وام فوری 150 میلیون تومانی بانک سپه برای مددجویان | وام قرض الحسنه با کارمزد 4 درصد تنها با معرفی نامه

متقاضیان دریافت تسهیلات خوداشتغالی می‌توانند وام 150 میلیون تومانی بانک سپه را با نرخ سود چهار درصدی و دوره بازپرداخت 84 ماهه دریافت کنند. جزئیات بیشتر از این وام در ادامه بررسی شده است.

کدخبر : 24695
سایت سرگرمی روز :

متقاضیانی که در بانک سپه دارای حساب قرض الحسنه هستند، می‌توانند با ارائه معرفی‌نامه از سازمان بهزیستی، بنیاد شهید و امور ایثارگران و کمیته امداد امام‌خمینی از این بانک وام قرض الحسنه 150 میلیون تومانی با نرخ سود چهار درصد دریافت کنند. حداقل مبلغ پرداختی بانک به متقاضیان برای این تسهیلات مبلغ 20 میلیون تومان است و بانک سپه، سقف رقم این تسهیلات را برای کارفرمایان معادل 300 میلیون تومان در نظر گرفته است.

متقاضیان برای دریافت وام 150 میلیونی بانک سپه، باید در این بانک حساب قرض الحسنه پس‌انداز با حداقل موجودی 100 هزار تومانی افتتاح کنند. همچنین متقاضیان ملزم به ارائه معرفی نامه از سازمان بهزیستی، بنیاد شهید و امور ایثارگران و کمیته امداد امام‌خمینی به بانک هستند.

از دیگر شرایط دریافت تسهیلات این است که متقاضیان به بانک سپه ضامن رسمی معرفی کنند. از سوی دیگر، کسانی که دارای چک برگشتی یا بدهی به بانک هستند، نمی‌توانند تسهیلات خوداشتغالی بانک سپه را دریافت کنند.

شایان ذکر است متقاضیان بابت تشکیل پرونده باید مبلغ 100 هزار تومان به بانک بپردازند. دریافت این تسهیلات نیازی مسدودی سپرده ندارد و صرفاً معرفی ضامن کفایت می‌کند. 

مدیرکل بهزیستی گلستان با گلایه از سنگ‌اندازی بانک‌ها در پرداخت وام مسکن و اشتغال به معلولان گفت: یک‌هزار و ۴۰۰ معلول استان در نوبت دریافت تسهیلات هستند. 

به گزارش ایرنا، علیرضا طاهری‌زاده روز چهارشنبه در نشست خبری اظهار کرد: یکی از اولویت‌های سازمان بهزیستی توانمندسازی مددجویان زیرپوشش است که در این راستا، در کنار ارائه خدمات درمانی، تامین اشتغال و مسکن مددجویان برای بهزیستی اهمیت ویژه‌ای دارد.

وی افزود: از ابتدای امسال تاکنون ۳۵۰ واحد مسکونی به معلولان گلستانی واگذار شده که ۴۸ واحد مسکونی به ارزش ۴۳۲ میلیارد ریال در روزهای گذشته به بهره‌برداری رسیده است.

مدیرکل بهزیستی گلستان با اشاره به اینکه ودیعه مسکن در ۲ بخش بلاعوض و تسهیلات بانکی با بازپرداخت ۱۰ ساله به مددجویان پرداخت می‌شود، تصریح کرد: سال گذشته شرایط واگذاری تسهیلات مسکن و اشتغال به معلولان گلستانی بسیار مناسب بود اما امسال پرداخت تسهیلات این ۲ بخش از سوی بانک‌ها پیشرفت خوبی ندارد که امیدواریم با همکاری بیشتر بانک‌ها، دغدغه مددجویان در تامین مسکن و اشتغال برطرف شود.

طاهری‌زاده تاکید کرد: در حال حاضر ۳۰۰ معلول گلستانی پشت نوبت دریافت ودیعه‌مسکن هستند و از مجموع تسهیلات جز سه و چهار بند(ب) تبصره ۱۸ تنها ۱۰ درصد آن در استان پرداخت شده است.

وی ادامه داد: یکی از شرایط بهره‌مندی معلولان از وام ودیعه مسکن، قرارگیری متقاضیان جزو دهک‌های اول تا سوم درآمدی است که با وجود معرفی دهک‌های پایین درآمدی به بانک‌ها، باز هم درصد بالایی از متقاضیان به دلیل سنگ‌اندازی بانک‌ها موفق به دریافت تسهیلات ودیعه مسکن و اشتغال نشدند.

مدیرکل بهزیستی گلستان با اشاره به اینکه به جز بانک‌های کشاورزی، پست بانک و تجارت، سایر بانک‌ها در اعطای تسهیلات مسکن و اشتغال به معلولان همکاری خوبی نداشتند، تصریح کرد: مددجویان بهزیستی شرایط خاصی دارند و علاوه‌بر نیازمند بودن، از معلولیت و بیماری نیز رنج می‌برند.

طاهری‌زاده بیان کرد: در سه سال گذشته برای پنج هزار و ۵۰۰ نفر از مددجویان بهزیستی گلستان شغل ایجاد شده و بهزیستی در صحت‌سنجی اشتغال رتبه نخست کشور را کسب کرده است. سال گذشته نیز برای هزار و ۶۳۰ نفر و امسال تاکنون برای ۶۴۰ نفر از مددجویان استان اشتغال ایجاد شده است.

وی از سکونت ۵۹ هزار و ۸۳۹ معلول در گلستان خبر داد و یادآور شد: همه مدجویان تحت پوشش بهزیستی گلستان بیمه هستند و هیچ مددجوی بدون مستمری در گلستان وجود ندارد و در استان، ۴۴ هزار و ۷۵۱ نفر ماهانه ۳۱۰ میلیارد ریال از بهزیستی مستمری دریافت می‌کنند.

مدیرکل بهزیستی گلستان ادامه داد: در حال حاضر پنج هزار نفر از مددجویان معلول نیازمند پرستار، ماهانه ۲۹ میلیون ریال حق‌پرستاری دریافت می‌کنند که در مجموع، چهار و ۸۲۴ نفر از مددجویان گلستانی ماهانه حدود ۱۰۰ میلیارد ریال حق‌پرستاری می‌گیرند.

طاهری‌زاده خاطرنشان کرد: گلستان ۲۲ مرکز شبانه‌روزی توانبخشی دارد که هزار و ۷۰۰ مددجو در این مراکز نگهداری می‌شوند، همچنین ۶۲ مرکز روزانه در گلستان به ۲ هزار و ۵۰۰ نفر خدمات روزانه توانبخشی ارائه می‌کنند.

وی با بیان اینکه ماهانه حدود ۴۰۰ میلیارد ریال یارانه به مراکز شبانه‌روزی بهزیستی پرداخت می‌شود، یادآور شد: از ابتدای سال جاری تاکنون حدود ۲۰۰ میلیارد ریال خدمات توانبخشی و توانپزشکی به مددجویان گلستانی ارائه شده است.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: