با خطرناک ترین انواع چای آشنا شوید!
یک متخصص تغذیه هشدار داد که خطرناک ترین نوع چای به طور کلی، چای بسته بندی شده در کیسه ای است. زیرا حاوی گرد و غبار از منابع مختلف است.
دکتر یلنا سولوماتینا، متخصص تغذیه روسیه، فاش کرد که سازمان حمایت از مصرف کننده از تولیدکنندگان چای خواسته است تا اقدامات لازم را برای پاکسازی محصولات خود از آفت کش ها پس از کشف انواع شناخته شده انجام دهند.
این کارشناس توضیح داد که مواد کیسه هایی که در آن بسته بندی می شوند ممکن است حاوی ذرات پلاستیک باشد. کپک های این نوع نیز به سرعت رشد می کنند، بنابراین استفاده از کیسه ها توصیه نمی شود.
دکتر توضیح داد که هنگام انتخاب آن، ترجیحاً روی کاغذهای بزرگ و در جعبههای شفاف تمرکز کنید که به شما امکان میدهد ببیند چه چیزی داخل آنها است. همچنین باید مدت اعتبار آن را بررسی کنید.
این متخصص افزود: چای سبز حاوی درصد بیشتری از اسیدهای آمینه است که باعث بهبود عملکرد و تمرکز می شود. همچنین حاوی درصد بیشتری کافئین نسبت به چای سیاه است، بنابراین انرژی زاتر است.
وی مصرف هر نوع چای را در حد اعتدال (4 فنجان در روز) توصیه کرد و نوشیدن چای غلیظ توصیه نمی شود. زیرا می تواند باعث آریتمی و تحریک سیستم عصبی شود.
این متخصص هشدار داد که چای حاوی روغنهایی است که در معرض آفتاب به سرعت اکسید میشوند و این باعث مضرات آن میشود. پس از قرار گرفتن در معرض رطوبت، کپک ها و باکتری ها به سرعت ایجاد می شوند.
منبع:العالم