پف پفی خوشمزه و‌ اقتصادی برای شب یلدا | طرز تهیه خوشمزه ترین دسر یلدایی تو یک چشم بهم زدن

برای شب یلدا این دسر و درست کن تا همه عاشقش بشن.

کدخبر : 9459
سایت سرگرمی روز :

 

 

مواد لازم قسمت قرمز:

دو بسته پودر ژله قرمز

گلوکز مایع: دو ق غ سر خالی

آب سرد:  دو سوم لیوان

پودر نارگیل

ژله سبز:بک بسته

گلوکز مایع: ۱ ق غ

آب سرد:  یک سوم لیوان

مواد لازم برای تهیه لایه سبز

یک بسته ژله سبز

یک قاشق غذاخوری سر صاف گلوکز

یک سوم پیمانه آب

پودر نارگیل مقداری

وقتی با همزن زدیم و بافت فومی پیدا کرد  بیشتر هم نمیزنیم

ظرف پلاستیکی باشه و خوب چرب بشه و خیلی زیاد پودر نارگیل میپاشیم

سایز قالب بهتره ۲۰در ۲۰باشه

لایه اول  یک ربع بمونه بخچال کافیه کلا هم تو یکی دو ساعت میبنده

تزئینش با شکلات چیپسی بوده

طرز تهیه پف پفی هندوانه ای 

ژله قرمز و آب رو مخلوط کنید و روی حرارت بنماری مدام هم بزنید تا زمانی که شفاف بشه حدود ده دقیقه طول می‌کشه.

پف پفی هندوانه ای 

حالا گلوکز را باهاش خوب مخلوط کنید و از حرارت بردارید و با همزن بزنید تا زمانی که بافتش پفکی بشه.

حدود پنج تا هفت دقیقه بستگی به همزنتون داره، برای من چهار دقیقه طول کشید.

نکته : اگه طولانی بشه سرد و سفت میشه و راحت تو قالب پخش نمیشه.

حالا کف و دیواره یک ظرف پلاستیکی مربع یا مستطیل شکل ( ۲۰در ۲۰) رو چرب کنید.

کفش پودر نارگیل بریزید و پف پفی قرمز را یکدست پخش کنید و بگذارید کنار.

بهتره چند بار ظرف را روی سطح بزنید تا هواگیری شده و یکدست پخش ظرف بشه.

حالا ژله سبز را با همین روش آماده کنید.

روی لایه ی قرمز بریزید روشو صاف کنید.

مقداری پودر نارگیل روش بپاشید. یک ساعت بگذارید یخچال تا کامل سفت بشه.

سپس از قالب خارج کنید. روی میز کار پودر نارگیل بپاشید و به شکل دلخواه برش بزنید.

در پودر نارگیل بزنید و در ظرف سرو بچینید. برای روی پف پفی هندوانه ای میتونید کمی پودر نارگیل اضافه بپاشید.

سپس چیپس شکلاتی اشکی بذارید تا شبیه تخمه های هندوانه بشه.

این دسر در ظرف دربسته تا حداقل یه هفته در یخچال و یکماه در فریزر تازه میمونه.

نکات

آب را دقیق اندازه بزنید چون خیلی مهمه.

از عسل هم می تونید بجای گلوکز استفاده کنید، ولی گلوکز بافتشو بهتر میکنه.

من یک قطره رنگ خوراکی اضافه کردم تا پر رنگتر بشه.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: