بازنشستگان تامین اجتماعی | حقوق بگیران تامین اجتماعی
خبر مهم سازمان برای حقوق بگیران و مستمری بگیران تامین اجتماعی | واریز کمک معیشت ماهیانه برای بازنشستگان تامین اجتماعی
نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی کشور میگوید: معیشت سخت و هزینههای سنگین درمان، بازنشستگان را زمینگیر کرده و این در حالی است که یک زندگی بیدغدغه و درمان رایگان، حق این عزیزان است.
نصرالله دریابیگی در مراسم پایانی نهمین دوره المپیاد ورزشی بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی تصریح کرد: در هر محفل و مجمعی صدای اعتراض بازنشستگان عزیز را به گوش دولت و مجلس و تمام مسئولان خواهیم رساند؛ به راستی درشان بازنشستگان شریف نیست که پس از عمری کوشش برای سربلندی کشور، برای تهیه مایحتاج اولیه زندگی به چه کنم چه کنم بیفتند و فکر و ذهنشان دریافت تسهیلات برای هزینههای روزانه باشد!
رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی مازندران با اشاره به اینکه بیش از ۷۰ درصد بازنشستگان استان همچون سایر استانها حداقل بگیرند و ازعهده مخارج سنگین اداره خانواده برنمی آیند، گفت؛ کدام مسئول و مدیر محترمی توان مدیریت هزینههای زندگی با ماهی ۷ تا ۱۰ میلیون تومان را دارد؟
او گفت: ما میگوییم معیشت بازنشستگان دشوار شده اما گویی گوش مسئولان سنگین شده و هیچ واکنشی نشان نمیدهند، میگوییم درمان رایگان پیشکش خودتان؛ بساط زیرمیزی در بخشهای درمان تامین اجتماعی را جمع کنید! و این وضعیت ادامه دارد!
دریابیگی با اشاره به دغدغههای دکتر پزشکیان راجع به بازنشستگان در ایام تبلیغات ریاست جمهوری گفت: سوالم از ایشان این است که آیا فکر میکنید با این روند، انگیزهای برای کارگران امروز و بازنشستگان فردای جامعه باقی بماند؟
دریابیگی با تشریح جایگاه رفیع کارگران در دین مبین اسلام و احترام خاص پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله) به کارگر و تاکیدات ویژه رهبر انقلاب برای حل مشکلات کارگران گفت: بازنشستگان، کارگران دیروز این کشورند؛ درخواست میکنیمشان و احترام این عزیزان حفظ شود.
شهرام غفاری، سرپرست معاونت درمان سازمان تأمین اجتماعی در آیین چهاردهمین جشنواره ملی تجلیل از کارفرمایان سلامتمحور و خانههای بهداشت کارگری گفت: سلامت و ایمنی کارگران و کارکنان، پایه توسعه هر کشوری است و هر قدر کشورها به این مساله اهمیت بدهند، به همان میزان رضایت نیروی کار و بهرهوری در کار بالا میرود و توسعه در آن حاصل میشود.
غفاری، سرپرست معاونت درمان سازمان تأمین اجتماعی در مراسمی که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مدیران این وزارتخانه و مسئولان حوزه مبارزه با مواد مخدر و منتخبان این جشنواره برگزار شد، گفت: بارها شنیدهایم که سلامتی مهمترین دارایی انسان است، اما درستتر این است که بگوییم این دارایی مهمترین دارایی فقرا است و فردی که پولدار است با بیماری حیاتش به خطر نمیافتد.
وی افزود: سلامت و ایمنی کارگران و کارکنان، پایه توسعه هر کشوری است و هر قدر کشورها به این مساله اهمیت بدهند، به همان میزان رضایت نیروی کار و بهرهوری در کار بالا میرود و توسعه در آن حاصل میشود. اکنون یک میلیون و ۲۳۰ هزار کارگاه در کشور وجود دارد که ۱۴ میلیون نیروی کار در آنها شاغل هستند. در عمده این کارگاهها کمتر از پنج نفر مشغول بهکار هستند که ۸۷ درصد از کل کارگاهها را تشکیل میدهند.
وی اضافه کرد: در ساختار امروزی نظام سلامت، بهداشت و ایمنی، فاصله زیادی تا وضعیت مطلوب داریم. در کارگاههای بین ۵۰ تا ۵۰۰ نفر نیروی کار با تاسیس خانههای بهداشت، خوب عمل کردیم. اکنون حدود پنج هزار و ۷۵۸ خانه بهداشت وجود دارد، این آمار به ما میگوید که با وجود اقدامات مفیدی که در کشور انجام شده باید بسیار در این حوزه کار کنیم.
وی با اشاره به آسیبهای ناشی از حوادث کار، تاکید کرد: ما باید در ایران چشم اندازمان برای به صفر رساندن آسیب را برنامهریزی کنیم. ما برای پرداختن به سلامت نیروی کار ساختار درستی نداریم و آنقدر بخشهای مختلف سلامت به دستگاههای متعدد سپرده شده که بعضی از آنها فراموش شده است یا به شکل درستی به آنها پرداخته نمیشود. چالش دیگر هم مربوط به قوانینی است که در حوزه کار داریم و مانع از انجام درست وظیفه است.
سرپرست معاونت درمان سازمان تأمین اجتماعی افزود: سال گذشته ۷۳۰ نفر به دلیل حوادث ناشی از کار در کشور فوت کردند و ۱۱۰ نفر نیز دچار نقص عضو کامل شده و شرایط بازگشت به کار از آنان سلب شد؛ بهعبارتی ۸۴۰ نفر یعنی ۸۴۰ خانواده دچار آسیب شدند.