آغاز واریز کمک معیشتی یک میلیون تومانی + جزئیات | پرداخت کمک معیشتی جدید دولت به این خانوارها از امشب

با هدف تأمین معیشت خانواده زندانیان نیازمند، خیرین نیکوکار 200 بسته ارزاق به مددکاری ندامتگاه قزلحصار اهداء کردند.

کدخبر : 29935
سایت سرگرمی روز :

رسم نیک دستگیری نیازمندان در ندامتگاه قزلحصار با مشارکت خیرین نیکوکار همچنان ادامه دارد.

مددکاران مجتمع ندامتگاهی قزلحصار با شناسایی خانواده‌های زندانیان نیازمند و حضور در منازل آنان علاوه بر اهداء بسته‌های ارزاق، شرایط معیشتی و قضایی آنان را مورد رصد قرار می دهند.

در این دوره بسته‌های معیشتی در قالب اقلام خوراکی رب، قند، برنج، ماکارونی، چای و روغن هرکدام به ارزش ده میلیون ریال در اختیار واجدین شرایط قرار گرفت.

لازم به ذکر است: ارزش هر بسته معیشتی معادل ده میلیون ریال جمعاً به ارزش دو میلیارد ریال بوده که مدیر و مددکاران ندامتگاه قزلحصار بین 200 نفر از خانواده زندانیان واجد شرایط توزیع کردند.

حجت الاسلام حرمت کیش افزود: ارزش ریالی هر بسته یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و شامل برنج، روغن، ماکارونی، سویا، رب و مربا است.

وی گفت: در مرحله اول این طرح ۷ هزار بسته با کمک بنیاد علوی، ستاد اجرایی و شرکت نفت در استان توزیع شد.

محمدباقر خلفی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان البرز  با اشاره به اجرای موفق طرح «هلال رحمت» در شهرستان کرج، از حمایت گسترده خیرین و داوطلبان این جمعیت در تأمین و توزیع بسته‌های حمایتی خبر داد و گفت: در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان امسال، بیش از ۱۲ هزار خانواده نیازمند در مناطق کم‌برخوردار شهرستان کرج تحت پوشش کمک‌های معیشتی، غیرمعیشتی و اطعام قرار گرفتند.

وی با اعلام اینکه این اقدامات با محوریت خانه‌های هلال و مشارکت خیرین محلی انجام شد، افزود: در قالب این طرح، مجموعاً پنج هزار و ۱۵۰ بسته حمایتی شامل چهار هزار و ۹۲۰ بسته معیشتی به ارزش تقریبی ۶۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال و ۲۳۰ بسته غیرمعیشتی به ارزش ۸۰۵ میلیون ریال تهیه و در میان خانوارهای شناسایی‌شده توزیع شد.

خلفی با بیان اینکه بسته‌های توزیعی شامل اقلام اساسی مورد نیاز خانوارها بوده است، اظهار کرد: این بسته‌ها شامل برنج، گوشت، مرغ، حبوبات، روغن، مواد شوینده، اقلام بهداشتی و سایر مایحتاج اولیه بوده که با همراهی داوطلبان و اعضای خانه‌های هلال شهرستان کرج تهیه و بسته‌بندی شده‌اند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان البرز در ادامه با اشاره به اجرای برنامه اطعام نیازمندان در ماه رمضان اظهار کرد: در همین راستا، بالغ بر هفت هزار و ۱۵۰ خانواده از سفره‌های افطاری و غذای گرم توزیع‌شده در مناطق محروم بهره‌مند شدند. مجموع ارزش ریالی خدمات اطعام نیز بالغ بر ۶۴ میلیارد و ۸۶۶ میلیون ریال برآورد می‌شود.

وی افزود: هدف ما از اجرای این طرح تنها تأمین اقلام مورد نیاز خانواده‌های آسیب‌پذیر نیست، بلکه ایجاد حس همدلی، امید و مشارکت اجتماعی در بین اقشار مختلف جامعه نیز مدنظر ماست. بدون تردید این حجم از کمک‌رسانی بدون همراهی خیرین نیک‌اندیش و داوطلبان فداکار میسر نمی‌شد.

این مسئول در پایان تأکید کرد: جمعیت هلال احمر استان البرز همچنان با تمام توان به رسالت انسانی و اجتماعی خود ادامه خواهد داد و با گسترش شبکه داوطلبی و افزایش تعامل با نهادهای مردمی و خیرین، خدمات خود را به شکل گسترده‌تری در اختیار نیازمندان قرار خواهد داد.

رضا یعقوبی، دادستان عمومی و انقلاب زرند، با همراهی رئیس زندان، مدیر عامل و اعضای انجمن حمایت از زندانیان زرند، ضمن حضور در منزل چندین زندانی نیازمند و دیدار با آنان، بسته‌های معیشتی به آنها اهدا نمودند،پیش از این دیدار نیز، طی بازدیدی که قضات دادسرای زرند، از زندان بعمل آوردند مسائل قضایی مددجویان مورد رسیدگی قرار گرفت.

در دیدار با خانواده زندانیان، دادستان زرند،ضمن شنیدن دغدغه‌ها و مشکلات آنان، بسته‌های کمک معیشتی اهدایی انجمن حمایت از زندانیان را به آن‌ها تقدیم نموده و بیان داشت: هدف از این اقدام، کاهش فشارهای اقتصادی و معیشتی وارده بر این خانواده‌ها به دلیل غیبت سرپرست‌ آنان و مشکلات ناشی از آن است.

رئیس هیات مدیره انجمن حمایت از زندانیان شهرستان افزود: برای بسیاری از این خانواده‌ها، زندانی بودن نان آور، به معنای از دست دادن منبع اصلی درآمد و افزایش فشارهای اقتصادی و اجتماعی است.

این مقام قضایی با اشاره به مشکلات اقتصادی، بر لزوم توجه ویژه دستگاه های متولی به وضعیت معیشتی این خانواده‌ها تاکید کرد و با قدردانی از اقدامات انجمن حمایت از زندانیان زرند گفت: به عنوان یک نهاد قضایی موظف هستیم که در کنار افراد آسیب‌پذیر جامعه بوده و کمک‌های لازم را به آن‌ها ارائه دهیم.

دادستان زرند در این دیدارها بخشی از احساسات و نظرات خانواده‌ها را در مورد وضعیت زندانیان و شرایط حاکم بر زندگی‌شان را شنیده و بر اهمیت حمایت‌های اجتماعی و عملیاتی تاکید و دستورات لازم را در این خصوص صادر نمود .

پیش از این برنامه، دادستان زرند و قضات دادسرای شهرستان، با حضور در زندان به صورت مستقیم با زندانیان گفتگو کرده و به بررسی پرونده‌های قضایی و مشکلات حقوقی آن‌ها پرداختند.

در حاشیه بازدید از زندان، این مقام قضایی با اشاره به اینکه یکی از اهداف اصلی این بازدیدها، استماع درخواست‌های زندانیان و پاسخ‌گویی به سوالات آنان است ضمن تاکید بر شفافیت در روند رسیدگی به پرونده‌ها، ابراز امیدواری کرد که با تلاش انجام گرفته جمعی خانواده قضایی شهرستان، عوامل زندان و همکاری شکات پرونده ها،مشکلات زندانیان به سرعت پیگیری و حل شود.

وی تصریح کرد: هدف اصلی این است که شرایطی فراهم شود که زندانیان پس از آزادی، بتوانند به راحتی به جامعه بازگشته و از توانمندی‌های خود بهره‌برداری کنند و برای این امر، لازم است که برنامه‌های آموزشی و اصلاحی در زندان‌ها تقویت شود.

مدعی العموم زرند بر تقویت اجرای برنامه‌های اصلاحی و تربیتی زندان تاکید کرد و ادامه داد: حمایت و همکاری با نهادهای اجتماعی، خیریه‌ها و سازمان‌های غیردولتی جهت رفع مشکلات زندانیان امری مهم است و به همین جهت از این نهادها دعوت می شود تا در زمینه‌های مختلف به کمک زندانیان و خانواده‌های آنان بشتابند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: