یه عمر اشتباه فلفل دلمه ای و خرد میکردی | بیا اینجا تا یادبگیری فلفل و درست خرد کنی + ویدیو آموزشی

نکات خانه داری درمورد طرز درست خرد کردن فلفل دلمه ای است.

کدخبر : 11379
سایت سرگرمی روز :

فلفل دلمه ای که آن را با نام فلفل شیرین یا کپسایسین نیز می‌شناسیم؛ می‌تواند در انواع آب و هوا رشد کند. با وجود آنکه این فلفل دلمه را با نام شیرین می‌شناسیم، اما مزه آن ترکیبی از تندی و بافت ترد است. فلفل دلمه‌ ای متعلق به خانواده بادمجانیان بوده و در این خانواده فلفل قرمز، فلفل چیلی، گوجه فرنگی، بادمجان و سیب زمینی قرار دارد. در بین انواع فلفل دلمه ای، فلفل سبز و بنفش، طعم تلخ و فلفل قرمز، زرد و نارنجی طعم شیرین‌تری دارند. در ادامه می‌خواهیم فواید و مضرات فلفل دلمه ای سبز، قرمز، زرد، نارنجی و بنفش را بگوییم.

فلفل دلمه ای قرمز برای تحریک رشد مو و افزایش گردش خون در پوست سر کاربرد دارد که در نتیجه ریزش مو را درمان می‌کند. تاثیر فلفل دلمه ای در ریزش مو به دلیل وجود کپسایسین است که از فولیکول مو حفاظت کرده و رشد مو را افزایش می‌دهد. همچنین ویتامین C موجود در فلفل دلمه ای یکی دیگر از خواص فلفل دلمه ای برای مو است؛ زیرا سبب جذب بهتر آهن در گلبول‌های قرمز شده و در نتیجه اکسیژن بیشتری به فولیکول‌های مو می‌رساند. همچنین برای تشکیل کلاژن ویتامین C لازم است که یکی دیگر از خواص فلفل دلمه ای برای مو است.

فلفل دلمه سرشار از آنتی اکسیدان است و مواد فتوشیمیایی موجود در فلفل دلمه ای سبب می‌شود جوانی و طراوت پوست حفظ شده و اثر منفی رادیکال‌های آزاد که سبب تسریغ روند پیری سلول می‌شوند، کاهش پیدا کند؛ در نتیجه پیری سلول‌های پوست دیرتر اتفاق می‌افتد و پوست کمتر دچار چین و چروک می‌شود. ویتامین C موجود در فلفل دلمه ای نیز سبب بهبود کلاژن سازی و در نتیجه افزایش قدرت کشسانی و سلامت پوست می‌گردد. برای استفاده از خواص فلفل دلمه ای برای پوست می‌توان مخلوط عصاره هویج و فلفل دلمه سبز را برای تمیز کردن لکه‌ها و جوش‌های پوست استفاده نمود.

خواص فلفل دلمه ای برای زنان

فولات یکی از مواد مغذی مورد نیاز برای سلامت جنین است، به همین دلیل به خانم‌های باردار توصیه می‌شود در دوران بارداری خود، به میزان کافی فولات مصرف کنند. یکی از خواص فلفل دلمه ای برای زنان باردار این است که حاوی میزان زیادی فولات بوده و در نتیجه مصرف فلفل دلمه‌ ای خام در دوران بارداری برای خانم‌ها سبب تضمین سلامتی جنین می‌شود.

التهاب در ابتدا ساده به نظر می‌رسد، اما در صورت تداوم و افزایش آن می‌تواند خطرناک باشد. به همین دلیل مواد غذایی ضد التهاب همچون فلفل دلمه ای اهمیت زیادی در تغذیه دارند. فلفل دلمه ای نارنجی و قرمز برای پیشگیری از التهاب مفاصل و عضله‌ها مفید بوده و همچنین استفاده از فلفل دلمه ای در هنگام حساسیت فصلی می‌تواند واکنش‌های مرتبط با حساسیت فصلی را به حداقل برساند.

فلفل دلمه سرشار از آنتی اکسیدان بوده و در نتیجه می‌تواند از بدن شما در برابر بیماری‌ها محافظت کند. فلفل دلمه ای سرشار از ویتامین C است و به همین دلیل چنانچه به صورت خام مصرف کنید، می‌توانید از حداکثر میزان ویتامین C موجود در این سبزی استفاده نمایید. به‌خصوص فلفل دلمه ای نارنجی و قرمز دارای حداکثر میزان ویتامین C هستند.

وجود ویتامین B3 در فلفل دلمه ای نیز سبب می‌شود که برای تقویت سیستم گوارش مفید باشد. چنانچه سیستم گوارش به درستی کار کند، مواد مغذی درون غذا به خوبی جذب شده و سطح سلامتی افراد افزایش پیدا می‌کند. مصرف فلفل دلمه ای خاصیت ویژه‌ای برای دستگاه تنفس دارد و تفاوتی نمی‌کند فلفل‌دلمه‌ای پخته شده باشد و یا خام باشد؛ وجود پتاسیم، منگنز، منیزیم و ویتامین C برای مبارزه با مشکلات تنفسی همچون آسم، عفونت ریه، آمفیزم و… مفید هستند.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: