فوری/اهدا کمک هزینه 45 میلیون تومانی دولت به این دهک ها | توزیع بسته معیشتی 1 میلیون تومانی جدید دولت به این خانوارها
آخرین اخبار در رابطه با توزیع کمک هزینه دولت را در ادامه بخوانید.
۲۹ سری جهیزیه به زوجهای جوان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی جوین اهدا شد.
مرکز خراسان رضوی، رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان جوین گفت: در این نوبت ۲۹ سری جهیزیه که شامل ۵ قلم کالای اساسی ومورد نیاز زوجهای جوان برای شروع زندگی مانند، یخچال، تلویزیون، اجاق گاز، لباسشویی و جاروبرقی به نو عروسان اهدا شد.
درخشنده افزود: قیمت هر سری جهیزیه ۴۵ میلیون تومان است که در مجموع ۱۳۰ میلیون تومان هزینه شده است.
وی گفت: در ابتدای سال جدید ۱۳ جهیزیه و در این نوبت نیست ۲۹ جهیزیه اهدا شده است که در حال حاضر صف انتظاری برای نو عروسی برای دریافت جهیزیه نداریم؛ و زوجهای جوان دارای شرایط بعد از ازدواج شامل دریافت جهیزیه می شوند.
رییس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان آمل، از توزیع حدود ۱۰۰ بسته معیشتی و ۲۲ سری کمک جهیزیه در قالب اجرای طرح «قرار دوازدهم» بین نیازمندان در این شهرستان خبر داد.
حجتالاسلام محمدهادی بهرامی ۱۴ مرداد درحاشیه آیین اهدای ۲۲ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند آملی درمرکزفرهنگی قرآنی بصیرت آستان مقدس امامزاده ابراهیم(ع) این شهرستان گفت: این بستههای کمکمعیشتی با همکاری کانون خدمت رضوی آستان مقدس امامزاده ابراهیم(ع) و خادمان افتخاری این مجموعه و نیز پشتیبانی برخی گروههای خیریه شهرستان تامین و در بین نیازمندان توزیع میشود.
وی با بیان اینکه ارزش هر بسته کمک معیشتی با ۱۶ قلم خوراکی بیش از ۱۰ میلیون ریال است، ابراز کرد: طرح «قرار دوازدهم» به نام و یاد امام زمان(عج) در روز دوازدهم هر ماه نتیجه تلاش مهدی یاوران را به ثمر نشانده و به محرومان و افراد کمبرخوردار خدماتی ارائه میکند.
رییس اداره اوقاف و امورخیریه شهرستان آمل همچنین به تهیه ۲۲ سری کمک جهیزیه با همکاری مراکزخیریه تحت پوشش این اداره اشاره کرد و گفت: هر سری شامل ۸ قلم کالای اساسی که جهیزیهها از کالاهای ایرانی و باکیفیت درمجموع به ارزش بیش از ۱۷ میلیارد ریال با قیمت تولید کارخانه ای خرید و به زوج های کم برخوردار برای شروع زندگی مشترک آنها تحویل داده شد.
حجت الاسلام بهرامی، با بیان اینکه طرح «قرار دوازدهم» از بهمن ماه سال ۱۴۰۲ همزمان در بیشترمناطق کشور با هدف ترویج فرهنگ انفاق و خدمت به نیابت و یاد و نام امام دوازدهم (عج) اجرایی شده است، تصریح کرد: دراجرای این طرح محوریت تهیه و توزیع بستههای کمک معیشتی است اما تهیه و توزیع جهیزیه، آزادی زندانیان، توزیع کتاب و اجرای برنامههای فرهنگی نیز در دستور کار است.
وی با بیان اینکه تشویق خیران در راستای کمک به تامین مایحتاج زندگی افراد نیازمند و نیز امر تسهیل ازدواج جوانان، تهیه جهیزیه، کمک هزینه خرید مسکن در دستور کار قرار دارد، یادآورشد، اداره اوقاف و امورخیریه شهرستان آمل با همکاری مراکزخیریه وخیران بنا دارد، در طرح «قرار دوازدهم» به نام و یاد امام زمان (عج) در روز دوازدهم هر ماه این خدمت ویژه را به مردم وجامعه هدف مورد نظر انجام دهد.
عباس روشن در نشست با اصحاب رسانه گفت: این نهاد ۴۲ هزار خانواده معادل ۸ درصد جمعیت خانواری استان را تحت پوشش دارد و افزون بر ۸۹ هزار نفر از مددجویان هم از خدمات این نهاد استفاده میکنند. وی افزود: یکی از طرحهای مهم اشتغال زایی کمیته امداد امام خمینی (ره) ایجاد پنلهای خورشیدی است که ۳۵۰ طرح را متعهد شده ایم و سعی میکنیم که همزمان با ساخت مسکنهای مددجویی ساز و کار اجرای این طرحها را هم پیش بینی کنیم.
روشن گفت: از جمله خدمات دیگر این نهاد کمک به خود کفایی مدجویان است که در سال گذشته افزون بر ۳ هزار و ۶۰۰ خانواده را از محل پرداخت این وامها خودکفا اعلام کردیم و امسال نیز طبق چشم انداز قصد داریم با پرداخت وام ۲ هزار و ۴۵۰ خانوار دیگر را به خودکفایی برسانیم و هم زمان با سالروز تاسیس کمیته امداد امام خمینی (ره) از چرخه حمایتی خارج کنیم.
وی افزود: موضوع مهم دیگری که در عرصه توانمندسازی خانوادهها وجود دارد، ایجاد مسکن مددجویی است که با حمایتهای دولت درسال گذشته افزون بر ۷۶۰ مسکن مددجویی ساخته شده و در ۴ ماهه نخست امسال نیز حدود هزار واحد مسکونی را در تفاهم با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با اولویت مددجویان ساکن در شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر خانوار، برای مددجویان در ۲ سال آینده ساخت کنیم که در این راستا هزار و ۱۲۸ مددجوی واجد شرایط شناسایی شده است.
روشن با اشاره به این که زکات یکی از فعالیتهای شاخص کمیته امداد امام خمینی (ره) در بحث مشارکتهای مردمی است گفت: اولین جلسه شورای زکات استان برگزار شد و افقی که برای امسال ترسیم شد حدود ۱۵۰ میلیارد تومان جذب زکات از طریق مؤدیان و خیرین خواهد بود.
سال گذشته نیز ۱۳۹ میلیارد تومان جذب زکات داشتیم که عمده این زکات به صورت مستقیم از طریق خیرین به دست مددجویان رسیده است؛ و بقیه نیز در قالب کمک معیشت، تامین لوازم ضروری، ساخت و یا تعمیر مسکن و هزینههای درمانی هزینه شده است. وی گفت: جذب سرمایه گذار در صندوق امداد ولایت در راستای ترویج سنت حسنه قرض الحسنه از برنامههای دیگر کمیته امداد امام خمینی (ره) است.
این نهاد معادل مبلغ سپرده گذاری هر خیر در صندوق امداد ولایت را به آن سپرده اضافه کرده و به مددجویی که توسط آن خیر معرفی شده اهدا می کند. روشن افزود: ۱۴ هزار دانش آموز تحت پوشش این نهاد هستند و امسال برنامه داریم به صورت هم افزایی برای همه دانش آموزان تحت پوشش یک بسته تحصیلی و لوازم و تحریر تهیه شود و تا قبل از آغاز سال تحصیلی به آنها اهدا شود.