خبر خوش رئیس سازمان بهزیستی از واریزی جدید به مددجویان | پرداخت حق پرستاری به مددجویان بهزیستی و کمیته امداد
رئیس سازمان بهزیستی قولهایی به مددجویان بهزیستی در کشور از جمله برقراری کامل حق پرستاری داد و افزود: برنامهریزی سازمان برای این است که بتوانیم تا پایان امسال تعداد افراد پشتنوبتی برای دریافت حق پرستاری را به صفر برسانیم.
سیدجواد حسینی از توانمندسازی مددجویان بهزیستی به عنوان اولویت اصلی این سازمان خبر داد و اظهارکرد: توانمندسازی مددجویان از طریق ایجاد اشتغال برای آنان اتفاق خواهد افتاد و تا پایان امسال 60 هزار فرصت شغلی برای مددجویان ایجاد خواهد شد.
رئیس سازمان بهزیستی گفت: این سازمان به منظور ایجاد اشتغال پایدار برای مددجویان، صندوق حمایت از فرصتهای شغلی را راهاندازی کرده که هیئت امنای آن متشکل از وزرای اقتصاد و کار و همچنین ریاست سازمان بهزیستی است و هدفگذاری اشتغال مددجویان در این بخش انجام میشود.
وی از اجرای طرح « محله پاک» ویژه اشتغال مددجویان بهزیستی خبر داد و گفت: این طرح بهعنوان یک پایلوت کشوری برای نخستین بار در گلستان اجرا خواهد شد و هدف اصلی آن ایجاد اشتغال برای مددجویان و بهبود شرایط اجتماعی در محلات است.
حسینی در ادامه برقراری کامل حق پرستاری مددجویان بهزیستی خبر داد و افزود: برنامهریزی سازمان برای این است که بتوانیم تا پایان امسال تعداد افراد پشتنوبتی برای دریافت حق پرستاری را به صفر برسانیم.
وی به راهاندازی باشگاههای ورزشی ویژه معلولان خبر داد و گفت: معتقدیم باید ورزش را ابزاری در جهت توانبخشی و مؤثر در ابعاد سلامتی، اجتماعی و حتی سیاسی دانست.
رییس اداره بهزیستی میامی گفت: ۹۳ شغل با اعتباری بالغ بر ۱۵۰ میلیارد ریال از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون برای مددجویان زیرپوشش این اداره فعال شد.
سیدعیسی جلالی در نشست خبری به مناسبت هفته معلولان، افزود: یکهزار و ۴۷۲ نفر زیرپوشش اداره بهزیستی میامی هستند که از این تعداد یکهزار و ۱۰۰ نفر معلولند.
وی با اشاره به اینکه تمام افراد زیر پوشش بهزیستی از مستمری ماهیانه برخوردار هستند، ابراز کرد: ۹۰۰ مددجو طی این بازه زمانی از خدمات توانبخشی اداره بهزیستی استفاده کردند.
رییس بهزیستی میامی ادامه داد: وسایل توانبخشی شامل ویلچر، سمعک، عصا، واکر، تشک و تخت برقی به ۲۶۰ مددجوی این شهرستان از ابتدای سال تاکنون تحویل شد.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان گفت: ایجاد سه هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی طی امسال برای مددجویان زنجانی هدفگذاری و از ابتدای سال تاکنون یک هزار و ۶۹۵ شغل ایجاد شده است.
روحالله صالحی افزود: یکی از مسائل مهم و محوری در حمایت کمیته امداد از جامعه هدف این نهاد اشتغالزایی و ایجاد زمینه خودکفایی برای مددجویان است.
وی با بیان اینکه اشتغالزایی مددجویان پس از انجام اقدامات مربوط به شناسایی مستعدین، ارائه آموزشهای لازم و پرداخت تسهیلات انجام میشود، اظهار داشت: خوشبختانه اغلب طرحهای اجرایی توسط این نهاد پایدار بوده و در حال حاضر ۱۵ هزار طرح اشتغالزایی زیر نظر کمیته امداد استان زنجان فعال است.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان تصریح کرد: هر ساله تعدادی از مددجویان تحت حمایت در کلاسهای کارآفرینی شرکت میکنند و آموزشهای مرتبط با کارآفرینی به آنها داده میشود که خروجی این اقدامات منجر به اشتغالزایی و کسب درآمد برای مددجویان میشود.
صالحی اضافه کرد: امسال یک هزار و ۴۲۰ نفر از مددجویان نیز در دورههای آموزشی مربوط به اشتغال شرکت کردهاند.
وی با بیان اینکه تعداد خانوادههای خودکفا شده نیز ۹۳۸ نفر بوده است، افزود: خوشبختانه بحث اشتغالزایی جامعه هدف کمیته امداد روند خوبی در استان طی میکند.
صالحی ادامه داد: کارآفرینی مهمترین اولویت کمیته امداد در راستای توانمندسازی مددجویان تحت حمایت بوده و در این زمینه از ظرفیت دستگاهها استفاده شده است.
مددجویان تحت حمایت کمیته امداد جمعیتی نزدیک به ۵۰ هزار نفر هستند که از این تعداد ۱۸ هزار و ۸۴۹ نفر سالمند بوده و ۱۵ هزار و ۵۷۸ خانوار معادل ۵۶ درصد در روستاها زندگی می کنند.
معاون کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی بهزیستی همدان گفت: مددجویان بهزیستی این استان امسال هزار و ۶۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی و مشاغل خانگی دریافت کردند.
مرتضی حیدری قطبی با بیان اینکه پرداخت تسهیلات اشتغالزایی و مشاغل خانگی در استان از اواخر تیرماه سالجاری آغاز شد اظهار کرد: این تسهیلات تاکنون به ۷۸۷ طرح اشتغالزایی مددجویان زیرپوشش استان همدان پرداخت شده است.
وی ادامه داد: سه هزار میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال تسهیلات جزو سه تبصره ۲ جزو چهار قانون بودجه سال ۱۴۰۳ برای هزار و ۷۰۰ طرح در سال جاری به استان همدان اختصاص یافته که توسط ۱۷ بانک عامل پرداخت می شود.
معاون کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی بهزیستی استان همدان گفت: این تسهیلات در زمینه هایی مانند قالیبافی، خیاطی، کشاورزی، خدماتی، صنعتی، کارگاهی، گلخانه، دامداری، نانوایی و آرایشگری به مددجویان شامل معلولان زیرپوشش، زنان سرپرست خانوار، بهبود یافتگان، افراد در معرض آسیبهای اجتماعی، فرزندان مستقل بهزیستی و کارفرمایان پرداخت می شود.
حیدری قطبی افزود: رویکرد و اولویت این اداره کل برای پرداخت تسهیلات اشتغالزایی زنان سرپرست خانوار است اما متقاضیان زن برای دریافت وام به دلیل نداشتن ضامن در این استان کم است.
وی تاکید کرد: تسهیلات اشتغالزایی برای توانمندسازی و خودکفایی مددجویان نهادهای حمایتی و افزایش اشتغالزایی است که متقاضیان به بانک های عامل معرفی و پس از گذراندن مراحل اداری وام برای آنان پرداخت خواهد شد.