این خوراکی سرشار از سلنیوم و ویتامین به کاهش وزن کمک می کند
کاهش وزن: قارچها مثالی عالی از جمله «کتاب را از روی جلد آن قضاوت نکنید» هستند . آنها سزاوار این هستند که در سبد خرید شما و به دفعات بیشتر به وعده های غذاییتان اضافه شوند. نه اینکه فقط روی پیتزا سفارش داده شوند، اگرچه که روی پیتزا نیز بسیار خوشمزه هستند.
در ادامه این مطلب، به 6 دلیل برای گنجاندن قارچ در سبد غذایی روزانه اشاره خواهیم کرد که به ترتیب عبارتند از:
1️⃣ قارچها ویتامین بدن را تامین می کنند: قارچ ها تنها محصولاتی هستند که ویتامین د، ماده مغذی که به راحتی در بسیاری از غذاهای معمولی به دست نمی آید را تامین می کنند.
2️⃣ طعم گوشتی میدهند: طعم قارچها به عنوان "اومامی" توصیف شده است. قارچ پورتابلا طعم گوشتی تری دارد، اگرچه طعم ملایم تر قارچ دکمهای سفید با پختن بیشتر میشود.
3️⃣ سرشار از سلنیوم هستند: قارچ ها یکی از غنی ترین منابع سلنیوم هستند. سلنیوم یک ماده معدنی است که مانند یک آنتی اکسیدان در بدن شما عمل می کند و از سلول ها در برابر آسیب هایی که می تواند منجر به بیماری شود محافظت می کند.
4️⃣ در گوشت چرخ کرده ناپدید می شوند: قارچ ها با طعم و بافت گوشتی که دارند میتوانند در مخلوط گوشت چرخ کرده محو شوند و بهترین راه را برای کاهش مقدار گوشت ، مرغ و یا بوقلمون استفاده شده در غذا فراهم کنند.
5️⃣ استفاده بیشتر از قارچ میتواند به کاهش وزن کمک کند: قارچ ها بسیار کم کالری هستند و لذیذ و رضایت بخش نیز هستند. در یک مطالعه منتشر شده، افرادی که در وعده ناهار با جایگزین کردن گوشت با قارچ، میزان کالری و چربی دریافتی خود را کاهش میدادند، گزارش دادهاند که به اندازه افرادی که گوشت می خورند، احساس سیری و رضایت داشتهاند.
6️⃣ قارچ یک محصول پایدار است: قارچها در سینیهایی در داخل خانه رشد میکنند و به نور خورشید، زمین های کشاورزی یا آب زیاد نیاز ندارند. وقتی آنها را به جای گوشت می خورید یا آنها را مخلوط می کنید تا گوشت کمتری بخورید، میزان کربن موجود در وعده های غذایی خود را نیز کاهش می دهید.