واریز مستمری مددجویان با رقم جدید از امشب | مددجویان بهزیستی و کمیته امداد حسابشان را چک کنند
مستمری مددجویان سازمان بهزیستی مربوط به آذر ماه ۱۴۰۳ به مبلغ ۲ هزار و هشت میلیارد تومان به حساب ذینفعان نهایی واریز شد.
در راستای اجرای بند «۲» تبصره ۸ قانون بودجه ۱۴۰۳ در خصوص پرداخت مستمری مددجویان بهزیستی مستیقماً به حساب ذینفع نهائی (حسب مورد سرپرست خانوار) مبالغ مستمری براساس شناسه ملی اعلامی از سوی سازمان بهزیستی کل کشور به حساب یک میلیون و ۴۹۷ هزار و ۱۶۸ نفر مددجوی این سازمان واریز و قابل برداشت است.
حسب اجرای بند مذکور، مستمری مددجویان کمیته امداد به حساب کمیته امداد امام خمینی (ره) واریز و از طریق آن سازمان به حساب مددجویان تحت پوشش واریز خواهد شد.
رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه بعد از انقلاب اسلامی توانمندسازی زنان و فرصت آفرینی برای آنان رشد داشته است، گفت: فرصت آفرینی متناسب با توانمند شدن زنان شکل نگرفته است و دچار واپس ماندگی فرهنگی شده است.
سیدجواد حسینی در نشست مشاورین امور بانوان سازمان بهزیستی با بیان اینکه زنان باید اثرگذاری خود را نشان دهند، تاکید کرد: فاصله بین توانمندسازی و فرصت آفرینی باید از بین برود. جامعه باید زنانه شود چون اینگونه عادلانه تر، پاک تر، صادقانه تر و مادرانه تر شد و ما به جامعه با اخلاق مادرانه نیاز داریم.
وی خاطرنشان کرد: ۴۹ درصد جمعیت ایران را زنان تشکیل می دهند، این در حالی است که ۵۹ درصد کارکنان بهزیستی را زنان تشکیل می دهند اما از این تعداد تنها ۶ مدیر استانی و ۱۱ مدیر ستادی داریم که نشان می دهد با وجود توانمند شدن بانوان اما فرصت برای آنها ایجاد نشده است.
رئیس سازمان بهزیستی کشور اظهار داشت: این موضوع حتی در بخش غیر دولتی نیز دیده می شود. در بخش برنامه توانبخشی مبتنی بر جامعه ( CBR) تعداد ۱۴۵۰ بانوی مددکار (۶۵درصد کل مددکاران) فعال هستند و ۷۶ درصد مشاورین نیز زن هستند اما از ۲۰ هزار مرکزی که در بخش غیر دولتی مجوز دادیم تنها ۳۲ درصدشان مدیریت زنانه دارند.
حسینی افزود: به عنوان برادر یک خانم، فرزند یک مادر و یک همسر که شرایط شما بانوان را درک می کند می گویم که امروز گوش ها از مطالبه گری پر شده است؛ باید راهی بگشایید و اثری بگذارید. باید اثر گذاری خود را ثابت کنید و اینگونه فرصت ها را تصاحب کنید.
وی اضافه کرد: اعتقادی به ایجاد تغییرات ندارم چرا که معتقدم تغییر افراد به تحقق اهداف کمک نمی کند اما اگر روزی شاهد تغییر در بهزیستی باشیم قطعا بانوان در اولویت هستند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان مرکزی گفت: در هشت ماهه امسال ۴۹۵ مورد کاریابی مددجویان تحت حمایت با تعامل کارفرمایان در بخشهای تولیدی و خدمات انجام شده است.
جواد شریفی در اینباره اظهار کرد: یکی از فعالیتهای اساسی کمیته امداد، انجام فعالیتهایی است که به ایجاد روحیه خوداتکایی و اعتماد به خود، علاقه و استقبال از کار منجر میشود و افزایش حجم این گونه فعالیتها در مقایسه با سالهای قبل را میتوان به عنوان نشانهای از اهمیت این موضوع تلقی کرد.
وی افزود: طی سال گذشته ۶۱۳ مورد کاریابی مددجویان تحت حمایت با بیمه، طی تعامل با کارفرمایان در بخشهای تولیدی و خدمات انجام شده است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان ادامه داد: هدف این فعالیتها کمک به درآمد خانوارها و ایجاد مشاغل جهت بهبود رفاه خانوادههای تحت حمایت است، بنابراین بررسی میزان استقبال و تمایل مددجویان نسبت به طرحهای اشتغالزای کمیته امداد میتواند منجر به اثربخشی چنین طرحهایی در راستای توسعه کارآفرینی اقشار فقیر جامعه شود.
شریفی با بیان اینکه توانمندسازی مددجویان از برنامههای محوری کمیته امداد است، گفت: کمیته امداد به منظور توانمندسازی و خودکفایی مددجویان و با توجه به نیازهای کارفرمایان و با ارائه آموزشهای لازم در مراکز فنی و حرفهای به مددجویان، اشتغال آموزش دیدگان را از طریق معرفی مستقیم به کارفرمایان و موسسات کاریابی و شرکتهای خدماتی پیگیری میکند.
وی با اشاره به اینکه کمیته امداد برای کارفرمایان بستههای تشویقی در نظر گرفته است، گفت: این بستهها شامل پرداخت حق بیمه به کارفرمایان و تسهیلات قرضالحسنه با هدف ایجاد اشتغال برای مددجویان است.