یک ترشی فصلی خوشمزه که تا حالا امتحانش نکردی | اموزش کامل تهیه ترشی توت فرنگی
اگه شما هم مایل به آموزش تهیه ترشی توت فرنگی تو خونه هستین، با ما تو ادامه مطلب همراه باشین تا طعم و مزه تکرار نشدنی اون رو به خودتون و اعضای خانواده تون هدیه بدین!
همانند مربای توت فرنگی که برای خیلی ها خوشمزه ترین نوع مرباست، ترشی توت فرنگی نیز می تواند مزه ای شگفت انگیز را برای شما به ارمغان بیاورد. ترشی توت فرنگی ممکن است به گوش تان نخورده باشد اما اگر از طرفداران ترشی هستید حتما آن را امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه ترشی توت فرنگی
توت فرنگی ۱ کیلوگرم
سرکه سفید ۱.۵ پیمانه
شکر ۱ ق غذا خوری
نمک ۱ ق غذا خوری
آب جوشیده سرد شده ۱ پیمانه
طرز تهیه ترشی توت فرنگی
مرحله اول: آماده سازی
توت فرنگی ها را خیلی خوب و تمیز شستشو بدید بعد برگ ها و قسمت ته رو از اون جدا کنید. توت فرنگی ها رو به دو نیم برش بدید و توی ظرف مورد نظر بریزید. حتما شیشه مورد نظر را تمیز بشورید تا عاری از هرگونه چربی باشد.
مرحله دوم: جوشاندن آب و سرکه
یک قابلمه کوچیک انتخاب کنید و سرکه و نمک و شکر رو درون آن بریزید و روی شعله ملایم حدود ۵ دقیقه قرار دهید تا شکر و نمک در سرکه حل شود بعد حدود یک پیمانه آب جوشیده رو به مواد اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و اجازه بدین تا کمی خنک شود.
مرحله سوم: تهیه ترشی توت فرنگی
بعد روی توت فرنگی ها بریزید تا کامل روی آن ها را پوشش بدهد. لطفا دقت کنید که ظرف باید کامل پر باشد پس به هیچ وجه از ظروف بزرگ استفاده نکنید به نظر من برای ترشی خیلی بهتره که از چندین شیشه کوچیک استفاده کنید اینطوری ماندگاری ترشی خیلی بیشتر می شود و تغییر رنگ نمی دهد.
فوت و فن های دستور تهیه ترشی توت فرنگی
از این ترشی می توانید برای تزیین و مزهی انواع سالاد ها یا هر جوری دلتون خواست استفاده کنید۰
این ترشی بعد از ۲۴ ساعت بعد قابل مصرف است.
می توانید برای یک ماه در یخچال نگهداری کنید.
منبع: پارسی دی