کمک هزینه | کمک معیشتی | واریزی جدید
فوری/واریز کمک معیشت 4 میلیون و 280 هزار تومانی برای این دهک ها | پرداخت کمک معیشتی بلاعوض دولت برای این خانوارها از امشب
رئیس اداره بهزیستی اندیمشک از اهدای بخاری برقی و توزیع سبد معیشتی به خانوادههای دارای عضو معلول زیر پوشش این شهرستان خبر داد.
مدیر بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج سپاه همدان از تهیه و توزیع ۵۰ سری جهیزیه به ارزش هشت میلیارد ریال و ۷۰ سری سیسمونی به ارزش سه میلیارد ریال در راستای ازدواج آسان و فرزند آوری در نیمه اول سالجاری خبر داد.
معصومه یزدانی گفت: باتوجه به فرارسیدن فصل سرما و کاهش دما، تامین وسایل گرمایشی برای رفاه حال مددجویان زیر پوشش اداره بهزیستی اندیمشک انجام میشود.
وی افزود: براساس بازدیدهای صورت گرفته از خانوارهای دارای عضو معلول زیر پوشش، با مشارکت کارکنان شرکت پتروشیمی ابن سینا و خیرین شهرستان چند دستگاه بخاری و سبد معیشتی میان خانوارهای زیر پوشش اهدا شد.
امیر براتی مصلح، مدیر بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج سپاه همدان، با اشاره به اینکه گسترش ازدواجهای آسان در سطح کشور موجب میشود کمر طلاق در جامعه شکسته شود، اظهار کرد: با اهدای جهیزیه به زوجهای کم برخوردار گامهای مهمی در راستای حمایت از خانوادههای کم برخوردار و ترویج فرهنگ ازدواج آسان برداشته شده است.
وی با بیان اینکه ۵۰ سری جهیزیه به ارزش هشت میلیارد ریال در بین خانوادههای نیازمند شناسایی شده توزیع شد، افزود: جهیزیههای توزیع شده، شامل اقلام اساسی زندگی است که به منظور کاهش فشارهای اقتصادی بر زوجهای جوان در آغاز زندگی مشترک، در نقاط مختلف شهرستان همدان توزیع شده است، این اقلام به همت خیرین و گروههای جهادی تهیه شده است، این گونه فعالیتها بخشی از برنامههای مستمر بسیج سازندگی برای خدمترسانی به مردم است و این اقدامات همچنان در نیمه دوم سال ادامه دارد.
مدیر بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج سپاه همدان افزود: برابر منویات مقام معظم رهبری مبنی بر ازدیاد و جوانی جمعیت بخصوص ترویج فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی به همت بسیج سازندگی ۷۰ سری سیسمونی به ارزش سه میلیارد ریال، شامل لوازم ضروری به خانوادههای کم برخوردار اهدا شده است.
رئیس کمیته امداد شهرستان حاجیآباد گفت: در راستای اجرای طرح محرومیتزدایی تعداد ۹۱ دستگاه لوازم ضروری زندگی تهیه و به نیازمندان و سالمندان تحت حمایت در شهرستان حاجیآباد اهدا شد.
سعید دهقانی در مراسم اهدای لوازم ضروری به نیازمندان که با حضور امام جمعه شهرستان حاجی آباد برگزار شد، اظهار کرد: در راستای اجرای طرح محرومیتزدایی در این شهرستان و تأمین لوازم ضروری زندگی برای مددجویان با هدف ارتقاء کیفیت زندگی و افزایش امکانات رفاهی اولیه برای این عزیزان، تعداد ۹۱ دستگاه لوازم ضروری زندگی به خانوادههای نیازمند و سالمندان تحت حمایت این نهاد در شهرستان حاجی آباد اهدا شد.
دهقانی افزود: از مجموع این تعداد لوازم ضروری زندگی اختصاص داده شده به خانوادههای نیازمند و سالمندان، تعداد ۶۷ دستگاه یخچال فریزر، ۱۸ دستگاه آبگرمکن و ۶ دستگاه ماشین لباسشویی بوده که همگی از تولیدکنندگان داخل کشور تأمین شده است.
این مقام مسئول با بیان اینکه لوازم ضروری زندگی اهدایی بر اساس شاخصها و اولویت بندیهای اطلاعات ثبت شده در سامانه امداد هوشمند (سها) بین نیازمندانی که فاقد این گونه لوازم زندگی بودهاند، توزیع شده است، تصریح کرد: در مجموع ارزش ریالی این تعداد لوازم ضروری تأمین شده توسط کمیته امداد امام (ره)، بالغ بر یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برآورد شده که از اعتبارات این نهاد هزینه شده است.
رئیس کمیته امداد شهرستان حاجی آباد خاطر نشان کرد: در حوزه حمایتهای اجتماعی نیز این نهاد با هدف توانمند سازی جوانان خانوادههای نیازمند و تشویق و کمک به امر ازدواج آسان جوانان کم بضاعت، از ابتدای سال تاکنون ۷۲ سری جهیزیه نیز به ارزش دو میلیارد و ۸۸۰ میلیون تومان، به زوجهای جوان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان حاجی آباد اهدا کرده است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان کردستان از پرداخت ۲۱۲ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال به مددجویان کردستانی در ۶ ماهه نخست امسال خبر داد.
فرشید جهانبین اظهار کرد: کمک به ایجاد اشتغال و خودکفایی خانوادههای تحت حمایت از طریق پرداخت تسهیلات و کمک به ایجاد منبع درآمد برای مددجویان انجام میشود.
وی افزود: در ۶ ماهه نخست امسال ۲۱۲ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان کردستان پرداخت شده است.
جهانبین تصریح کرد: با این مبلغ تسهیلات برای ۱۹۰۰ نفر شغل و منبع درآمد ایجاد شده است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد کردستان با بیان اینکه ۵۶ درصد از این طرحها برای مددجویان شهری و ۴۴ درصد برای مددجویان روستایی ایجاد شده، ادامه داد: ۲۹ درصد از این مددجویان زن و ۷۱ درصد مرد بودهاند.
وی اظهار کرد: ۳۴ درصد از این طرحهای اشتغال در زمینه دامداری، ۳۱ درصد خدماتی، ۹ درصد فرش و صنایعدستی و مابقی در زمینه مشاغلی مانند حملونقل، زنبورداری، باغداری و... بوده است.