظهار کرد: تعهد ما برای سالجاری ۱۱ هزار و ۵۰۰ نفر بوده که در قالب آن حدود ۱۵ هزار میلیارد ریال پرداخت خواهد شد.
وی، اجرای طرحهای نوین را از اولویتهای پرداخت تسهیلات برشمرد و گفت: افراد زیر پوشش شامل سرپرست خانوار و اعضای کمک معیشت بگیر، فرزندان ذکور همسفره، همسران بیکار نوعروسان، بانوان سرپرست خانوار و سایر واجدان شرایط اشتغال و دیگر نیازمندان به ترتیب در اولویت پرداخت این تسهیلات قرار دارند.
مهرافروز، با بیان اینکه سال گذشته نیز حدود ۱۳ هزار فقره تسهیلات کم بهره به افراد زیر پوشش پرداخت شد، افزود: تا پایان امسال جشن خودکفایی سه هزار و ۲۰۰ نفر از مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) استان را خواهیم گرفت.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی آذربایجانغربی اضافه کرد: در حال حاضر ۸۷ هزار خانواده با جمعیت حدود ۲۶۵ هزار نفر در آذربایجانغربی زیر پوشش خدمات حمایتی کمیته امداد امام خمینی قرار دارند که از این تعداد حدود ۸۰ هزار نفر مستمری امداد دریافت میکنند.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان گفت: در ۶ ماهه امسال میزان مشارکتهای مردمی بهزیستی "نقدی، غیرنقدی و خدماتی" به ۲۴۵ میلیارد ریال رسید که این روند همچنان افزایشی است.
روح الله خدابنده لو با بیان اینکه بخشی از کمک های مردمی به بهزیستی در طول سال نقدی و بخش دیگری غیر نقدی است گفت: کمک به تهیه جهیزیه، توانمندسازی شغلی مددجویان، مشکلات معیشتی و کمک هزینه درمان از جمله یاری های مردم خیر زنجان به بهزیستی استان است.
این مسوول ادامه داد: باتوجه به وظایف قانونی سازمان بهزیستی در حمایت و رسیدگی به امور مددجویان و توانخواهان تحت پوشش و نظر به کمبود امکانات این سازمان و پاسخگویی به نیازهای مادی و معنوی افراد یاد شده ضروری است.
وی افزود: با بهره گیری از توان آحاد جامعه از طریق جلب و جذب کمک ها و حمایت های مادی و معنوی عامه مردم شرایط رشد و بالندگی معنوی، اجتماعی و اقتصادی جامعه هدف بهزیستی فراهم می شود.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان ادامه داد: از این رو معاونت مشارکت های مردمی سعی برآن دارد که با استفاده از امکانات و خدمات مادی و معنوی افراد جامعه و مشارکت فعالانه خیرین نیازهایی از قبیل مسکن، تامین جهیزیه، هزینه ازدواج، هزینه درمان و هزینه تحصیل و غیره را تامین کرده و گامی ارزشمند در جهت ارائه خدمت به محرومین و نیازمندان بردارد.
این مسوول ادامه داد: از فعالیت های برجسته این معاونت می توان به راه اندازی کد دستوری #۲۵۰۰۰*۶۶۵۵* جهت دریافت مشارکتهای مردمی، اجرای طرح حامی به طور گسترده در سطح استان، انعقاد تفاهم نامه با خیرین، دفتر توسعه و نظارت بر موسسات و مراکز غیر دولتی اشاره کرد.
وی گفت: مراکز نگهداری شبانه روزی کودکان بی سرپرست، کلینیک های مددکاری اجتماعی، تاسیس مراکز و دفاتر مشاوره و امور روانشناختی و ژنتیک، تاسیس مراکز توانبخشی و حرفه آموزی معلولین، مرکز و درمان بیماران روانی مزمن، تاسیس مراکز درمان سرپایی معتادین همچنین مرکز اقامتی و بهبود و بازتوانی معتادین و تاسیس موسسات غیردولتی خیریه ها در سطح استان فعالیت می کنند.